Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nisipurile de Aur


77 - unitati de cazare

5 - unitati de 5 stele , 51 - unitati de 4 stele , 20 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele

Mai multe despre plajele din Nisipurile de Aur

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Admiral***** din Nisipurile de Aur - renovat complet in 2023 - se afla in centru statiunii, in fata plajei (fiind despartit de plaja doar de promenada). Hotelul Admiral***** din Nisipurile de Aur reprezenta o varianta de cazare selecta, de lux, cu servicii de calitate, finisaje deosebite si mobilier stil, preparate delicioase servite de ospatari experimentati - totul e facut sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Hotelul se afla in imediata apropiere a tuturor atractiilor turistice si conceput sa creeze un concediu de vis, rasfat si stare de bine. Pentru a ajunge la plaja sau la piscina se traverseaza doar aleea pietonala. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Noa este cel mai nou hotel de pe litoralul Bulgaresc, deschis in 2024, face parte din lantul hotelier Grifid, clasificat la 5*, localizat in statiunea Nisipurile de Aur, la un 1.5 km distanta de centrul statiunii si la cativa pasi de plaja Marii Negre, intre hotelurile Grifid Moko Beach si Luna.

Hotelul Grifid Noa***** este un concept nou pe litoralul bulgaresc, ce pune la dispozitia turistilor sai mesa in regim ultra all inclusive a-la-carte pe tot parcursul zilei, precum si servicii si facilitati de lux, recomandat atat pentru familiile cu copii cat si pentru adulti.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

        Complexul International Hotel Casino & Tower Suites ***** este alcatut din 2 cladiri foarte apropiate: Hotel International 5* si Tower Suites International 5*. Complexul este localizat in centru statiunii Nisipurile de Aur, la doar 90 de metri de plaja, fiind unul dintre cele mai faimoase si admirate simboluri ale statiunii. Complexul se bucura de pozitia centrala in statiune, in imediata apropiere a centrului comercial si la mica distanta de multiplele Cluburi si Restaurante din zona.      


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Melia Grand Hermitage 5***** din Nisipurile de Aur face parte din categoria de hoteluri "premium" din statiune si se bucura de o pozitie privelegiata in centrul statiunii Nisipurile de Aur, in prima linie de la mare, la circa 100 m. de plaja, avand acces direct catre plaja si nici o alta constructie ridicata intre hotel si plaja. Accesul la plaja se face pe o alee cu trepte mici (coborare lina si placuta). Hotelul a fost construit in 2005 si dispune de doua concepte de servicii: Deluxe si "The Level".

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Poseidon Beach***** Nisipurile de Aur este un hotel nou construit in 2021, iar primul sezon de functionare este 2022. Este localizat in zona de centru-sud a statiunii la circa 500-600 m de mers de plaja. Este un hotel de lux de 5 stele, potrivit fie pentru o vacanta in familie, o luna de miere, o ceremonie de nunta, o conferinta sau pur si simplu pentru o vacanta relaxanta si luxoasa. Poseidon Beach Hotel dispune de propria plaja privata, cu umbrele si sezlonguri rezervate si numeroase alte facilitati.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Allegra Balneo & Spa**** a fost construit in 2004, fiind localizat la 350 m de plaja si la aproximativ 150 m de centrul statiunii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Renovat in 2018 hotelul Apollo**** din Nisipurile de Aur reprezinta o varianta de cazare confortabila si bine-organizata, oferind servicii de cazare si servicii hoteliere de 4 stele superior (4*+). Hotelul a fost redenumit in anul 2020, fiind pana atunci cunoscut ca Doubletree by Hilton. Hotelul se afla la circa 450 m (in linie dreapta) de plaja din Nisipurile de Aur, in apropiere de Aqua Park-ul statiunii.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Construit in 2015, hotelul Arena Mar**** din Nisipurile de Aur se afla la numai 150 m. de plaja, in zona centrala a statiunii. Acest hotel reprezinta alegerea potrivita pentru petrecerea unui concediu relaxant si placut. Camere spatioase si luminoase, dotari moderne si de calitate, servicii bune si multiple facilitati precum piscina interioara si exterioara au consacrat acest hotel printre cele mai cautate din statiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria.


FACILITATI: Piscina exterioara

Construit in 2016, Hotelul Argisht Partez 4 * din Nisipurile de Aur este situat la circa 150 m de plaja din Nisipurile de Aur intr-o zona inverzita, avand o frumoasa vedere spre mare. Complexul hotelier este format din multiple apartamente de lux, avand finisaje si dotari de calitate in stil antic sumerian de lux. Va puteti relaxa la piscinele exterioare si in gradina magnifica a hotelului, bucurandu-va de servicii exceptionale. Argisht Partez inseamnă "Parcul regelui Argisht" - numele complexului provine din numele domnitorului regatului vechi din Urartu din sud-vestul Asiei.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Astera**** din Nisipurile de Aur este situat in imediata apropiere a marii, in zona de sud a statiunii, la o distanta de 150 m de plaja, bucurandu-se de o panorama spectaculoasa asupra Marii Negre. Renovat si modernizat in 2013 Hotelul Astera**** din Nisipurile de Aur reprezinta o varianta buna de cazare si serviciu de Ultra All Inclusive bine-apreciat.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Renovat complet in 2018-2019 si redenumit, prestigiosul Hotel Astoria Hotel **** (fost Riu Astoria) se afla in centrul statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria, langa promenada statiunii, in imediata apropiere a Marii Negre si plajei de nisip. In perioada 2019-2021 hotelul a fost membru al lantului hotelier Riu sub denumirea Riu Astoria, beneficiind de conditiile de cazare superioare.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Atlas**** din Nisipurile de Aur se afla la circa 350 m de plaja, in zona central-sudica a statiunii, o zona cu vegetatie luxurianta si confort. Hotelul este Family-friendly oferind multiple posibilitati de distractie pentru copii. Hotel Atlas**** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2003 si face parte din presigiosul lant hotelier bulgaresc "A Hotels". Hotelul dispune de m


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Complexul hotelier Berlin Golden Beach**** se afla in extremitatea nordica a statiunii Nisipurile de Aur (Golden Sands), in imediata apropiere a plajei si la limita sudica a micului port de yacht-uri. Hotelul a fost renovat in 2015 si cuprinde 3 cladiri apropiate, avand frumoasa arhitectura specifica statiunilor de la malul Marii Negre.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Renovat in 2015, Hotelul Berlin Green Park**** din Nisipurile de Aur este situat la 250 metri de plaja in linie dreapta, distanta reala de parcurs pana la plaja fiind un pic mai mare datorita localizarii sale. Hotelul se afla in extremitatea nordica a statiunii si beneficiaza de o priveliste frumoasa asupra marii si statiunii, fiind inconjurat de multa verdeata. Tarifele accesibile si conditiile bune de cazare l-au consacrat printre cele mai bune unitati de cazare din Nisipurile de Aur (Zlatni Piasaci).

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Continental **** este pozitionat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la circa 350 m de plaja. Hotelul Continental **** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2008 a activat sub numele de H. Central pana in 2019. Hotelul a fost renovat integral in 2020. Hotelul dispune de camere foarte spatioase, confortabile, luminoase, servicii hoteliere bune si tarife concurentiale.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Continental Apartments **** este pozitionat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la circa 350 m de plaja. Continental Apartments **** din Nisipurile de Aur face parte din Hotelul Continental care a fost construit in 2008 si a activat sub numele de H. Central pana in 2019. Hotelul a fost renovat integral in 2020. Hotelul dispune de camere foarte spatioase, confortabile, luminoase, servicii hoteliere bune si tarife concurentiale.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

     Hotelul Elena**** este situat in partea sudica a statiunii Nisipurile de Aur, la 250 m de plaja. Hotelul Elena**** din Nispurile de Aur a fost construit in anul 2004, oferind conditii, dotari si facilitati de calitate. Hotelul Elena**** se bucura de o mare popularitate in randul turistilor din Romania, ocupand un loc fruntas printre favoritele acestei statiuni. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat in 2011, Hotelul Excelsior**** este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria, la circa 400 m de plaja. Hotelul Excelsior**** din Nisipurile de Aur este un hotel cu traditie din statiune, oferind conditii excelente pentru petrecerea unei vacante memorabile pe malul Marii Negre, cu servicii de calitate, intr-o ambianta relaxanta oferita de parcul natural ce inconjoara hotelul.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Gladiola Star**** din Nispurile de Aur este amplasat la promenada, la circa 80 m de plaja. Principala zona comerciala precum si numeroase baruri, restaurante si discoteci se afla in imediata apropiere a hotelului. Hotelul se bucura de o pozitionare centrala in statiune, foarte aproape de mare.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotelul Golden Line**** din Nisipurile de Aur este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, in linia a doua de hoteluri, la circa 200 m distanta fata de plaja. Hotelul Golden Line**** din Nisipurile de Aur, a fost construit in anul 2011 si caracteristica acestuia este data de multitudinea apartamentelor (cu bucatarie) oferite spre inchiriere, dar si existenta unei piscine exterioare cu apa termala.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Gradina**** din Nisipurile de Aur a fost renovat partial in 2022, este situat la circa 200 m de plaja, in zona sudica a statiunii, in mijlocul unui parc plin de verdeata. Hotelul se afla in spatele micro-statiunii Riviera (in care turstii hotelului Gradina au acces la plaja privata ). Hotelul ofera cazare in camere confortabile si mobilate modern, o atmosfera deosebita si relaxanta in mijlocul unui parc plin de verdeata, oferind oaspetilor sai restaurant cu preparate de calitate, piscina exterioara si multe alte facilitati pentru petrecerea timpului liber.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Situat la circa 150 m de plaja, in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, hotelul Grifid Arabella**** reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune. Varietatea foarte mare de activitati recreative, camere moderne si confortabile (renovate in 2014), nivel inalt al serviciilor hoteliere si de alimentatie oferite, atmosfera placuta si relaxanta creeaza premisele unui concediu exclusivist si rafinat.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Teren Sport , Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Grifid Bolero**** din Nisipurile de Aur este situat la doar 80 m de plaja, in zona centrala a statiunii. Hotelul este unul de renume si prestigiu, fiind printre primele hoteluri din lantul hotelier Grifid si unul din cele mai apreciate. Grifid Bolero a devenit un etalon al rafinamentului si al serviciilor de calitate, oferind numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, Aquapark, piscine pentru copii si pentru adulti precum, teren de tenis, volei, bashet, fotbal si multiple alte activitati sportive si distractive. Ultima renovare completa a hotelului a avut loc in 2018, dar in fiecare an au loc modernizari si completari ale serviciilor hoteliere.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Grifid Encanto Beach**** beneficiaza de o pozitie excelenta in statiune - in fata plajei din Nisipurile de Aur, in zona de nord a statiunii, la numai 20 m de plaja (se traverseaza doar promenada). Hotelul Encanto Beach**** a fost preluat in martie 2016 de catre prestigiosul grup hotelier Grifid, fiind cunoscut anterior ca Iberostar Obzor Beach&Izgrev si Sentido Golden Star. Lantul hotelier Grifid asigura serviciile hoteliere de inalta calitate, fiind preocupati de calitatea serviciilor prestate. Hotelul beneficiaza de o pozitie foarte buna de cazare, vedere panoramica asupra Marii Negre, un modernizat centru SPA si servicii ireprosabile. Hotelul se afla la circa 1,5 km de centrul statiunii Nisipurile de Aur.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

ADULTS ONLY (16 ani+)

Hotel Grifid Metropol**** este situat in fata plajei (este despartit de aceasta doar de promenada), in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul Grifid Metropol**** se bucura de un concept special, fiind destinat exclusiv persoanelor adulte, fiind conceput si orientat catre garantarea unui concediu select, exclusivist si plin de rasfat persoanelor adulte. Hotelul este unic printre hotelurile din acelasi grup hotelier - Grifid - si printre putinele astfel de hoteluri de pe litoralul Marii Negre. Hotel Deluxe, avand piscina exterioara cu pietris (peeble) si piscina de tip "infinity pool", servicii de cea mai inalta calitate pentru oaspeti deosebiti. Hotelul s-a bucurat de renovare si restructurare integrala in 2013.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Renovat complet in 2019, Hotelul Grifid Vistamar**** din Nisipurile de Aur se afla in fata plajei (se traverseaza numai promenada), in zona nordica a statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria. Hotelul ofera 2 variante de servicii hoteliere: una indreptata catre ADULTS ONLY (peste 16 ani) si alta pentru persoane cu varsta mai mica. Hotelul reprezinta o varianta de cazare de lux, exclusivista si cu calitate foarte inalta a serviciilor prestate.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Renovat in 2019, Hotelul Havana**** din Nisipurile de Aur este situat la circa 600 m de plaja (se coboara o panta pana la plaja) si multiple camere beneficiaza de superba vedere panoramica la Marea Neagra. Hotelul Havana**** dispune de facilitati moderne si orientate catre toate categoriile de turisti: loc de joaca pentru copii, servicii de SPA, dar si Cazino pentru doamne si domni!  


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Helios SPA**** din Nisipurile de Aur este situat la circa 450 m de plaja, in imediata apropiere a AquaPark-ului din statiunea Nisipurile de Aur. Hotelul Helios SPA**** reprezinta o varianta accesibila de cazare in camere foarte spatioase si luminoase, cu servicii hoteliere bune si posibilitati de efectuare a unor proceduri de intretinere/ intinerire.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport

Renovat partial in 2022-2023, hotelul Holiday Park**** din Nisipurile de Aur este o varianta de cazare accesibila, situata la circa 600 m de plaja, oferind o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare.

Hotelul a fost construit in 2004 si este situat in partea de sud a statiunii.

Din anul 2023 face parte din lantul BSA Hotels & Resorts.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul HVD Viva Club**** din Nisipurile de Aur a fost renovat complet in 2015 si ofera cazare in camere de lux confortabile si moderne. Hotelul se afla la circa 800 m de plaja si 500 m de centrul statiunii. Hotelul face parte din lantul hotelier HVD alaturi de Miramar din Obzor si oaspetii acestor hoteluri confirma calitatea deosebita a serviciilor oferite de acest lant hotelier.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat integral in 2019, Ibis Styles Golden Sands Roomer hotel **** din Nisipurile de Aur se afla la circa 100 m de plaja, in zona de sud a statiunii (zona Riviera), la circa 130 m de centrul statiunii si cateva minute de mers de Parcul de distractii Aquapolis. Hotelul Roomer**** (fostul Malina) reprezinta un hotel cu design modern  ce ofera oaspetilor sai un sejur de calitate.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Joya Park**** din Nisipurile de Aur este situat la circa 700 m de plaja, in zona centrala a statiunii. Hotelul dispune de facilitati de divertisment si practicare a sportului, situarea in apropiere de zona centrala a statiunii fiind un avantaj. Ultima renovare a hotelului a avut loc in 2008.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Kristal**** din Nisipurile de Aur este situat in partea centrala a statiunii, intr-o zona linistita, in mijlocul unui frumos parc verde, cu copaci si gradini de flori la circa 450 m de plaja. 

Partial renovat in 2015, hotelul Kristal**** din Nisipurile de Aur si-a imbunatatit calitatea serviciilor oferite, oferind o varietate larga de activitati distractive, sportive si SPA. Puteti alege cazare in camere duble modernizate, spatioase si moderne, puteti selecta dintr-o gama larga de activitati suplimentare, de la jocuri si pana la activitati sportive.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Lilia**** din Nisipurile de Aur este amplasat in zona de nord a statiunii Nisipurile de Aur, la 30 m de plaja (pentru a ajunge la plaja se traverseaza promenada). Hotelul se bucura de o pozitionare avantajoasa si o frumoasa piscina exterioara situata pe acoperis. Construit in anul 1999, Hotelul Lilia**** din Nisipurile de Aur este o varianta de cazare potrivita pentru iubitorii tarmului insorit al Marii Negre care doresc sa descopere tavernele traditionale bulgaresti, sa se bucure de multiplele facilitati de distractie din centrul statiunii, sa practice sporturi acvatice si sa beneficieze de una din cele mai frumoase vederi panoramice din statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Luna**** din Nisipurile de Aur se afla in imediata apropiere a plajei (la 50 m de plaja), in zona nordica a statiunii. Hotelul se bucura de renovari continuie, avand multiple spatii comune modernizate. Hotelul Luna a beneficiat in 2020 de o renovare partiala si asigura servicii hoteliere de calitate la tarife accesibile.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Renovat in 2015, hotelul Madara Park**** din Nisipurile de Aur (fostul Smartline Madara) este la o distanta de 400 m. de plaja, amplasat in zona sudica, linistita a statiunii. Hotelul este amplasat intr-un frumos cadru natural in statiunea Nisipurile de Aur, in apropiere de zona centrala a statiunii. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Marina Grand Beach**** din Nisipurile de Aur este situat la 50 m de plaja, in partea central-sudica a statiunii, in imediata apropiere de magazine, buticuri, zona de distractie pentru copii si parcul central al statiunii. Marina Grand Beach**** din Nisipurile de Aur este o locatie potrivita pentru persoanele care doresc liniste si confort, camere moderne si spatioase, superba vedere la mare, servicii de calitate. Hotelul a beneficiat de renovari importante in 2018, fiind o unitate de cazare moderna si primitoare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Renovat si redenumit in 2019, Hotelul Mirabelle****(fost Edelweiss) se afla in zona central-nordica a statiunii Nisipurile de Aur din Bulgaria, la circa 350 m distanta de plaja. Hotelul reprezinta o buna varianta de cazare ca raport calitate-pret, fiind modernizat in totalitate.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Situat in zona nordica a statiunii, in imediata apropiere a plajei (80 m), Hotelul Moko Beach by Grifid ( fost Morsko Oko Garden pana in 2021) din Nisipurile de Aur reprezinta o varianta de cazare moderna si confortabila. Moko Beach by Grifid **** din statiunea Nisipurile de Aur se bucura de o pozitionare buna in statiune si s-a bucurat de ample renovari in 2009. Multiple camere beneficiaza de vedere spectaculoasa, panoramica, asupra Marii Negre. Odata cu preluare de catre lantul hotelier Grifid (2022) nivelul confortului si al serviciilor a crescut cu siguranta.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Balneo - centru tratamente

Hotelul Palm Beach**** din Nisipurile de Aur beneficiaza de o amplasare foarte avantajoasa, in primul rand de hoteluri langa plaja. Hotelul beneficiaza de dotari standard si modernizari anuale (renovarea completa a avut loc in 2009 si apoi renovari partiale) si ofera o gama larga de facilitati hoteliere si posibilitati de recreere si de relaxare (sala de bowling, biliard).

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Palma**** din Nisipurile de Aur este situat la 300 m de plaja si este inconjurat de verdeata, aflandu-se pozitionat in mijlocul unui minunat parc natural. In imediata apropiere a hotelului sunt numeroase magazine, snack bar-uri, cafenele si restaurante. Hotleul a fost construit in 2010.

Din anul 2023 face parte din lantul BSA Hotels & Resorts.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Park Hotel Golden Beach**** din Nisipurile de Aur se afla pe muchia unui deal, la circa 300 m de plaja, in zona central-nordica a statiunii. Conditii confortabile de cazare, piscinele interioara si exterioara ale hotelului si tarifele avantajoase au consacrat acest hotel ca fiind printre cele mai cautate din statiune. Desi hotelul se afla relativ aproape de plaja, pentru a ajunge la plaja se coboara mai multe trepte (coborarea se face pe langa Aquapark-ul de la hotel Grifid Bolero, pe langa hotel Lilia si se traverseaza promenada), aceasta fiind singura cale de acces la plaja - atentionare pentru persoane cu dificultati de deplasare.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Park Hotel Odessos**** este situat in zona central-sudica din statiunea Nisipurile de Aur, la 200 de metri de plaja. Hotelul se bucura de o pozitie foarte buna in statiune, practic in cateva minute de mers ajungeti si in zona centrala, si la plaja.

Hotelul Park Hotel Odessos**** din Nisipurile de Aur se bucura de renovari si modernizari continuetat ale camerelor, cat si a superbei gradini interioare. Hotelul este situat intr-un frumos parc natural, in zona centrala a statiunii, cu acces rapid atat la plaja, cat si la zona comerciala a statiunii. Hotelul isi incanta turistii cu atmosera de vis si conditii  bune de cazare, servicii de calitate, diverse posibilitati de petrecere a timpului liber cum ar fi: piscina exterioara si interioara cu sectiune pentru copii, baruri si restaurante, animatie si organizarea de diverse excursii si activitati sportive potrivite pentru toate varstele. In primavara 2014 s-au renovat toate camerele hotelului , capatand un nou design si mobilier.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina interioara, Spa & Wellness

Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club**** din Nisipurile de Aur a fost complet renovat in 2018 si este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la circa 350 m de plaja (fostul hotel Mak). Hotelul ofera cazare in camere moderne, spatioase si confortabile, dispune de o gama larga de servicii hoteliere si de un minunat si foarte apreciat Mini-Aquapark.

 

Aqua Park

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara

Prestige Hotel & Aquapark**** din Nisipurile de Aur este situat in centrul statiunii la circa 150 m de plaja. Complet renovat in 2017 (unul din corpuri) si in 2019 (alt corp de cladire), Hotelul Prestige**** reprezinta o varianta de cazare  convenabila si potrivita tuturor categoriilor de turisti, atat datorita apropierii fara de centrul statiunii si fata de plaja, cat si pentru faptul ca dispune de propriul Aquapark.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Royal**** din Nisipurile de Aur este un hotel turn, situat la circa 400 m de plaja, in zona centrala a statiunii. O parte din camere se bucura de frumoasa vedere la Marea Neagra. Hotelul este inconjurat de un frumos parc, oferind conditii perfecte pentru relaxare si confort.  Hotelul Royal**** din Nisipurile de Aur se afla in apropierea mai multor magazine, restaurante si cafenele si este situat la numai 10 minute pe jos de centrul acvatic Aquapolis. Hotelul a beneficiat de renovari masive in 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Renovat integral in 2017, Hotelul Grifid Sentido Marea**** din Nisipurile de Aur se afla in imediata apropiere a plajei (pentru a merge la plaja se traverseaza promenada), in zona de nord, mai linistita, a statiunii Nisipurile de Aur, Bulgaria. Hotelul ofera servicii de cazare premium, piscina separata pentru copii, cu tobogane si loc de joaca situat in imediata apropiere a plajei, camere confortabile si cu exceptionala vedere la Marea Neagra.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul SH Dolce Vita ( ex Sunshine Resort) **** din Nisipurile de Aur este un complex de lux, situat la circa 250 m de plaja, in zona de sud a statiunii Nisipurile de Aur. Unul din cele mai moderne si confortabile hoteluri din statiunea Nisipurile de Aur, SH Dolce Vita**** a fost renovat in anul 2011. Complexul se afla in mijlocului unei superbe gradini interioare, avand suprafata de circa 5.000 mp, oferind conditii perfecte pentru relaxare si intimitate. Hotelul  Dolce Vita**** este ideal atat pentru tineri cat si pentru copii oferind servicii si facilitati foarte bune de cazare si un minunat Aquapark. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul SH Splendido Mare **** ( ex. Mimosa Sunshine inainte de renovarea completa din 2024 )  din Nisipurile de Aur este situat in centrul statiunii, la circa 350 m de plaja. Hotelul a fost renovat completain 2024. Incepand cu 2024 Hotelul  SH Splendido Mare *** beneficiaza de un nou management si prin urmare serviciile oferite de acesta sunt vor fi la nivel mai inalt, decat anii anteriori fiind create conditiile pentru un concediu relaxant, activ si memorabil.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Shipka**** din Nisipurile de Aur este situat la 200 m de plaja, in zona central-sudica a statiunii. Partial renivat in 2016, hotelul ofera conditii de cazare moderne si servicii de calitate, fiind potrivit persoanelor care doresc un concediu activ, apropiat de zona centrala a statiunii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Slavey**** din Nisipurile de Aur este situat in centrul statiunii, la circa 350 m de plaja. Hotelul Slavey**** din Nisipurile de Aur a fost construit in 2009 si reprezinta o varianta buna de cazare ca raport calitate-pret, camere moderne (unele cu frumoasa vedere la mare), piscina interioara si exterioara, vegetatie luxurianta, servicii hoteliere bune.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Un hotel modern si cochet, hotelul Sofia**** din Nisipurile de Aur se bucura de o amplasare centrala in statiune, la numai 150 m de plaja. Renovat in 2015, hotelul Sofia**** ofera cazare in camere spatioase si luminoase, oferind servicii de buna calitate intr-o atmosfera placuta, de vacanta. Hotelul Sofia reprezinta unul din cele mai apreciate hoteluri de 4* din statiune.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Sunrise**** din Nisipurile de Aur a fost renovat in 2019, oferind cazare in camere confortabile si asigurand o gama larga de activitati distractive oaspetilor sai. Hotelul se afla la circa 400 m de plaja (in linie dreapta), fiind inconjurat de padure. Hotelul Sunrise (fostul hotel Primasol Sunlight Sunrise) dispune de cateva piscine exterioare, piscina interioara si bogat program de animatie.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Umani Hotel & Beach este cel mai nou hotel din Nisipurile de Aur, deschis in iulie 2022.

Este un hotel de tip boutique si este localizat la margine sudica a statiunii in zona cunoscuta sub numele Chaika sau Region Golden Sands foarte aproape de plaja proprie.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport

Hotelul Vemara Beach (fost Kaliakra Palace) **** din Nispurile de Aur este situat in zona centrala a statiunii, in fata marii (pentru a ajunge la plaja se traverseaza promenada). Localizarea in fata Marii Negre (implicit vederea exceptionala din camere) si apropierea de centrul orasului sunt avantajele acestei unitati de cazare. Renovat in 2013, mobilat cu stil si eleganta, hotelul Kaliakra Palace**** dispune de camere confortabile si primitoare. Coborarea catre plaja se face parcurgand cateva trepte (distanta de 30 m).

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Zdravets**** din Nisipurile de Aur se afla la circa 150 m de plaja, in zona centrala a statiunii. Hotelul s-a bucurat de renovari partiale in 2017.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Situat foarte aproape de plaja (la circa 50 m.), in zona sudica a statiunii, Hotelul Ambasador*** din Nisipurile de Aur isi asteapta oapetii in camere confortabile si luminoase. Hotelul a fost renovat in 2003 si dispune de piscina exterioara si interioara, fiind intr-o zona inconjurata de verdeata. Majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare. Gama larga de servicii oferite precum si facilitatile hotelului il fac un loc placut pentru recreere, sport si distractie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Construit in 2008, aparthotelul Amfora Palace*** din Nisipurile de Aur este situat la circa 600 m. de plaja, in zona central-sudica a statiunii Nisipurile de Aur. Aparthotelul Amphora Palace*** se bucura de o panorama deosebita asupra parcului natural Nisipurile de Aur si asupra Marii Negre. Se ofera cazare in apartamente moderne, luminoase si confortabile.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Bendita Mare*** din Nisipurile de Aur este situat in partea de nord a statiunii, foarte aproape de plaja (circa 90 m), dar atentie (!) coborarea catre plaja se face pe trepte. Inaugurat in 2007 complexul Bendita Mare*** dispune de facilitati de cazare moderne si confortabile, avand tarife avantajoase.


FACILITATI: Piscina exterioara

Situat la circa 350 m de plaja, hotelul Blue Sky*** din Nisipurile de Aur este inconjurat de un parc frumos, fiind amplasat intr-o zona linistita din statiune. Renovat in anul 2008, Hotelul Blue Sky*** din Nisipurile de Aur ofera conditii bune de cazare, curatenie si tarife avantajoase (hotelul se afla langa hotelul Pliska).


FACILITATI: Piscina exterioara

Situat langa plaja, hotelul Bonita*** din Nisipurile de Aur este unul din cele mai apreciate hoteluri din statiune, datorita pozitiei sale foarte bune in statiune - in imediata apropiere a plajei (20 m)., a vederii excelente la Marea Neagra, la mica distanta de centrul statiunii, avand si tarife avantajoase de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat in 2016, Hotelul Briz*** din statiunea Nisipurile de Aur se afla in zona de nord a statiunii, la circa 250 m de plaja (pana la plaja se coboara trepte), fiind inconjurat literalmente de o padure pe pini. Chiar daca hotelul e situat la sosea, datorita localizarii in panta aproape ca nu se simte galagia de la traficul din statiune. Hotelul beneficiaza de o locatie foarte linistita, pitoreasca si relaxanta. Hotelul Briz*** din Nisipurile de Aur ofera conditii de cazare pentru toate gusturile si buzunarele, iar majoritatea camerelor beneficiaza de vedere la mare (chiar daca hotelul se afla pe deal, in al treilea rand de hoteluri fata de plaja). Conditii bune de cazare, piscina exterioara, combinatia aerului marin si a coniferelor care inconjoara hotelul este unica si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Dana Palace*** din Nisipurile de Aur este situat la 450 m de plaja, fiind hotel potrivit pentru tineret, persoane care doresc un concediu activ, accesibil si foarte aproape de zona centrala a orasului. Majoritatea camerelor au vedere catre mare. Ultima renovare a avut loc in 2003.


FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat in 2012, hotelul Gladiola*** din Nisipurile de Aur se afla la 50 m de plaja, in centrul statiunii, fiind alipit de hotelul Gladiola Star****. Complexul de hoteluri format din hotelurile: Akatsia***/ Gladiola Star**** si Gladiola *** beneficiaza de una din cele mai bune localizari din statiunea Nisipurile de Aur - foarte aproape de centru, in apropiere de baruri, restaurante si cluburi, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare pentru un sejur relaxant. O parte din camere beneficiaza de o vedere excelenta la Marea Neagra.


Hotelul Golden Horn (Zlaten Rog)*** din Nisipurile de Aur se afla la circa 800 m. de plaja din Nisipurile de Aur, inconjurat de frumoasa padure din parcul natural Nisipurile de Aur. Renovat in 2013, hotelul Golden Horn*** (Zlaten Rog) din Nisipurile de Aur este unul din cele mai accesibile hoteluri de 3 stele din statiunea Nisipurile de Aur, oferind cazare in camere confortabile la tarife competitive, dar fiind destul de departe de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Green Park***+ din Nisipurile de Aur este situat in apropiere de zona centrala, in spatele hotelului Melia Grand Hermitage 5*, la circa 350 m. de plaja. Hotelul se bucura de o pozitie privelegiata dar si de tarife atractive. Renovat complet in 2011 hotelul Green Park***+ ofera servicii si conditii de cazare foarte bune pentru categoria lui, la tarife corecte. Camere spatioase, in culori vii, situarea intr-o zona linistita si foarte aproape de centru, piscina exterioara, servicii bune si programe de animatie pentru copii au consacrat acest hotel ca fiind printre cele mai cautate in statiune.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

ADULTS ONLY (16+)    Hotelul Grifid Foresta*** din Nisipurile de Aur este situat la circa 800 m de plaja. Hotelul a fost construit si dat in folosinta in 2016, fiind un hotel modern si exclusivist, situat intr-o zona linistita a statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul este modern si ofera turistilor conditii bune de cazare, o frumoasa piscina exterioara cu umbrele si sezlonguri, bar si restaurant cu specialitati locale. Hotelul face parte din prestigiosul lant hotelier GRIFID.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Izvora Family Complex 3* din Nisipurile de Aur este un aparthotel situat langa plaja, in centrul statiunii, pe promenada. Aparthotelul Izvora*** reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele pentru care este importanta apropierea de plaja si de centrul statiunii, dar si persoanele care au nevoie de acces la bucatarie. Situat in inima statiunii, aparthotelul reprezinta o varianta buna de cazare si pentru persoanele care doresc sa descopere delicioasele produse culinare ale restaurantelor din statiune. Hotel Izvora 3* din Nisipurile de Aur este o constructie noua, avand o localizare excelenta nu numai centrala dar si foarte aproape de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Ljuljak*** (Liuliak, Lulak, Luliak, Lyuliak, Lyulyak, Liulyak) din Nisipurile de  Aur se afla la o distanta de 400 m de plaja, in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur. Hotelul se bucura de o pozitie buna in statiune, la mica distanta de zona centrala, intr-o frumoasa gradina de flori. Hotelul Luliak*** din Nisipurile de Aur este un hotel cochet, ce se bucura de o frumoasa gradina interioara si creeaza o atmosfera romantica si relaxanta. Hotelul se bucura de renovari continue si ofera cazare in camere confortabile, apartamente spatioase, servicii de masa intr-un frumos restaurant cu terasa. O parte din camere au fost complet renovate in 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara

Paradise Green Park*** din Nisipurile de Aur este un complex de apartamente situat la 600 m de plaja. Construit in anul 2005 in partea de vest a statiunii Nisipurile de Aur, in vecinatatea padurii, complexul ofera posibilitatea petrecerii unei vacante linistite si relaxante, la tarife competitive.


FACILITATI: Piscina exterioara, Balneo - centru tratamente

Hotel Perla*** din Nisipurile de Aur este inconjurat de o oaza de verdeata, fiind la 450 m de plaja. Hotelul beneficiaza de dotari standard si asigura facilitati excelente pentru turistii care isi doresc odihna si relaxare intr-un spatiu primitor. Ultima renovare a avut loc in 2005. Hotelul dispune de piscina exterioara, baza de tratament balneologic, loc de joaca copii si se bucura de frumosul parc natural care il inconjoara.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Perunika*** din Nisipurile de Aur se afla la circa 200 m de plaja, fiind renovat in 2004. Hotelul ofera conditii bune de cazare la tarife avantajoase


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Pliska*** din Nisipurile de Aur este unul din cele mai apreciate hoteluri de 3* din statiune, fiind situat la 300 m de plaja. Ultima renovare a avut loc in 2012. Tarifele avantajoase si serviciile hoteliere de calitate, camerele frumoase, spatioase si confortabile, preparatele culinare delicioase, au consacrat acest hotel ca unul din cele mai bune ca raport calitate-pret.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Preslav*** din Nisipurile de Aur se afla in zona de sud a statiunii, la doar 200 m de plaja, in imediata apropiere a micro-statiunii Riviera. Hotelul Preslav*** in urma renovarilor  din 2022-2024 ofera conditii bune pentru petrecerea unei memorabile vacante pe malul Marii Negre. Camere renovate, o frumoasa gradina interioara, liniste, relaxare si relativ aproape de mare - acestea sunt atuurile hotelului Preslav*** din zona de sud a statiunii Nisipurile de Aur.


FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat in 2019, orientat mai mult catre familii tinere sau grupuri de tineri, Hotelul Tintyava 3*** din Nisipurile de Aur se afla in a doua linie de la plaja, la distanta de circa 250 m de aceasta. Hotelul s-a bucurat de renovari majore si reprezinta o varianta de cazare accesibila, avand camere confortabile dotate cu aer conditionat si balcon. Hotelul se afla in zona centrala a statiunii, avand acces catre o sumedenie de restaurante, Pub, terase, cluburi.


FACILITATI: Piscina exterioara

ADULTS ONLY - Hotelul Vladislav Party*** din Nisipurile de Aur se adreseaza exclusiv tinerilor intre 18 - 35 ani. Hotelul este situat la circa 150 m de plaja, in al doilea rand de hoteluri, in zona centrala a statiunii. De la hotel se ajunge cu usurinta la toate cluburile si Disco din Nisipurile de Aur. Conceptul hotelului Vladislav*** PARTY HOTEL este complet diferit fata de orice alt hotel din statiune, adresandu-se exclusiv tinerilor intre 18 - 35 ani, iar personalul hotelului este dinamic, format atat din tineri bulgari, cat si mai ales din tineri din afara Bulgariei. Totul este gandit pentru o petrecere cat mai frumoasa si activa a concediului, fiind implimentat conceptul "Party & Fun". Managerii hotelului doresc ca oaspetii sa se simta bine si confortabil, creand o ambianta vesela si dinamica, oaspetii fiind inconjurati doar de tineri: atat personalul hotelului, cat si alti oaspeti tineri de diferite nationalitati. Ultima renovare a avut loc in 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Dana Park**+ din in statiunea Nisipurile de Aur (ex Dana Palace) se afla la circa 550 de m de plaja si la 500 de m de centrul statiunii. Hotelul a fost construit in anul 1971 si renovat in anul 2005. Hotelul reprezinta o varianta ieftina de cazare, conditii decente si tarife avantajoase.

Nisipurile de Aur

    Statiunea Nisipurile de Aur este una din cele mai cunoscute si apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Statiunea se bucura de multiple hoteluri, iar caracteristica geografica a statiunii asigura pentru majoritatea hotelurilor o spectaculoasa vedere la mare (dispunerea hotelurilor este in trepte, iar in anumite cazuri hotelurile din a doua sau a treia linie de tarm se afla la altitudine semnificativ mai mare decat cele din prima linie). La dezvoltarea statiunii a contribuit si apropierea acesteea de orasul Varna (care beneficiaza de aeroport). Distanta intre Varna si statiune este de numai 18 km., iar distanta fata de Albena este de 15 km. Statiunea Nisipurile de Aur (Golden Sands) este deschisa din luna mai pana in octombrie. Temperatura medie a verii este de circa 27 C, iar a apei de circa 24 C. 

     Nisipurile de Aur – perla litoralului bulgaresc - este cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc, care isi are pe drept cuvant denumirea provenita de la finetea si frumusetea nisipului plajelor sale. Denumirea "Nisipurile de Aur" din limba romana este traducerea din limba bulgara a "Zlatni Piasaci" , statiune care in engleza este denumita "Golden Sands". Statiunea se intinde pe teritoriul parcului national “Nisipurile de Aur”, ingrijit cu multa grija si responsabilitate de ecologisti.  

    Nisipurile de Aur este o statiune situata in mijlocul unei vegetatii luxuriante, impresurata de flori, stejari seculari si terase umbroase, si ofera conditii perfecte pentru toate vacante pe gusturile: cei care iubesc soarele si plaja si cei care se bucura de aerosoli, plimbari relaxante si tratament. Este curios ca in parcul statiunii (aflat la altitudinea de doar 277 m) puteti vedea cerbi, mistreti, iepuri, veverite rosii, vulturi si fazani. Lipsesc flora si fauna daunatoare oamenilor, inclusiv meduzele. 

    Restaurante pentru cele mai fine gusturi si self-service-uri, cofetarii si cafe-baruri, pub-uri si fast-food-uri, gasesti un loc perfect pentru toata lumea. Veti gasi si restaurante cu specific pescaresc si national bulgar, cu reprezentatii si spectacole folclorice, melodii populare si costume in culorii vii. Statiunea este perfecta pentru toate gusturile: fie ca e vorba de o escapada romantica cu persoana iubita, fie ca e vorba de calatoria cu colegii si prietenii, sau concediu cu familia. Multi considera Nisipurile de Aur statiunea cea mai preocupata de moda, fashion si lux.

   Sali de conferinte ultramoderne, tratamente balneologice, sali de sport, o multitudine de posibilitati de practicare a sporturilor nautice (diving, surfing, banana etc.). Cinematograful in aer liber este o alta atractie a statiunii, parcul acvatic Aquarama, cazinoul Racul Rosu “Krasnyi Rak”, club de noapte Satra de Tigani “Tziganskyi Tabor”, teatru de vara, posibilitati de echitatie si inchirieri de biciclete, circa 10 corturi de tenis, mini golf, bowling, posibilitati de inchiriere a barcilor rapide si a yacht-urilor (exista club cu peste 100 de yachturi) etc. Pentru recreerea copiilor exista parc acvatic, locuri de joaca special amenajate, unele cu sah gigant; parintii pot lasa copiii pentru cateva ore in gradinite special amenajate in acest scop, bazine pentru copii. In statiune se pot face si diverse proceduri de recuperare sau SPA, chiar si tratamente: recomandabil pentru tratamentul artritelor, nevrozelor, faringitelor cronice si bronsitelor, pe baza namolurilor, razelor ultraviolete, climatului marin si salinitatii apei.

   La Nisipurile de Aur in sezonul 2014 a fost inaugurata  prima pista de karting pe gheata din Balcani (Ice Karting) astfel incat statiunea de pe malul bulgaresc al Marii Negre ofera posibilitatea petrecerii unei vacante pline de emotii prin practicarea atat a sporturilor de vara cat si a celor de iarna. Nisipurile de Aur este o statiune care pune la dispozitia oaspetilor numeroase posibilitati pentru practicarea sporturilor – centre de scufundari acvatice, terenuri de tenis, de volei, terenuri pentru trageri cu arcul, sala de bowling / schi nautic, baloane, surf, geturi si parasute pe apa.

    Persoanele care se cazeaza la Nisipurile de Aur pot face o excursie de o zi in orasul varna, sau pot vizita turnul cu ceas Sf. Ioan Botezatorul (Cyasovnya Yoana Krestitelya), dar si Manastirea Aladja pe doua nivele (sec XIV), acoperita de picturi murale. Se pot face drumetii catre izvoare minerale, sau puteti participa la concursuri de frumusete, festivaluri, competitii sportive sau spectacole.

Harta:

Plaje - Nisipurile de Aur

    Statiunea Nisipurile de Aur si-a capatat numele "de aur" datorita minunatei sale plaje de nisip, a conditiilor excelente de cazare si a ambiantei deosebite. In anumite zone plaja din statiune are latimea de numai 4 m., dar in alte zone poate ajunge si la 100 m. latime. Lungimea plajei este de circa 3,5 km. Plaja este amenajata pe intreaga sa lungime este curatata si ingrijita.

     Inca din 1996 plaja din Nisipurile de Aur a fost premiata cu prestigiosul “Blue Flag” (se acorda si pentru curatenie si servicii de calitate). In comparatie cu statiunea Mamaia din Romania (care are circa 60 hoteluri si plaja de peste 8 km), aceasta statiune oarecum limiteaza accesul la mare. Dar nu trebuie sa va faceti griji! In afara serviciilor de cea mai inalta calitate aproape toate hotelurile dispun de piscine exterioare (bine intretinute). Calitatea serviciilor si dotarilor hoteliere este ireprosabila.