Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Aparhotel Amphora Palace

Aparhotel Amphora Palace


Nisipurile de Aur, Bulgaria

POZITIA GPS: 43.281767, 28.037217

CLASIFICARE TURISTICA: aparthotel

FACILITATI: Piscina exterioara

Construit in 2008, aparthotelul Amfora Palace*** din Nisipurile de Aur este situat la circa 600 m. de plaja, in zona central-sudica a statiunii Nisipurile de Aur. Aparthotelul Amphora Palace*** se bucura de o panorama deosebita asupra parcului natural Nisipurile de Aur si asupra Marii Negre. Se ofera cazare in apartamente moderne, luminoase si confortabile.

Adauga la Hoteluri Favorite

EXTERIOARE

EXTERIOARE - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

EXTERIOARE

GALERIE
EXTERIOARE - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

APARTAMENTE, STUDIO

GALERIE
APARTAMENTE, STUDIO - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

 - Amphora Palace, Nisipurile de Aur, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Super Early Booking Plaja.ro 29.02 inclus

Reduceri hotel + Reducere comision Plaja.ro ! Toate reducerile sunt calculate si incluse deja in tarifele afisate pentru rezervari pana la 29.02. Avans 20 % si diferenta pana la 21 zile inainte de data cazarii !

Servicii de cazare

Numar cladiri: 2

Numar camere: 137

Aparthotelul Amfora Palace*** din Nisipurile de Aur dispune de 2 cladiri apropiate, de 5 etaje (deservite de 4 lifturi). Capacitatea de cazare este: 6 studiouri, 2 apartamente cu un dormitor, un apartament cu doua dormitoare, un apartament Lux cu doua dormitoare.

  • Studio: aer conditionat individual, TV cablu, bucatarie (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri, vase, tigai, pahare, farfurii, furculite, linguri, gatitul este permis), canapea extensibila / pat pliant, toaleta si baie cu dus / cabina de dus, uscator de par (la cerere, la receptie), prosoape; balcon cu mobilier • vedere la mare sau la parc. Suprafata de circa 44 mp. 
  • Apartament cu un dormitor: camera de zi si un dormitor cu 2 paturi separate / pat matrimonial, usa intre camere, aer conditionat individual, TV cablu, canapea extensibila / pat pliant, posibilitate pentru un al doilea pat suplimentar, bucatarie (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri, vase, tigai, pahare, farfurii, furculite, linguri, gatitul este permis), toaleta si baie cu dus / cabina de dus, uscator de par (la cerere, la receptie), prosoape; balcon, mobilier pe balcon • vedere la mare sau la parc. Suprafata de 55 mp.
  • Apartament cu doua dormitoare: camera de zi si doua dormitoare cu 2 paturi separate / pat matrimonial, usa intre camere; aer conditionat individual, TV cablu, bucatarie (plita, cuptor, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri, vase, tigai, pahare, farfurii, furculite, linguri, gatitul este permis); 2 toalete si o baie cu dus / cabina de dus, uscator de par (la cerere, la receptie), prosoape; canapea extensibila / pat pliant/ posibilitate pentru un al doilea pat suplimentar; balcon, mobilier pe balcon cu vedere la mare sau la parc. Suprafata de circa 90 mp.

Nota: La check-in vi se va cere un depozit obligatoriu de ~50 de Euro/camera. Acesta vi se va returna la check-out, dupa ce se va verifica daca nu au fost aduse prejudicii camerei.

Facilitati si Servicii Hotel

Aparthotelul Amfora Palace*** din Nisipurile de Aur beneficiaza de urmatoarele facilitati:

  • Wi-Fi in lobby (gratuit)
  • acces gratuit la piscina in aer liber, sectiune copii la piscina exterioara • umbrele de soare si sezlonguri gratuite langa piscina
  • acces tenis de masa
  • loc de joaca copii
  • spalatorie, fier de calcat
  • parcare pazita (contra cost)

Accesul cu animale de companie este permis (doar animale mici - 4 kg, contra cost).