Numar camere: 75
Hotelul Golden Line**** din Nisipurile de Aur ofera cazare in 152 studiouri, 93 apartamente cu un dormitor si 17 apartamente cu doua dormitoare.
Hotelul Golden Line**** din Nisipurile de Aur pune la dispozitia clientilor sai, urmatoarele servicii si facilitati:
Accesul cu animale de companie nu este permis .
DESCRIEREA CONCEPTULUI ALL INCLUSIVE 2023 :
Restaurant:
7:30 am - 10:00 am - mic dejun tip bufet în restaurantul principal cu o varietate bogată de cârnați, brânzeturi, fructe, deserturi, chifle calde, cornuri, clătite și multe altele. ;
12:30 - 14:30 - pranz in restaurantul principal, incluzand un meniu variat de preparate bulgare si internationale: salate, aperitive, supe, feluri principale, deserturi, fructe, inghetata, live show cooking;
11:00 - 16:00 – snack bar: un sortiment bogat de pizza, deserturi, fructe și multe altele.
18:00 - 21:00 - cina in restaurantul principal cu un meniu variat de preparate bulgare si internationale: salate, aperitive, supe, feluri principale, deserturi, fructe, inghetata, live show cooking;
O dată pe săptămână are loc o seară tematică - bulgară, italiană și altele.
Băuturi:
10:00 - 22:00 - la barul All Inclusive de la piscină ( Pool Bar ) și la barul de la restaurantul principal în timpul meselor.
Băuturi calde, băuturi răcoritoare, sucuri și apă nelimitate - disponibile de la un automat; Băuturile alcoolice sunt produse bulgare - bere, vodcă, gin, whisky, rom, coniac, vin vrac.
Lobby bar- nu este inclus în programul All Inclusive ( contracost)
Animație și sport / Disponibil în sezonul de vara :
Animație pentru copii și adulți 6 zile pe săptămână, inclusiv jocuri distractive și educative, locuri de joacă pentru leagăn și cățărare, discotecă pentru copii, zile tematice, spectacol de seară cu diferite teme, gimnastică pe apă, polo pe apă, tenis de masă, darts și multe altele.
Acces la piscina exterioara,sezlonguri si umbrele la piscina ..etc
Nota: hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari sau chiar sa nu ofere unele servicii incluse in conceptul de mai sus in functie de diversi factori (disponibilitate, vreme, gradul de ocupare, restrictii legale sanitare, covid etc).