Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Yasmine Hammamet


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Alhambra Thalasso se afla in statiunea Yasmine Hammamet, la 450 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Houda este situat in centrul statiunii Yasmine Hammamet, in fata portului de agrement Yasmine Hammamet, la 20 km de aeroportul Enfidha, la 60 km de aeroportul Carthage Tunis.

Hotelul ofera un confort modern si un lux discret, permitandu-va sa aveti o vacanta foarte relaxanta intr-o atmosfera calda, de familie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Iberostar Averroes se afla in Yasmine Hammamet, pe faleza. Complexul are 30.000 mp de gradini si palmieri care va asigura o vacanta in familie de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Vincci Marillia se afla in statiunea Yasmine Hammamet, la 8 km de orasul antic Hammamet si la 60 km de capitala Tunis. Hotelul a fost complet renovat in 2013.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet este una dintre cele mai noi statiuni tunisiene. Situata la doar o ora de aeroportul din Tunis si la 6 minute de Hammamet, statiunea ofera hoteluri de top, cele mai bune restaurante, gradini si strazi largi cu palmieri.

80% din unitatile de cazare din Yasmine Hammamet sunt clasificate la 4 si 5 stele. Alaturi de lanturile hoteliere, Yasmine Hammamet se remarca nu numai datorita Medinei, pietelor traditionale, galeriilor comerciale, centrelor de thalasoterapie, spatiilor verzi si centrelor de animatie dar si celor doua terenuri de golf situate la doar 5 km de statiune.

Cunoscut este si portul de yahturi, acesta se remarca datorita proportiilor si caracteristicilor tehnice deosebite, fiind in acelasi timp cel mai important port de agrement ce este situat pe malul stang al Marii Mediterane, detinand peste 740 de vapoare. Portul face legatura nu doar cu capitala tunisiana, de care o despart 60 de km, ci si cu Sicilia.

Yasmine Hammamet este faimoasa si pentru plantatiile de iasomie.