Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Vila Miluna

Vila Miluna


Mamaia, Romania

POZITIA GPS: 44.235508940925925, 28.624282439906988

CLASIFICARE TURISTICA: vilă turistică

Vila Miluna se afla in Mamaia in zona Fantanilor din Piateta Cazino, la 150 metri distanta de plaja. Este o locatie cocheta, eleganta cu o pozitie ideala.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

 - Miluna, Mamaia, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar cladiri: 1

Numar camere: 12

Numar locuri: 35

Vila Miluna din Mamaia dispune de 6 camere duble matrimoniale, 3 camere triple (1 pat matrimonial si o canapea de o persoana), 2 camere Family (1 pat matrimonial si o canapea extensibila de 2 locuri), 1 apartament Deluxe cu 3 dormitoare, living, lounge, zona de luat masa.

  • Camera dubla are circa 18 mp cu tot cu baie, este formata dintr un pat matrimonial sau 2 paturi twin lipite. Are toate dotarile necesare: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus, frigider minibar, Tv Lcd, internet wireless, mocheta pe jos.
  • Camera tripla are o suprafata intre 20 si 25 mp, contine un pat matrimonial pentru 2 pers si o canapea extensibila utilizabila de o persoana adulta sau de 2 copii. De altfel si camera tripla are ca dotari: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus, frigider minibar, Tv Lcd, internet wireless, mocheta pe jos.
  • Camera Family sunt in numar de 2, sunt foarte spatioase, aproximativ 35-40 mp, situate la etajul 2 mansardat, fiind ideale pentru familii cu copii. Camera Family contine o zona deschisa lounge cu 2 fotolii si o canapea de 2 locuri extensibila si un pat mare matrimonial. Ca dotari: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus, frigider minibar, Tv Lcd, internet wireless, mocheta pe jos.
  • Apartament de lux: foarte spatios peste 200 mp, cu dotari si finisaje moderne, format din 3 dormitoare decomandate cu pat mare matrimonial, zona de living cu canapea extensibila si o zona de lounge pentru servit masa. Apartamentul are si intrare separata fata de vila. Fiecare camera din apartament are baia proprie si totodata atat camerele cat si apartamentul are ca dotari: aer conditionat, baie proprie cu cabina dus, frigider minibar, Tv Lcd, internet wireless, mocheta pe jos.

Camerele Apartamentului Deluxe pot fi date si separate, fiind Camere Duble Deluxe. Livingul si zona de servit masa au totodata si ele Tv Lcd si Aer conditionat.

Unele camere au si balcon, dar acestea se vor repartiza la Receptie.

Facilitati si Servicii Hotel

Vila Miluna pune la dispozitia turistilor:

  • Receptie
  • Internet
  • Terasa
  • Parcare in limita locurilor disponibile

Informatii Litoral 2024

1. Tarifele de parcare pentru parcarile PUBLICE din stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023

ZONA 0 - Parcarea supraetajată zona Cazino, Promenada 2 (de la Cazino la H. Iaki), Parcarea pasarelă H. Rex,  Zona Summerland (Cluburi) - 1 ora /2 lei ; 24 ore /30 lei ; 7 zile /100 lei . Primele 30 de minute sunt gratuite la oricare perioada. Mentiune : Aceste tarife sunt valabile în perioada 01.06 - 31.08.2023, în restul perioadei sunt încasate la tarif de Zona 2

 ZONA 2 - restul stațiunii Mamaia. - 1 ora /1 leu ; 24 ore /15 lei ; 7 zile /50 lei . Primele 30 de minute sunt gratuite la oricare perioada.

Desigur , exista numeroase hoteluri din Mamaia care ofera parcare gratuită in limita spatiului detinut de fiecare hotel in parte  !

2. Taxa de statiune  

Incepand cu vara 2023 prin HCL 202/26.05.2023 s-a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 1 % din valoarea cazarii ( fara TVA si fara mese) .

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti doar direct la receptia hotelului in prima zi de cazare