Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Vama Veche


21 - unitati de cazare

18 - unitati de 3 stele , 3 - unitati de 2 stele

Lungime totala plaje: 1000m

Numar de plaje: 2

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaja organizata, Plaja neorganizata, Plaja pentru windsurf

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mare, Fund de nisip

Mai multe despre plajele din Vama Veche

Vila Amir se afla in Vama Veche, la 600 metri distanta de plaja, la cateva minute de mers pe jos de zona de terase si baruri.


Vila Artelier se afla in Vama Veche, la 200 metri de plaja.


Hotel Bourbon se afla in Vama Veche, la 180 metri de plaja.


Casa AdiMan se afla in Vama Veche, la 650 metri distanta de plaja.


Casa Robinson se afla in Vama Veche, la 160 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Turistic Club D’Or este situat in Vama Veche, la aproximativ 350 metri de plaja.

Acesta este format din patru vile cochete inconjurate de o frumoasa curte amenajata cu gazon, pomi fructiferi si flori.


Vila Dudu se afla in Vama Veche, la aproximativ 250 metri distanta de plaja.


Casa Ema este situata in Vama Veche, la 500 metri de plaja. Este una dintre cele mai noi unitati de cazare din Vama Veche.


H By Hambar (fost H.Jakuzzi) este situat in Vama Veche, la 230 metri de plaja, intr-o oaza de liniste. La H By Hambar gasiti imbinarea armonioasa dintre confortul unei locatii de lux cu exotismul unei zone relativ discrete. Este poate singurul hotel din Vama Veche care inca mai are vegetatie din abundenta.


La Tortuga se afla in Vama Veche, la 130 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Vila Primavera este situata la soseaua principala in Vama Veche, la 500 metri distanta de plaja.


Pensiunea Sea View se afla in partea de sud a statiunii Vama Veche, la 350 metri de plaja.

Este locul ideal de cazare in Vama Veche unde te simti confortabil si intim.

Pentru linistea si confortul celor care stau la Sea View, nu se admit: grupuri de baieti, organizare de petreceri, animale de companie. Locatie este destinata adultilor.


Vila Selora se afla in Vama Veche, la 150 metri distanta de plaja.


Spot se afla in Vama Veche, la 250 metri distanta de plaja.

 


Hotel Victory se afla in Vama Veche, la 20 de metri de plaja.


Hotel Waves Adults Only se afla in Vama Veche, la 250 metri distanta de plaja Amphora.


Pensiunea Casa Luca** este situata chiar la intrarea in Vama Veche, la 20 metri de strada ce duce catre plaja si la aproximativ 200 metri de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Laguna se afla in Vama Veche, la 80 metri de plaja.

Hotelul Laguna este unicul hotel din Vama Veche cu o arhitectura originala de inspiratie greceasca. A fost construit in anul 2005, in partea de sud a localitatii Vama Veche. Complexul turistic Laguna va sta la dispozitie cu un program non-stop, oferind cazare in hotelul Laguna si servirea mesei la restaurantul Corsaru.


The Old Border se afla in statiunea Vama Veche.


FACILITATI: Piscina exterioara

Vila Sara se afla in statiunea Vama Veche.

Pensiunea este o constructie noua, moderna situata in zona Vama Veche chiar la plaja.

Accesul este facil de pe soseaua Constanta-Mangalia-Vama Veche, turistii putand ajunge cu masina proprie cat si cu mijloace de transport in comun.


W Hotel Vama Veche se afla in Vama Veche in imediata apropiere a plajei la circa 150 metri.

W Hotel Vama Veche  este situata intr-o zona linistita a statiunii intr-un ambient placut si cu acces usor catre plaja. 

Vama Veche

Lungime plaja: 1000m

     Vama Veche este un satuc intemeiat in 1811, avand circa 170 locuitori, situat la circa 1 km. de granita cu Bulgaria. Distanta fata de Mangalia este de circa 10 km. si fata de localitatea 2 Mai de circa 2 km. Gara Mangalia reprezinta capat de linie a caii ferate, iar din Mangalia se pot lua maxi-taxi sau microbuse pana in Vama Veche. Pana la sfarsitul anilor 1990 satul era cunoscut doar ca un catun de pescari.

     Vama Veche si-a creat in timp un “brand” propriu, ducand la crearea jargonului “vamaiot”, cu referire la persoane care apreciaza muzica buna, petrecerile, distractia si care sunt non-conformisti, avand in general buget limitat si multa voie-buna. Putinii oameni de afaceri care au avut curajul sa investesca in Vama Veche au avut placuta surpriza sa constate ca ultimele sezoane estivale le-au adus castiguri substantiale, avand deseori un grad de ocupare de 100% pe perioade lungi. Merita mentionat (doar informativ) ca: desi populatia satului este de 170 locuri, capacitatea de cazare a statiunii este de circa 1.900 locuri (din care circa 600 in camping-uri). Unitatile de cazare in Vama Veche au in general capacitate de cazare mica. Hotelul Laguna*** are printre cele mai mari capacitati de cazare (48 cam), impreuna cu Club D’Or (41 camere), urmate in deaproape de Hotel Elektra (33 cam) si Hotel Victory (32 cam). Celelalte unitati de cazare ofera cazare in un sir de vile, hoteluri si pensiuni de capacitate mica de cazare sau in camere si apartamente inchiriate in regim hotelier. Unitatile de cazare din statiune acopera practic orice doleante: de la hoteluri de lux cu piscina impunatoare si superba vedere la mare, la vile traditionale si casute camping. Practic Vama Veche cuprinde o gama foarte larga de variante de cazare, majoritatea persoanelor fiind in primul rand preocupate de distractie, evenimentele muzicale din statiune, dar si de conceptul de libertate oferit de aceasta zona. 

     Distractia este cuvantul de baza al statiunii, pe plaja statiunii find organizate in mod constant festivaluri de muzica folk, diverse concerte si reprezentantii a unor renumiti DJ, iar incepand cu anul 2003 in statiune se organizeaza renumitul festival de muzica rock Stufstock.

     Satucul Vama Veche are numeroare terase, fast-food-uri, restaurante cu diverse tematici specifice concertelor sau sezonului estival, Pub-uri si Cluburi care difuzeaza muzica non-stop. Caracteristica statiunii este data de varietatea mare de oameni, din diverse categorii sociale, in cautare de divertisment si petrecere distractiva a timpului sau liber.

     Vama Veche este localitate de frontiera, aici aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria (apoi in Turcia, Grecia si alte destinatii din Orient sau Asia). Din Vama Veche se pot vizita cu urusinta atat orasul Mangalia, impreuna cu statiunile turistice din nordul acestuia, cat si zone si statiuni din partea nordica a litoralului bulgaresc.

Harta:

Plaje - Vama Veche

     Vama Veche are o plaja foarte buna, avand zone cu latimi care depasesc 200 m pe alocuri. Plaja este de nisip, in zona de sud fiind flancata de o faleza. Nu se recomanda accesul cu copii mici in apa, nici pentru persoanele in varsta, deoarece nivelul apei creste foarte rapid langa mal. Nisipuril in general este grunjos, foarte placut, dar rareori curatat. Plaja beneficiaza de multiple zone amenajate, printre cele mai cunoscute zone fiind: Plaja La Baldachine, Yuva, Amphora Beach Bar.