Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tracia


7 - unitati de cazare

2 - statiuni , 2 - unitati de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Grecotel Astir***** face parte din complexul Astir-Egnatia din Alexandroupolis si este pozitionat pe plaja. Se afla la 7 km de aeroport si 1 km de statia de autobuz. Are vedere la Insula Samothraki.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Ramada Plaza Thraki***** este localizat la intrare in statiunea Alexandroupolis, departe agitatie, intr-un peisaj deosebit, aproape de plaja.

Atat din hotel cat si de la piscina se pot admira Mareea Egee si Insula Samothraki.

Hotelul Ramada Plaza Thraki***** (ex Thraki Palace*****) reprezinta una dintre cele mai importante investitii in domeniul turistic si de business din Nordul Greciei.

Hotelul ofera facilitati si servicii excelente, constituind astfel un punct de referinta pentru  zona Balcanica precum si pentru atractiile turistice din una dintre cele mai frumoase si mai putin explorate regiuni din Grecia. Hotelul se remarca prin arhitectura moderna exterioara, un design interior deosebit, incadrandu-se totusi perfect in mediul natural al regiunii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Alexander Beach 4* este localizat  intr-un peisaj idilic, in partea vestica a orasului Alexandroupolis. 

Spre centrul orasului se poate ajunge usor pe jos, cu taxi sau autobuz (cursa la cca 30 minute). 

De la hotel se poate ajunge usor spre port, spre gara, spre Spitalul Universitar.

Putin mai departe este aeroportul "Demokritos" ( cca 10 km).

Hotelul Alexander Beach 4* din Alexandroupolis combina facilitati de relaxare dar in acelasi timp este si locul potrivit aproape de viata cosmopolita a orasului.

Atmosfera placuta, luxul dar si serviciile de calitate fac din hotelul Alexander Beach o varianta excelenta de cazare.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Grecotel Egnatia**** face parte din complexul Astir-Egnatia din Alexandroupolis si este pozitionat pe plaja. Se afla la 7 km de aeroport si 1 km de statia de autobuz. Are vedere la Insula Samothraki.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul 31 Doors*** se afla in orasul Alexandroupolis, la 650 m de plaja si 8 km de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Ismaros**** este situat pe plaja Platanitis din Maronia. Orasul Alexandroupolis, din zona istorica Tracia se afla la aproximativ 50 de kilometri.

Hotelul Ismaros**** din Maronia este deschis tot timpul anului si ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel King Maron**** este situat la plaja Platanitis Beach, zona Maronia in Komotini, Tracia, Grecia. Hotel King Maron**** este considerat a fi unul din cele mai bine hoteluri din zona de nord a litoralului grecesc, atat datorita facilitatilor si conditiilor excelente de cazare, cat si datorita serviciilor hoteliere foarte bune in restaurant, SPA s.a.

Tracia

REGIUNEA TRACIA

     Tracia este una din regiunile Greciei, cea mai estica regiune, avand granita comuna cu Turcia si Bulgaria, si regiunea Macedonia din Grecia. Tracia este printre cele mai mici regiuni din Grecia, situata intre raurile Nestos si Evros. Tracia dispune de trei prefecturi: Xanthi, Rodhopi si Evros. Marimea regiunii Tracia este de 8.578 kmp. Circa o treime din poplatie sunt musulmani (majoritatea de provininenta turca).

     Apropierea relativa de Bulgaria, iesirea catre Marea Egee, constructia autostrazii Via Egnatia sunt premisele dezvoltarii din ce in ce mai rapide a industriei turistice. Zona dispune de multiple plaje de nisip, de o frumusete cuceritoare. In regiunea Traciei se regasesc si Muntii Rodopi (la granita cu Bulgaria) acoperiti de paduri dese, oferind posibilitati de drumetii sau mountain-bike.

            

ALEXANDROUPOLIS

     Alexandroupolis este cel mai mare oras din zona Traciei din Grecia, avand o populatie de circa 52.720 locuitori (2001). Orasul se situeaza la circa 14 km vest de delta raului Evros, la 40 km de granita cu Turcia, circa 350 km distanta de Thessaloniki. Numele initial al orasului era Dedeagac (nume de provinienta turca), fiind redenumit dupa Primul Razboi Mondial dupa numele regelui Alexandru al Greciei – Alexandroupolis. Orasul este relativ tanar, infiintat la mijlocul secolului XIX dupa trasarea liniei de cale ferate ce facea legatura intre Thessaloniki si Constantinopol. Orasul ofera spre vizitare Muzeul Ecleziastic, Muzeul Folcloric, Muzeul Florei si a Faunei din Evros s.a.