Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Tossa de Mar


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tossa Beach Center**** este situat la aproximativ 150 m de plaja, in centrul statiunii Tossa de Mar si la 250 m de centrul statiunii, fiind inconjurat de paduri de pini.

 Hotelul Tossa Beach Center****, situat la 150 m de plaja in statiunea Tossa de Mar, este o varianta buna de cazare care, impreuna cu localizarea sa intr-o zona plina de verdeata, garanteaza vizitatorilor sai un sejur placut si confortabil.

Tossa de Mar

 

Istoria si arta localitatii Tossa de Mar (Costa Brava, Spania) se impletesc cu savoarea traditionala a unui oras marinaresc. Astfel, in cartierul Vila Nova, care se intinde de-a lungul plajei, se concentreaza majoritatea ofertelor de petrecere a timpului liber si a vacantelor : hoteluri, aparthoteluri, restaurante, terase. Temperaturile placute ale Coastei Brava si multitudinea de peisaje dau diverse posibilitati turistilor  de a-si petrece timpul liber in contact cu natura. Apele cristaline si bogatia subacvaica a marii Mediterane invita turistii la pacticarea unei multitudini de sporturi nautice. Gastronomia zonei include atat preparate specifice zonei de coasta, cat si din interiorul peninsulei, combinand retete traditionale si inovatoare.

  

Harta:


View Tossa de Mar in a larger map

Intre Portbou si Blanes se intinde zona numita La Selva, caracterizata de peisajul unic gratie portiunilor de plaja si a celor de munte care se succeda. In aceasta zona se afla statiunea Tossa de Mar, care se bucura de o plaja imensa din nisip alb si de privelisti de neuitat inspre golful Tossa.

Obiective culturale:

Turistii care vin la Tossa de Mar nu pot pierde ocazia de a vizita Muzeul Municipal, care se afla in Vila Vella si adaposteste colectii de arheologie, pictura catalana si straina, sculptura, vitralii, mozaicuri romane care provin, in marea majoritate, din asezarea romana Els Ametllers.  « Vila Vella » - Orasul vechi se ridica pe o faleza inalta, langa mare. Sapte turnuri circulare – resturi ale unei vechi biserici si ale palatului guvernatorului – dateaza din secolul al XIV-lea si ilustreaza foarte bine istoria catalana. Aproape de aceste turnuri, gasim ramasitele arheologice ale unui oras roman din sec. al IV-lea.