Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Toroni


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Akti Toroni - Boutique Hotel 3* este situat in pensinsula Halkidiki, pe bratul Sithonia, chiar langa plaja din statiunea Toroni.

Akti Toroni - Boutique Hotel 3* din Toroni, recent renovat, ofera conditii moderne de cazare si privelisti panoramice, pentru vacante unice la malul marii Egee.


Eco Green Residences & Suites este situat in Toroni, Halkidiki Sithonia la aproximativ 200 m de plaja. Este o unitate de cazare construita in 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Toroni Blue Sea*** este situat langa plaja cu nisip, in statiunea Toroni din Halkidiki, de pe bratul Sithonia.

Statiunea Toroni este la 300 de metri, statiunea Porto Koufo se afla la 1 kilometru, iar Neos Marmaras este la aproximativ 15 kilometri.

Hotelul Toroni Blue Sea*** ofera cazare intr-una dintre cele mai frumoase locatii de pe bratul Sithonia, in satul pescaresc Toroni. 

Toroni

Toroni a fost un important punct comercial si militar al Macedoniei. Potrivit mitologiei, Toroni a fost sotia lui Proteus, fiul lui Poseidon. Orasul antic a fost fondat de halkidieni, probabil, in secolul al 8-lea i.Hr.. Locatia sa strategica si resursele bogate au dezvoltat Toroni, facandu-l unul dintre orasele cele mai importante din Halkidiki, dand numele sau golfului dintre Pallene si peninsula Sithonia. Vechiul Toroni a fost fondat in secolul al 8-lea i.Hr. si pana in secolul al 5-lea i.Hr. a devenit unul dintre cele mai importante orase din Halkidiki. In 348 i.Hr., Filip al Macedoniei l-a cucerit, apoi orasul a fost distrus cateva decenii mai tarziu de catre romani. Cercetarile arheologice dovedesc ca zona a fost locuita inca din vremuri preistorice si ca, prin portul de Toroni, diverse bunuri si imbracaminte au fost tranzactionate intre Grecia si Marea Neagra. In prezent Toroni este o asezare cu 4036 de locuitori, conform recensamantului din 2001. Plaja din Toroni este considerata una dintre cele mai frumoase de pe bratul Sithonia.