Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sveti Thomas


2 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Sveti Thomas

FACILITATI: Teren Sport , Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Complexul Sveti Toma /Saint Thomas **** este situat intre statiunile Duni si Arkutino, pe  faleza inalta pe malul marii. 

Inconjurat de mai multe zone protejate (Lacul Alepu, Arkutino, Insula Sveti Thomas), Complexul Sveti Thomas**** ofera conditii foarte bune de cazare incepand cu anul 2008. Proiectul a fost conceput intr-un spirit ecologist, masinile nu au acces in interiorul complexului dar exista o parcare chiar langa complex hotelier. De asemenea exista un sistem de epurare a apei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Teren Sport , Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Aparthotelul Sveti Toma /Saint Thomas *** face parte din complexul hotelier Saint Thomas , situat intre statiunile Duni si Arkutino, pe  faleza inalta pe malul marii. 

Inconjurat de mai multe zone protejate (Lacul Alepu, Arkutino, Insula Sveti Thomas), Complexul Sveti Thomas**** ofera conditii foarte bune de cazare incepand cu anul 2008. Proiectul a fost conceput intr-un spirit ecologist, masinile nu au acces in interiorul complexului dar exista o parcare chiar langa complex hotelier. De asemenea exista un sistem de epurare a apei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Sveti Thomas

Sveti Tomas nu este nici o localitate, nici o statiune in Bulgaria. Sveti Tomas (Sveti Thomas) este o mica peninsula de lux care cuprinde un paradis ascuns la sudul plajei Duni, la numai 11 km. sud de frumosul oras Sozopol. Complexul Sveti Tomas (Saint Thomas) este compus din cateva cladiri moderne, piscine exterioare, terase imbietoare care creaza o ambianta unica, de eleganta si rasfat, de servicii de calitate, de intimitate si de apreciere a timpului petrecut langa familie, prieteni sau chiar partenerii de afaceri. Complexul se considera a fi unul de lux, tarifele fiind la inaltimea serviciilor prestate. 

Harta:

Plaje - Sveti Thomas

Pentru a ajunge la plaja, din Complexul Sveti Thomas se coboara scari de lemn ce ofera una din cele mai spectaculoase panorame de pe litoralul bulgaresc. Plaja din fata complexului este una mica, formata de un mic golfulet. Dar in partea de nord a complexului se afla o minunata plaja salbatica (doar partial amenajata), care da impresia unui paradis nealterat, natural si izolat, care va transpune intr-o lume complet diferita de viata de zi cu zi. PLaja este de nisip, intarea in mare este lina, dar pot fi curenti puternici in zona (datorati reliefului stancos din zona de sud a plajei).