Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Sunny Beach


156 - unitati de cazare

10 - unitati de 5 stele , 72 - unitati de 4 stele , 70 - unitati de 3 stele , 4 - unitati de 2 stele

Mai multe despre plajele din Sunny Beach

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Barcelo Royal Beach***** din Sunny Beach face parte din lantul hotelier cu renume international BARCELO si este unicul din acest grup din Bulgaria. Hotelul beneficiaza de o asezare privilegiata chiar in centrul statiunii Sunny Beach la circa 120 m distanta de plaja si ofera servicii de calitate ridicata. Camerele sunt moderne si spatioase, Hotelul dispune de piscine exterioare si interioare, gradina foarte spatioasa - 9.000 mp, restaurant, centru Spa profesional de 1.200 mp, club pentru copii si teren de joaca


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Dreams Sunny Beach Resort & Spa***** este localizat intr-o zona linistita in statiunea Sunny Beach inconjurat de 20.000 mp de gradina, la 2 km distanta de centrul statiunii, pe plaja Marii Negre. Dreams Sunny Beach Resort & Spa din Sunny Beach a facut parte pana in 2022 din renumitul lantul hotelier RIU sub numele de Riu Helios Paradise si reprezinta o constructie noua, grandioasa ce si-a deschis portile in luna mai 2015. Oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare din bucataria bulgareasca si bucataria asiatica, piscina exterioara cu jacuzzi, piscina cu tobogane pentru copii, animatie, precum si un Centru Spa bine dotat, reprezinta astfel locul ideal pentru turistii care sunt in cautarea unei vacante ce imbina divertismentul cu relaxarea.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Dune***** este situat direct pe plaja din Sunny Beach, in zona nordica a statiunii.

Hotelul Dune din Sunny Beach, construit in 2004 si renovat in 2013, este una dintre cele mai luxoase unitati de cazare din Bulgaria . Atuurile principale ale acestui hotel sunt: pozitia exceptionala pe plaja, nivelul ridicat al finisajelor si calitatea ridicata a serviciilor oferite. Este un hotel destinat clientilor pretentiosi care cauta lux si confort. 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Aparthotelul Galeon Residence&SPA***** din statiunea Sunny Beach a fost construit in anul 2014 si renovat in 2016. Aparthotelul este despartit de Marea Neagra prin dunele de nisip - rezervatie naturala protejata din Bulgaria. Distanta fata de mare este de aproximativ 300 m. Aparthotelul este situat in zona de sud a statiunii, la 1.5 km de centrul statiunii si la mica distanta de medievalul oras Nessebar (aproximativ 3 km). Locatia sa intr-o zona linistita garanteaza un concediu relaxant si binefacator.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Imperial Palace***** este situat in faimoasa statiune Sunny Beach, cea mai mare statiune a Bulgariei la Marea Neagra. Hotelul este asezat pe linia plajei. Este fostul hotel Victoria Palace cu un nou proprietar si dupa un proces de rebranding a fost lansat in vara 2020 pe piata turistica.

Hotelul Imperial Palace*****  din Sunny Beach are un design interior rafinat si servicii destinate relaxarii si bunei dispozitii. Personalul calificat sta la dispozitia oaspetilor pentru a garanta acestora zile de neuitat si surprize placute. Hotelul a fost construit in anul 2003 si renovat in anul 2019.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Villa Maria Revas***** este localizata in partea de sud-vest a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 20 minute de aeroportul International Burgas si la aproximativ 150 m de dunele de nisip, 400 metri distanta fata de plaja Marii Negre, 1 km de centrul statiunii si 2 km fata de vechiul oras Nessebar.

Villa Maria Revas este situata in apropiere de Hotel Nobel****.

Villa Maria Revas este o pensiune de tip boutique ce ofera cazare de 5 stele, dispunand de un design interior si o arhitectura unice. Este o proprietate de familie ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.  

Villa Maria Revas beneficiaza de legaturi bune de transport, fiind localizata pe autostrada internationala Burgas-Nessebar-Varna.

A fost construita in anul 2006 si renovata ultima data in anul 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Nobel***** din Sunny Beach este amplasat la aproximativ 150 m de plaja, in partea de sud a statiunii, la 2.5 km de centrul acesteia. 

Hotelul fost construit in anul 2005. A fost renovat la inceputul anului 2019 apoi in 2022 si reclasificat la 5 stele incepand cu sezonul 2023

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Royal Palace Helena Park***** din Sunny Beach este situat intr-o zona foarte linistita, selecta si relativ retrasa din statiunea Sunny Beach, la 150 m de plaja. Zona de nord a statiunii se considera a fi mai moderna si mai dezvoltata, cu multe centre comerciale si restaurante selecte, in timp ce zona de sud adaposteste faimoasele zone de dune - rezervatie naturala din statiunea Sunny Beach. De la hotel se ajunge cu usurinta in romantica statiune Sveti Vlas, cu portul turistic, de unde pleaca curse regulate de taxi pe mare catre medievala insulita Nessebar, patrimoniu Unesco.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Complexul hotelier Helena Resort este situat in extremitatea nordica a statiunii Sunny Beach, la malul marii. Sunny Beach este cea mai mare statiune bulgareasca de pe litoralul Marii Negre, cuprinzand peste 200 unitati de cazare.

Complexul hotelier este format din doua hoteluri de 5 stele si reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din frumoasa statiune Sunny Beach. Hotelul Royal Palace Helena Sands***** din Sunny Beach beneficiaza de o foarte buna pozitionare, in fata marii, in zona de nord a statiunii. Unul din avantajele hotelului este dat de piscina exterioara foarte incapatoare, iar un alt avantaj e reprezentat de un centru SPA elegant si modern in acelasi timp.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Secrets Sunny Beach Resort & Spa***** din Sunny BeachADULTS ONLY 18+ – hotel construit si inaugurat in 2019 care se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta minima de 18 ani. Hotelul se bucura de un concept inovator, categorie "premium", oferind servicii de calitate foarte buna intr-un cadru natural deosebit, in imediata apropiere a plajei Marii Negre si la mica distanta de cea mai mare statiune bulgara – Sunny Beach (sunt circa 2 km. pana la centrul statiunii). Hotelul este un hotel exclusivist, cu servicii all inclusive de 24 de ore/24 si o superba vedere la mare din camere, si ofera tot ce aveti nevoie pentru a va bucura de o vacanta memorabila, dar si relaxanta. Hotelul a facut parte pana in 2022 din faimosul lant hotelier RIU.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat in 2019, hotelul Alba**** reprezinta una din cele mai bune variante de cazare din zona centrala a statiunii Sunny Beach, din Bulgaria. Hotelul se afla la circa 200 m. de plaja, fiind un hotel modern si cu un stil aparte, servicii hoteliere foarte bune si bine-apreciate de oaspetii sai. Hotelul Alba**** din Sunny Beach este locul ideal pentru a petrece o vacanta placuta la malul Marii Negre.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Inaugurat in 2012, hotelul Aqua Nevis**** din Sunny Beach este unul din cele mai cautate hoteluri, datorita serviciilor de calitate si a existentei AquaPark-ului propriu. Chiar daca se afla la o distanta importanta de plaja (la circa 1 km.), hotelul ofera cazare in camere moderne si confortabile si posibilitati variate de distractie.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Aquamarine**** este situat la aproximativ 500 m de plaja in partea de sud a statiunii Sunny Beach, in apropierea dunelor de nisip, la 900 m de centrul statiunii si 30 km de aeroport.

A fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2016.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Asteria Family Sunny Beach**** este localizat in centrul statiunii Sunny Beach, la aproximativ 150 m de plaja Marii Negre si pune la dispozitia turistilor sai un restaurant principal cu preparate culinare traditionale, un snack bar, un bar la piscina si un bar pe plaja privata, oferind astfel servicii si facilitati pentru o vacanta reusita.

Hotelul Asteria Family Sunny Beach (ex Zornica Residence) este format din 5 corpuri de cladiri, dotate cu camere mobilate modern si confortabile.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Avenue Deluxe**** se afla in zona de sud a statiunii Sunny Beach, la o distanta de aproximativ 750 m de plaja si 1.5 km de centrul statiunii.

Hotelul Avenue Deluxe a fost construit in 2014, oferind cazare in camere si apartamente moderne si confortabile, foarte apreciate de o larga categorie de turisti. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Babylon**** este situat la aproximativ 400 m de plaja si 500 m de centrul statiunii Sunny Beach.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Bavaro**** este situat la aproximativ 100 m de plaja, in partea sudica a statiunii Sunny Beach. Hotelul a fost construit in 2002 si in 2023 a fost renovat integral.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Bellevue****  se afla in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 20 m de plaja.

Hotelul Bellevue din Sunny Beach este clasificat la 4 stele, oferind oaspetilor sai toate conditiile necesare pentru petrecerea unei vacante de vis. Hotelul a fost construit in anul 2002 si renovat in anul 2016-2017.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul se afla in zona central-nordica a statiunii Sunny Beach, la circa 450 m de plaja, langa soseaua principala din statiune, in zona hotelului Iberostar.

Hotelul Best Western Plus Premium Inn**** din Sunny Beach a fost complet renovat (redenumit) in anul 2017 si introdus in lantul hotelier Best Western Plus. Hotelul reprezinta o cladire cu 8 etaje, deservite de 2 lifturi.

  

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Blue Pearl**** este situat pe plaja in zona centrala a statiunii Sunny Beach.

A fost construit in anul 2007 si renovat in anul 2019.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul BMP Sun Palace**** este localizat in centrul celei mai mare si animata statiune din Bulgaria, Sunny Beach, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja Marii Negre.

Hotelul Sun Palace**** dispune de o localizare privilegiata in centrul statiunii Sunny Beach, in apropiere de restaurante, cluburi si discoteci, oferind turistilor sai conditii de cazare in camere confortabile, restaurant cu preparate culinare traditionale, precum si un Centru Spa dotat cu sauna, baie de aburi, masaj si nu in cele din urma, 2 piscine exterioare si 1 piscina interioara, pentru o vacanta linistita si relaxanta.   

Hotelul a fost construit in 2002 si complet renovat in anul 2012. Si in anul 2018 s-au efectuat renovari.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Burgas Beach**** din Sunny Beach este situat pe plaja, la 1 km de centrul statiunii.

Hotelul ofera o panorama deosebita asupra statiunilor Nessebar si Sunny Beach.

Puncte forte ale hotelului: localizarea pe plaja, majoritatea camerelor cu vedere la mare, animatie pentru copii la piscina, spectacole de seara pentru copii si adulti, piscinele cu bar si tobogane de apa.

Minusuri: camerele sunt relativ mici, restaurantul este clasificat la 3 stele.

Hotelul a beneficiat de renovari in anul 2014.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Colosseum I **** este situat la 20 m de plaja din Sunny Beach si aproximativ 35 km de Burgas.

Hotelul a fost construit in anul 2003 si a beneficiat de renovari in 2014.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Das Club Sunny Beach**** este un club de vacanta format din hotelurile Rodopi, Zvete si Flora si este situat la 200 m de plaja si circa 5 minute de centrul statiunii Sunny Beach.

Locatia satisface gusturile tuturor turistilor, indiferent de varsta prin interiorul sau modern, experienta personalului si diferitele jocuri de apa, fiind considerata „Insula Verde” in inima statiunii.

Complexul a beneficiat de renovari in anul 2018.

 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Diamant Residence Hotel & SPA**** este situat la 500 de m de plaja, in extremitatea de sud, zona mai linistita a statiunii Sunny Beach din Bulgaria.

Diamant Residence Hotel & SPA a fost construit in anul 2013.

Acesta ofera cazare in camere si apartamente confortabile, spatioase si luxoase. Hotelul este situat in extremitatea sudica a statiunii Sunny Beach, creand o adevarata oaza de paradis atat pentru adulti, cat si pentru copii. Hotelul este potrivit si pentru persoane active, fiind situat in apropierea complexului sportiv dotat cu terenuri de fotbal si de tenis.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Diamond**** este situat in centrul statiunii Sunny Beach la 400 m de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 1970, renovat in 2009, iar in 2019 au fost renovate spatiile publice.

Hotelul Diamond**** din Sunny Beach este recomandat atat familiilor cu copii, cat si tinerilor deoarece este situat in imediata apropiere a atractiilor turistice.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Dunav**** este situat la 1 km de centrul statiunii Sunny Beach si la aproximativ 400 m distanta fata de plaja.

Hotelul a fost renovat in anul 2015.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Effect Grand Victoria**** este amplasat la aproximativ 20 m de plaja statiunii Sunny Beach, langa Hotelul Chaika Beach.

 

Hotelul Grand Victoria**** din Sunny Beach ofera conditii de cazare de lux pentru petrecerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre. Hotelul a fost construit in anul 2002 si renovat in anul 2018.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Europe Hotel & Casino**** este situat in prima linie la 20 m de plaja, in partea centrala a statiunii Sunny Beach. Pentru a ajunge la mare se traverseaza doar dunele de nisip.

Europe Hotel & Casino**** din Sunny Beach este o varianta de cazare potrivita pentru cei care cauta un hotel pe plaja cu o piscina de dimensiuni aproape olimpice, vedere la mare si desigur daca sunt amatori de jocuri. Este un hotel mixt atat pentru sejururi la plaja dar si pentru cei pasionati de gambling.

Hotelul a fost renovat integral anul 2019 -2020.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

DIT Hotel Evrika Beach Club**** din Sunny Beach este unul din cele mai bune hoteluri din Sunny Beach atat ca raport calitate pret, cat si datorita facilitatilor multiple de distractie pe care le ofera. Hotelul se afla pe malul marii, la circa 20 m de plaja, in zona de nord a statiunii Sunny Beach. Deoarece statiunea este foarte intinsa, distanta fata de centrul Sunny Beach depaseste 2 km., distanta pe care o puteti parcurge si cu tractorasele de vara. Hotelul se afla la circa 40 km. distanta de aeroportul Burgas. Hotelul DIT Evrika Beach Club**** din Sunny Beach  se bucura de modernizari continuie si este una dintre cel mai bine-apreciate unitati de cazare din statiune!

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Fenix**** se afla in faimoasa statiune din Bulgaria, pe litoralul Marii Negre, Sunny Beach, la numai 80 metri distanta fata de plaja. 

Construit in anul 2005, hotelul Fenix din Sunny Beach ofera oaspetilor toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante de neuitat.

 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Flamingo**** este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 350 m de plaja.

Este un hotel modern situat in apropiere de soseaua principala din statiune.

Hotelul Flamingo din Sunny Beach a fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2018. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Forum**** se afla in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 350 m distanta fata de plaja.

A fost construit in anul 2007.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Globus**** se afla in statiunea Sunny Beach, in prima linie, la aproximativ 50 m de plaja, in zona centrala a statiunii.

Hotelul Globus a fost construit in anul 2003 si renovat in anul 2014.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Gold Pearl**** este situat la 150 m de plaja, in nordul statiunii Sunny Beach.

Gold Pearl Hotel din Sunny Beach (fostul Orpheus Boutique) ofera conditii si servicii foarte bune de cazare sub un nou concept de servire a oaspetilor incepand din 2018. Pana in 2017, inclusiv, a fost un hotel cu nivel ridicat al serviciilor si confortului destinat numai adultilor, dar incepand cu sezonul 2018 hotelul este destinat si familiilor cu copii care nu cauta un hotel de tip all inclusive.

Hotelul ofera conditii de 4 stele, liniste, intimitate, relaxare si rasfat intr-o ambianta placuta, beneficiind de multe spatii verzi si gradini bine intretinute, insa clasificarea oficiala este de 3 stele.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Golden Dune**** este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 1 km distanta fata de centrul statiunii, la 2 km de orasul Nessebar, 50 m distanta fata de dunele de nisip si 350 m de plaja.

Hotelul Golden Dune**** din Sunny Beach pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile, ofera un restaurant cu preparate culinare traditionale bulgaresti si preparate diverse din bucataria internationala, precum si o piscina exterioara cu bar de cocteiluri, pentru o vacanta linistita si relaxanta. Hotelul a fost construit in 2002 si renovat in 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Golden Ina**** este parte a complexului Golden Rainbow Vip Residence si este situat direct pe plaja Rumba Beach din Sunny Beach aflata in sudul statiunii . 

 Hotel Golden Ina este o structura independenta de cazare din cadrul complexului de vacanta Golden Raibbow VIP Residence din Sunny Beach . Desi este clasificat oficial la 3 stele facilitatile oferite si nivelul de confort din camere depasesc acesta clasificare pe deplin . Beneficiind si de o pozitie exceptonala direct pe plaja face ca acest complex sa fie una din cele mai bune variante de cazare din Sunny Beach .  


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Grand Hotel Nirvana **** este situat la 300 m de plaja, in partea centrala a statiunii Sunny Beach.

Hotelul a fost construit in 2000,  complet renovat in 2007 si pana in 2022 a operat sub numele Grand Hotel Oasis


FACILITATI: Piscina exterioara

Grand Hotel Sunny Beach**** este amplasat la 20 m de plaja in zona centrala a statiunii Sunny Beach, beneficiind de o pozitie ideala in statiune.

Hotelul a fost renovat integral in 2024 , si ofera conditii bune de cazare alaturi de o pozitie exceptionala.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Grenada**** este situat in partea sudica a faimoasei statiuni de la Marea Neagra, Sunny Beach, la 150 m de dunele de nisip si la 350 m fata de plaja. 

Hotelul Grenada din Sunny Beach s-a deschis in anul 2007, in prezent avand clasificarea de 4 stele. Este un complex modern, in cadrul acestuia fiind folosit stilul architectural al lui Gaudi. Sarmul si spiritul unui palat contemporan lumineaza zona centrala a celei mai aglomerate statiunii a Bulgariei. Sunt utilizate 4 lifturi pentru a se ajunge la etajele superioare. Hotelul a fost renovat in anul 2009 si in anul 2014.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Hi Imperial Resort**** (ex Club Calimera) este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 200 m de plaja si la 3 km fata de centrul statiunii, in apropiere de magazine.

Hotelul HI Imperial Resort din Sunny Beach este clasificat la 4 stele si a fost construit in anul 2005 si a fost renovat in 2016/2017, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta frumoasa alaturi de prieteni sau familie.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Hrizantema**** se afla in zona central-sudica a faimoasei statiuni Sunny Beach, la aproximativ 350 m fata de plaja si 900 m de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2015. Situarea hotelului relativ aproape de mare, dar intr-o zona linistita, in imediata apropiere a dunelor de nisip, reprezinta un avantaj. Serviciile de calitate, frumoasa curte interioara si camerele confortabile pentru cazare au asigurat un flux continuu de turisti si oaspeti fericiti.


FACILITATI: Piscina exterioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul HVD Club Bor**** este situat in centrul statiunii Sunny Beach, aproape de toate atractiile zonei: magazine, terase, restaurante, la doar 250 m de plaja.

Renovat complet in 2014-2015, Hotelul HVD Club Bor ofera o varianta foarte buna de cazare in statiunea Sunny Beach, avand in vedere si faptul ca face parte din lantul hotelier HVD (impreuna cu Hotelul Miramar din Obzor si Hotelul Viva din Nisipurile de Aur) recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite turistilor.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul iHotel**** este situat in partea nordica a statiunii Sunny Beach, la o distanta de 150 m de plaja si 1 km de centrul statiunii.

Hotelul iHotel este fostul Strandja din Sunny Beach, ce a fost renovat complet in anul 2017 si clasificat la 4 stele, cu un confort ridicat si cu servicii de calitate care il situeaza in topul hotelurilor de 4 stele din Bulgaria. 

iHotel este un hotel cu un spirit inovator si o locatie excelenta aproape de plaja. Aici totul este conceput pentru a se potrivi unei familii care doreste o vacanta de vara pentru odihna si confort .

Zonele comune, camerele de familie bine concepute si tehnologiile on-line de comunicare intre oaspetii si personalul hotelului, ureaza bun venit clientilor acestei unitati inconjurate de gradini verzi si atmosfera relaxanta, facand din acest hotel o oaza de confort in Sunny Beach si locul potrivit pentru cei care cauta o vacanta familiara.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Ivana Palace**** este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 400 m de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 2004 si renovat ultima oara in anul 2017. Daca sunteti in cautarea petrecerii unui sejur intr-un cadru confortabil si elegant, Hotelul Ivana Palace este alegerea ideala, unde va puteti relaxa si bucura de zilele libere.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Izola Paradise**** este situat la aproximativ 550 m de plaja in zona central-nordica a statiunii Sunny Beach.

Hotelul a fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Jeravi Beach**** este situat pe plaja, in zona de sud a statiunii Sunny Beach si ofera servicii si conditii de cazare de calitate superioara pentru oaspetii sai.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Karolina**** este situat in statiunea Sunny Beach, in zona de sud, la 200 m de dunele de nisip si 400 m de plaja, la 10 minute de orasul Nessebar si 25 km de Burgas.

Hotelul a fost construit in 2007 si renovat ultima oara in 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kiparisite**** se afla in extremitatea de nord a statiunii Sunny Beach, intr-un loc plin de liniste si calm, la aproximativ 150 m de plaja (pentru a ajunge la plaja se traverseaza soseaua care duce spre Sveti Vlas).

Hotelul Kiparisite**** din Sunny Beach a fost construit in anul 2006 si renovat in anul 2012, oferind cazare in camere confortabile, creand o atmosfera intima si familiara in hotel. Hotelul este o afacere de familie, prin urmare toate detaliile beneficiaza de atentie sporita, fiind potrivit familiilor cu copii, dar si grupurilor de prieteni. Beneficiarii cazarii la acest hotel bulgaresc se pot bucura de briza marii, dar si aerul curat oferit de o padure din zona, imbinate cu atmosfera intima si relaxanta.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Kotva**** este situat in extremitatea sudica a statiunii Sunny Beach, in apropiere de rondul la care se intersecteaza drumul principal din statiune si drumul care duce spre oraselul medieval Nessebar. Hotelul se afla la 400 m de plaja, iar pentru a ajunge la plaja se traverseaza dunele de nisip - rezervatia naturala din statiune. Hotelul se afla la 3 km de centrul statiunii Sunny Beach si aproximativ 800 m de orasul Nessebar. Din apropierea hotelului pornesc minitractorase de vara catre Nessebar sau centrul statiunii Sunny Beach.

Aqua Park

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Kuban Resort & Aqua Park**** este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach la aproximativ 280 m de plaja. Este unul din cele mai cautate hoteluri din Sunny Beach datorita AquaPark-ului propriu.

Aqua Park

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Laguna Park**** din Sunny Beach se afla in zona centrala a statiunii, la aproximativ 300 m distanta de plaja. Hotelul reprezinta o varianta foarte buna de cazare in statiunea Sunny Beach, bucurandu-se de apreciere mare din partea turistilor. Din zona hotelului incepe promenada cu buticuri si magazine.

Hotelul a fost construit in anul 2001 si renovat in 2017-2018.

Aqua Park

Construit in 2020, hotelul Laguna Park Sunrise**** din Sunny Beach este situat in zona centrala a statiunii, la numai 500 m de plaja si la circa 500 m de zona centrala a statiunii. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Lion**** este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 450 m de plaja.

Hotelul Lion din Sunny Beach a fost inaugurat in 2005. La inceputul anului 2015 a avut loc renovarea si reconstructia hotelului Lion, oferind astfel conditii excelente de cazare in statiunea Sunny Beach.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Longosa**** (Longoza) este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, langa dunele de nisip si la 300 m de plaja.

  


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotelul Majestic Beach Resort**** se afla in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 1.5 km distanta de centru si 20 m de plaja, langa Hotel Imperial Palace. 

Hotelul DIT Majestic Beach Resort este un elegant si incantator complex clasificat la 4 stele, care ofera relaxare si o atmosfera sofisticata, caldura si ospitalitate, pe o suprafata  construita de 56 000 mp.

Holiday Check - cel mai mare portal independent de review-uri turistice al tarilor vorbitoare de limba germana a situat Hotelul Majestic in Top 10 la categoria "Cel mai cunoscut hotel pentru cupluri" din lume.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Maria Palace**** este situat in partea de vest a statiunii Sunny Beach, in apropiere de centrul comercial Royal Beach, Cazinoul Kuban si Grand Club, la 500 m de plaja cu nisip a Marii Negre.

Hotelul Maria Palace este un hotel de lux nou, deschis in noiembrie 2019, invaluit intr-o atmosfera cordiala unde fiecare turist se va simti confortabil. Cei mai buni arhitecti au lucrat la stilul hotelului si l-au dotat cu facilitati moderne la standardele europene de siguranta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Marvel**** este amplasat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 150 m de plaja si 4 km de centrul statiunii. Amplasarea foarte buna a hotelului in statiune si serviciile de calitate au asigurat o clientela fidela care prefera aceasta locatie exclusivista, relaxanta si selecta in cea mai buna zona din Sunny Beach.

Hotelul a fost construit in anul 2004 si renovat integral in 2024.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Melia Sunny Beach**** este situat intr-o zona plina de verdeata la 200 m de centrul statiunii Sunny Beach. Cu locatia sa foarte convenabila, la 70 m de plaja, centre comerciale, discoteci si restaurante si datorita serviciilor foarte bune hotelul este o destinatie perfecta pentru vacante in lux si confort. Hotelul Melia Sunny Beach din Sunny Beach este printre cele mai bune variante de cazare din statiune, dintre hotelurile de 4 stele,  pe perioada cat a facut parte din lantul hotelier Iberostar a fost castigatorul Holiday Check Award in anul 2005 si anul 2006 la categoria cele mai bune 100 hoteluri din lume si cel mai bun hotel din Bulgaria. De asemenea a castigat si Primo-Award of Neckermann in 2005 si 2006 . 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Construit in anul 2004, hotelul Mena Palace**** din Sunny Beach ofera conditii si servicii foarte bune de cazare. Hotelul Mena Palace este situat in centrul statiunii Sunny Beach la doar 100 m de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Renovat in 2018, Hotel Mercury**** este un hotel cu stil, primitor si accesibil, situat in zona centrala a statiunii Sunny Beach din Bulgaria, la circa 150 m de plaja (in apropiere de hotelurile Barcelo si Kuban). Hotelul ofera cazare in camere spatioase, un frumos Panorama Bar (Sky Bar) si cateva locuri de joaca pentru copii, fiind recomandat atat familiilor cu copii cat si tinerilor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Meridian**** se afla in statiunea Sunny Beach din Bulgaria, la doar 200 m de plaja. 

Hotel Meridian**** din Sunny Beach ofera oaspetilor conditii excelente de cazare la un nivel de 4 stele. Hotelul a fost renovat in anul 2017 si este un hotel din cadrul lantului Smartline.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Astoria**** este situat la 20 m de plaja si 200 m de centrul statiunii Sunny Beach.

Hotelul Astoria**** din Sunny Beach este o varianta foarte buna de cazare datorita dispunerii sale, dar si datorita conditiilor bune de cazare si tarifelor avantajoase.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul MPM Kalina Garden**** este situat in zona centrala, la circa 200 m de plaja si 50 m de centrul statiunii Sunny Beach.

Hotelul MPM Kalina Garden**** din Sunny Beach a fost preluat de catre lantul german de hoteluri - COOEE si complet renovat in 2015, oferind servicii de calitate pentru petrecerea unui sejur de neuitat la malul Marii Negre din Bulgaria.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Nevis Resort & Aqua Park**** este localizat in cea mai mare si animata statiune din Bulgaria, Sunny Beach, la 3 km distanta de Action Aqua Park si la 600 m distanta de plaja Marii Negre.

Nevis Resort & Aqua Park**** a facut parte din lantul hotelier TUI BLUE for Families care a fost cunoscuta anterior sub denumirea de Tui Family Life, hoteluri ce se mandresc cu cele mai bune servicii si facilitati adaptate copiilor, cluburile pentru copii sunt foarte interesante, precum si programul de divertisment.

Nevis Resort & Aqua Park**** pune la dispozitia turistilor sai, cazare in camere confortabile, 3 restaurante dintre care 2 restaurante sunt a-la-carte, animatie pentru copii 6 zile/saptamana, 5 piscine cu apa dulce printre care si un Aqua Park cu 3 tobogane, fiind recomanda in special pentru familiile cu copii.

Aqua Park

SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotel Planeta Hotel & Aquapark****  este situat la circa 100 m distanta de plaja, in zona de centru-sud a statiunii Sunny Beach.

Hotelul Planeta Hotel & Aquapark**** din Sunny Beach este un hotel modern si impozant, ce ofera cazare in camere spatioase si confortabile, ofera acces la o gama foarte larga de facilitati si servicii. Hotelul este select si placut, asigurand un concediu confortabil si relaxant, servicii bune la tarife corecte. Chiar daca a fost construit in 2006, hotelul a beneficiat de imbunatatiri considerabile in anul 2013. Incepand cu vara 2018 s-a dat in folosinta si un miniaqua park si hotelul s-a redenumit in Planeta Hotel& Aquapark.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Regatta Palace**** este localizat in partea de sud-vest a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja Marii Negre. 

Hotelul Regatta Palace**** din Sunny Beach, cea mai mare statiune din Bulgaria, a fost renovat complet in anul 2010, fiind situat la 200 m distanta de renumitul club de pe plaja Cocoa Beach, oferind turistilor sai servicii si facilitati de calitate, cu restaurant elegant care ofera preparate culinare din bucataria bulgara si internationala, sky bar unde oaspetii pot savura o gama variata de cocktailuri si bauturi, precum si o piscina exterioara, pentru o vacanta linistita alaturi de prieteni sau familie. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Renovat in 2019 hotelul Rena Hotel**** din Sunny Beach este situat in zona de sud a statiunii, la circa 500 m. de faimoasa plaja Cacao Beach, la mica distanta de orasul Nessebar. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Riu Helios**** este situat la 20 metri de plaja, la 300 m de centrul statiunii Sunny Beach, la 25 km de aeroportul din Burgas.

Hotelul Riu Helios**** din Sunny Beach, construit in 2003 ofera o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare, fiind clasificat la 4 stele si renovat in 2013.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Rome Palace Deluxe**** se afla in zona de sud a statiunii Sunny Beach, la o distanta de circa 450 m. de plaja (pentru a ajunge la plaja se traverseaza Dunele de Nisip - rezervatie naturala protejata).

Hotelul Rome Palace Deluxe**** deschis in sezonul 2017, este o constructie moderna si ofera cazare in apartamente spatioase si moderne. Hotelul reprezinta o varianta foarte buna de cazare pentru persoanele care doresc un concediu linistit, sa beneficieze de cazare in camere spatioase, de multiple facilitati si servicii bune. Puteti ajunge cu usurinta sa descoperiti gustul mancarii autentice bulgaresti la tavernele din statiunea Sunny Beach sau la frumoasele terase cu vedere a mare din orasul Nessebar sau va puteti rasfata gusturile la restaurantul hotelului Rome Palace.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Sentido Neptun Beach**** se afla in faimoasa statiune Sunny Beach, la o distanta de aproximativ 200 m fata de centru, pe tarmul Marii Negre. Cel mai apropiat aeroport este Burgas, la 30 km distanta fata de hotel. Cele mai apropiate orase sunt: Nessebar la 5 km, Burgas la 37 km, unde se poate ajunge cu autobuzul a carui statie este la aproximativ 10 min. de mers fata de hotel. Hotelul este separat de plaja cu nisip fin numai de promenada tarmului. In jurul hotelului se gasesc numeroase restaurante si magazine. Hotelul are numeroase servicii si facilitati puse la dispozitia oaspetilor sai pentru ca acestia sa se bucure de o vacanta plina de confort si distractie. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Sunny Beach Club **** - ADULTS ONLY 16+ ( fost Cook's Club)  - este situat in partea sudica a statiunii Sunny Beach, in prima linie de la mare, la circa 100 m. de plaja (se traverseaza dunele de nisip). In anul 2019 hotelul a fost complet renovat si re-brand-uit, fiind redenumit  mai intai in Cook's Club si din 2023 cu numele actual oferind un concept de servicii specifice si orientate numai catre persoane cu varsta de peste 16 ani. Hotelul se afla in prima linie fata de mare iar accesul la mare se face printre dunele de nisip , pe carari amenjate cu dale de lemn.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sunset 4**** se afla in zona de nord a statiunii Sunny Beach din Bulgaria, in apropierea complexului hotelier Royal Palace Helena Sands&Park si a hotelului Majestic. Distanta fata de plaja este de circa 150 m-200 m.

Hotelul Sunset **** din Sunny Beach este o constructie moderna si confortabila, care beneficiaza de o pozitie privelegiata in statiune, in zona de nord a statiunii, cu plaje late si cu nisip fin, oferind cazare in camere moderne si confortabile.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

 Hotelul MPM Tarsis Club & Spa**** este situat la 700 m de plaja, intr-o zona linistita, avand propriul parc.

 Hotelul MPM Tarsis Club & Spa**** din statiunea Sunny Beach a fost construit in 2010 si ofera turistilor servicii de calitate intr-o locatie moderna, confortabila si linistita. Numeroasele facilitati, piscine exterioare, centru SPA, locuri de joaca, animatie, restaurant, baruri au menirea sa transforme concediul turistilor intr-unul perfect.


SERVICII INCLUSE: Acces Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Tiara Beach**** (fost Hotel Iberostar Tiara Beach pana in 2012) a fost renovat in 2013 si este situat la circa 150 m de plaja si 800 m de centrul statiunii Sunny Beach.

Hotelul Tiara Beach**** din Sunny Beach este locatia perfecta pentru cei ce doresc sa se bucure de o vacanta placuta si relaxanta, sa se bucure de mini aqua-parc si sa profite de toate facilitatile statiunii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Trakia Plaza**** este situat la aproximativ 700-800 m de centrul statiunii si la circa 400 m de plaja, in zona central-sudica a statiunii Sunny Beach.

Hotel Trakia Plaza**** din Sunnt Beach a fost construit in 2003, avand o forma inspirata de o nava maritima. Hotelul este o oaza de calm, liniste si relaxare completate de serviciile de buna calitate ale personalului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Renovat in 2018 hotelul Viand**** este situat in zona central-nordica a statiunii Sunny Beach, pe plaja, in apropierea multiplelor cluburi, restaurante si magazine. Construit in 2009, hotelul Viand**** beneficiaza de o pozitie foarte buna in statiune, fiind potrivit atat familiilor cu copii mici, cat si persoanelor care apreciaza apropierea de plaja.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Villa Mare**** (fostul Iglika) este localizat in partea centrala a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 300 m distanta de plaja Marii Negre.

Hotelul Villa Mare este renovat complet in anul 2014 si clasificat la 4*. Pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati confortabile pentru petrecerea unei vacante linistite.   


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Wela**** este situat in zona de nord a statiunii Sunny Beach, o zona foarte buna, linistita si selecta, la circa 300 m de plaja.

Hotelul Wela**** din Sunny Beach a fost construit in 2004, iar in 2012 a fost construita o aripa noua a hotelului si au fost aduse renovari importante generale. Hotelul Wela*** din Sunny Beach ofera servicii de calitate, facilitati diverse si conditii excelente de cazare, fiind foarte apreciat de catre vizitatorii sai.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Yavor Palace**** este situat la aproximativ 350 m de plaja, in zona centrala a statiunii Sunny Beach.

Hotelul Yavor Palace**** din statiunea Sunny Beach reprezinta o varianta moderna de cazare, oferind la dispozitia turistilor un restaurant, piscina in aer liber si alte facilitati ce fac dintr-un concediu la mare, unul foarte placut.

 

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Zenith**** este localizat in primul rand de hoteluri fata de plaja, in nordul statiunii Sunny Beach, la 20 m de plaja si 2 km de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in anul 2004 a operat cativa ani sub numele Fiesta M si Marlin Beach si a fost renovat partial in 2018, iar in 2023 a fost preluat de nou proprietar si renovat complet.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Admiral Plaza*** este situat in statiunea Sunny Beach, la cateva minute de mers pe jos fata de Aqua Park Sunny Beach si cel mai popular bar pe plaja Cacao Beach, la aproximativ 100 m distanta fata de plaja Marii Negre. 

Hotelul Admiral Plaza*** din statiunea Sunny Beach, se afla la 10 minute de mers cu masina fata de orasul Nessebar si la 150 m distanta fata de restaurante, magazine si baruri.

Hotelul Admiral Plaza*** ofera turistilor sai conditii de cazare in apartamente si studiouri confortabile, restaurant a-la-carte, care serveste preparate internationale si piscina in aer liber pentru o vacanta linistita alaturi de prieteni sau familie. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Aktinia*** este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, in zona dunelor de nisip, la aproximativ 300 m de plaja si 2.5 km de centrul statiunii. A fost construit in 1967 si renovat in 2018.

Hotelul ofera clientilor servicii si facilitati de 4 stele, desi clasificarea oficiala este de 3 stele.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul hotelier Amfibia Beach este situat in partea sudica a statiunii Sunny Beach, intre plaja si hotel fiind doar dunele de nisip - rezervatia naturala din statiune (accesul catre plaja se face urmand o carare din lemn). Hotelul se afla  aproape de Nessebar in prima linie fata de mare. Distanta de Burgas este de circa 35 km.

        Toate cele 3 cladiri (blocuri) se afla in prima linie de la mare, fiind situate intr-o zona linistita si frumoasa din statiunea Sunny Beach. 

Hotelul Amfibia**** din Sunny Beach face parte dintr-un complex de 3 hoteluri (Amfibia,Morska Zveda, Fregata) , este un loc linistit, printre peisaje cu verdeata si dune naturale de nisip, ideal pentru turismul de familie. Unul din corpuri este clasificat la 4 stele si celelate 2 corpuri sunt clasificate la 3 stele.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Avalon*** este situat in Sunny Beach la 300 m de plaja, in zona central-sudica a acesteia.

Hotelul Avalon*** din Sunny Beach ofera conditii foarte bune de cazare pentru categoria de stele pe care o are si tarifele practicate. Hotelul a fost construit in 2009.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Azurro*** din Sunny Beach este situat la 50 m de plaja, in partea central-sudica a statiunii.

Hotelul Azurro*** reprezinta o varianta buna de cazare pentru persoanele care doresc sa se bucure de un concediu la malul Marii Negre la un tarif accesibil, intr-o zona linistita a statiunii Sunny Beach, camere confortabile si aproape de mare. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Bahami*** este situat in zona centrala din Sunny Beach la circa 400 m de plaja.

Hotel Bahami*** din Sunny Beach se afla intr-o zona linistita a statiunii, dar destul de aproape de centru - la circa 100 m. Hotelul a fost renovat in 2015 oferind cazare in camere moderne si confortabile, reprezinta o optiune buna de cazare in raportul pret /confort.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Baikal*** este situat in partea centrala a statiunii Sunny Beach la circa 150 m de plaja.

Hotelul Baikal*** din Sunny Beach ofera facilitati si servicii bune de cazare. Acest hotel se bucura de actualizari si renovari, modernizari si imbunatatiri in 2017 si 2018, astfel incat puteti alege varianta de cazare in camere modernizate, la tarife accesibile. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Bohemi*** din Sunny Beach se afla la circa 500 m de plaja, in zona sudica a statiunii Sunny Beach, fiind usor de accesat de la drumul national care strabate statiunea.

Hotelul Bohemi a fost construit in 2004 reprezentand o varianta accesibila de cazare in statiune, moderna si confortabila. Persoanele care aleg cazare aici dispun de variate posibilitati de distractii si viata de noapte, acces usor la drumul principal (pentru excursii/ transport public), tarife accesibile pentru cazare in statiunea Sunny Beach. Hotelul Bohemi este potrivit pentru o vacanta relaxanta si accesibila.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Boomerang*** se afla la 450 m de plaja si 200 m de centrul statiunii Sunny Beach, aproape de numeroase baruri, restaurante, cafenele, magazine.

Hotelul a fost construit in anul 2007.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Bora Bora*** se afla la 50 m de plaja si 1 km de centrul statiunii Sunny beach. A fost construit in anul 2003.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Briz Seabreeze*** este situat la aproximativ 5 minute de mers de centrul statiunii Sunny Beach, dispunand de o locatie superba pe plaja populara din Sunny Beach, in imediata apropiere a numeroaselor magazine, baruri si restaurante. 

Hotelul Briz Seabreeze* *** din Sunny Beach  ofera turistilor sai conditii de cazare confortabile, restaurant cu preparate din bucataria bulgara si internationala, precum si o piscina in aer liber, pentru o vacanta confortabila. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Calypso*** este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 300 m de plaja.

Hotelul Calypso*** din Sunny Beach are o structura moderna si eleganta, oferind clientilor sai servicii de calitate si conditii de lux completate de picturi special alese ale renumitului artist bulgar Vasil Petrov. Hotelul a fost construit in anul 2009.

Hotelul s-a bucurat de renovari partiale in 2017,fiind imbunatatite zona de receptie, lobby, restaurantul principal, cofee-corner, barul de la piscina/ snack bar si un nou loc de joaca pentru copii. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Aparthotelul Cascadas Family Resort*** se afla la 800 m de plaja si 800 de centru statiunii Sunny Beach.

Aparthotelul a fost construit in anul 2007 si renovat ultima oara in anul 2018.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Chaika Resort Complex din Sunny Beach include hotelurile: Chaika Beach, Arcadia si Metropol.

Hotelul Arcadia*** se afla in spatele Hotelului Chaika Beach, la mica distanta de plaja si centrul statiunii. Hotelul a fost renovat in anul 2017.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Chaika Beach Resort*** este amplasat la 20 m de plaja cu nisip fin, in centrul statiunii Sunny Beach.

Renovat in anul 2017, Chaika Beach Resort este format din Hotelul Chaika Beach***, Hotel Arcadia*** si Hotel Metropol***. Hotelul Chaika Beach apartine lantului de hoteluri Victoria Group care detine si complexul Elenite.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Chaika Resort Complex din Sunny Beach include hotelurile : Chaika Beach, Arcadia si Metropol.

Hotelul Metropol*** se afla in spatele Hotelului Chaika Beach, la mica distanta de plaja si centrul statiunii. Hotelul a fost renovat in anul 2017.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Colosseum 2 se afla in Sunny Beach, la 50 de metri distanta de plaja. A fost construit in anul 2005.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Delfin*** este situat in prima linie de hoteluri, in spatele dunelor de nisip, in sudul statiunii Sunny Beach, la circa 100 m de Marea Neagra, la 2 km de centrul statiunii si la 1 km de orasul antic Nessebar. Hotelul a fost renovat in 2023. 

Hotelul Delfin din Sunny Beach, datorita pozitiei sale pe plaja, ofera clientilor sai nu numai posibilitatea de a avea un sejur relaxant, dar mai ales sa se bucure de o minunata priveliste asupra Marii Negre completata de serviciile bune oferite de hotel.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Deva*** este situat la aproximativ 300 m de plaja, in statiunea Sunny Beach.

Hotelul Deva*** din Sunny Beach, desi este localizat ceva mai departe de plaja, compenseaza din plin prin confortul camerelor sale si calitatea serviciilor de masa, reprezentand astfel o buna varianta ca si raport calitate /pret pentru cei care doresc un sejur intr-o zona linistita, intr-o mare statiune.


Aparthotelul Dune Residence*** este situat in zona central-sudica a statiunii, la doar 50 metri de plaja din statiunea Sunny Beach.

Aparthotelul Dune Residence*** ofera servicii si conditii bune de cazare in Statiunea Sunny Beach, oferind spre inchiriere apartamente moderne si confortabile, foarte aproape de malul Marii Negre din Bulgaria.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Excelsior*** este situat in al doilea rand de hoteluri, fata de plaja, la o distanta de circa 70 m. de plaja (o parte din apartamente beneficiaza de vedere la mare). Distanta fata de centrul statiunii este relativ mica - circa 5 minute de mers pe jos.

Aparthotelul Excelsior*** reprezinta o varianta foarte buna de cazare pentru persoanele care urmeaza un regim special de alimentatie si nu doresc sa beneficieze de programul \"all inclusive\". Aparthotel Excelsior*** dispune de apartamente spatioase si moderne, utilate cu bucatarii proprii, care sa permita pregatirea mancarii atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. De asemenea puteti descoperi delicioasele preparate bulgaresti in tavernele autentice din zona, sau puteti face excursie catre frumosul oras medieval Nessebar aflat la circa 20 minute de mers cu masina. Complexul ofera toate facilitatile unui concediu relaxant si placut, pe malul Marii Negre din Sunny Beach, Bulgaria.

Aprthotel Excelsior***a fost construit in 2007 si renovat in 2013.  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Flamingo Beach ***  ( fost Avliga Beach ) este situat la circa 50 de m fata de plaja, inconjurat de un parc minunat, in centrul statiunii, aproape de zona comerciala.

Hotel Flamingo Beach*** din Sunny Beach ofera toate conditiile petrecerii unui concediu de neuitat: piscina pentru adulti si copii, salon de frumusete, sauna, fitness, un bar moden deschis 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, restaurant format din 150 de locuri separate pentru fumatori si nefumatori, inclusiv o terasa in aer liber langa piscina. In imediata apropiere a hotelului sunt terenuri de tenis, mini golf sau puteti inchiria o bicicleta.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Garden Nevis*** se afla in statiunea Sunny Beach, la 280 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Glarus*** este situat aproape de plaja, in partea centrala a statiunii Sunny Beach.

Hotelul Glarus*** din Sunny Beach este una din cele mai populare unitati de cazare de 3 stele din Sunny Beach datorita pozitiei in fata plajei, a piscinei imense si a conditiilor de cazare bune oferite.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Situat in cea mai prestigioasa si linistita zona  a statiunii, aparthotelul Golden Rainbow VIP Residence 3*, se afla la doar 30 m distanta de mare.

Hotelul a fost construit in 2011. Cu un design arhitectural in stil mediteranean clasic, interioarele elegante si calitatea excelenta a finisajelor, aparthotelul Golden Rainbow VIP Residence 3*, este locul care satisface si cei mai pretentioasi turisti, acestia putand profita la maxim de vacanta intr-o atmosfera calda si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Green Fort*** este situat in extremitatea nordica a statiunii Sunny Beach, la iesirea spre Sveti Vlas, la circa 500 m. nord de hotelul Helena Park situat in nordul statiunii. Accesul la plaja este relativ usor, 5 minute de mers (circa 500 m. de plaja). Practic pentru a ajunge la cea mai apropiata plaja se traverseaza soseaua care face legatura intre Sveti Vlas si Sunny Beach.

Complexul Green Fort*** este situat intr-o zona linistita, la doar 500 m. de plaja, in zona nordica a statiunii Sunny Beach. Cazarea se ofera in apartamente confortabile, utilate complet, iar la doar cateva minute de mers veti regasi un hiprmarket important. Practic puteti petrece un frumos si relaxant concediu la tarife foarte avantajoase in statiunea Sunny Beach.

Datorita pozitionarii pe un deal oaspetii complexului beneficiaza de vedere catre mare si catre frumoasa padure de pini, bucurandu-se de combinatia de aer marin cu cel montan.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Grenada 3*+ este situat in cadrul aceluiasi complex cu hotel Grenada 4* in zona de sud a statiunii Sunny Beach din Bulgaria, fiind una din cele 3 cladiri din complex. Distanta fata de plaja este de circa 100 m.

Aparthotelul Grenada 3*+ din Sunny Beach este situat in zona de sud a statiunii, in apropierea dunelor de nisip, are o arhitectura interesanta si atractiva, servicii bune si variate, conditii confortabile de cazare potrivite atat pentru familii cu copii foarte mici, cat si pentru tineri casatoriti. O varianta de concediu potrivita tuturor gusturilor si bugetelor.


FACILITATI: Piscina exterioara

  Aparthotel Heaven este situat pe plaja in zona nordica a statiunii Sunny Beach avand o localizare foarte buna in raport cu principalele zone de interes ale statiunii.

Aparthotel Heaven *** a fost  renovat complet in 2019 si este o variata foarte buna de cazare imbina avantajul cazarii in apartamente utilate cu pozitia excelenta pe plaja . Desi hotelul are clasificarea oficiala de 1 stea (din motive strict fiscale ) datorita conditilor de cazare si recenziilor turistilor care au fost cazati consideram ca nivelul de confort si servicii este de minimum 3 stele. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Holiday Fort Golf Club 3*** se afla vis-a-vis de Aquapak-ul din Sunny Beach! Deci este locatia perfecta pentru persoanele care doresc o vacanta activa, dar intr-o zona linistita a statiunii. Distanta fata de plaja este de circa 900 m., in zona centrala a statiunii Sunny Beach.

 Sunny Beach este cea mai mare statiune de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria, avand un propriu Aqua Park, multiple si variate posibilitati de pretrecere a timpului liber, posibilitatea de vizitare a orasului medieval Nessebar din sudul acestei statiuni. Holiday Fort Golf Club*** reprezinta o varianta de cazare moderna si accesibila si potrivita atat pentru familiile cu copii, cat si pentru grupurile de prieteni. Complexul este foarte usor accesibil de pe centura statiunii Sunny Beach, ceea ce permite evitarea traficului caracteristic zonei centrale a statiunii si o mai mare lejeritate pentru deplasari cu masina. 

Complexul este o varianta potrivita de cazare a familiilor cu copii, mai ales pentru iubitorii Aqua Parc-ului din statiunea Sunny Beach. Avantajul complexului il reprezinta posibilitatea de preparare a meselor/ acces la bucatarie. Blocurile au fost construite in 2008/2009 oferind cazare in studio, apartamente cu un dormitor si apartamente cu 2 dormitoare. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotelul Iskar*** din Sunny Beach este situat la aproximativ 100 de metri de plaja si la circa 500 de metri de centrul statiunii.

Hotelul Iskar din Sunny Beach ofera un restaurant all inclusive, o piscina in aer liber cu acces gratuit, o piscina pentru copii si alte servicii si facilitati menite a oferi turistilor un sejur foarte placut.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kalofer*** este situat in cea mai mare statiune, in partea sudica a litoralului bulgaresc, Sunny Beach, la 36 km fata de Bourgas, 90 km distanta de Varna, 1,5 km pana la Nesebar (unul dintre cele mai vechi orase din Europa). Hotelul Kalofer*** se afla la 10 minute distanta de mers pana in centrul statiunii si la 200 m de plaja. In apropierea hotelului se gasesc o banca, statie de autobuz, cluburi de zi si de noapte, magazine.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Karlovo este situat in Sunny Beach, la 330 m de plaja, 50 m de strada principala si 700 m de centrul statiunii. Hotelul a fost construit in anul 1974 si renovat complet in anul 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul de apartamente Karolina*** este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la 100 m de dunele de nisip si doar 10 minute de orasul Nessebar.

Complexul Karolina din Sunny Beach este compus din doua cladiri/ parti, si anume:

  • Hotel Karolina**** si 
  • Aparthotel Karolina***

Aparthotelul Karolina*** din Sunny Beach reprezinta o varianta de cazare potrivita pentru familii cu copii mici sau persoane cu regim alimentar special, care doresc sa se rasfete in frumosul SPA al hotelului si sa se bucure de servicii de calitate. Hotelul a fost construit in 2007 si renovat in 2010.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Klisura*** este situat in partea linistita a statiunii Sunny Beach, la doar 200 m de plaja si 500 m de centru. 

Hotelul Klisura*** dispune de conditii foarte bune de cazare, fiind recomandat celor care pun accent pe liniste si confort.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Liani se afla in statiunea Sunny Beach, la 500 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Condor*** este situat in prima linie fata de mare la mai putin de 50 de metri de plaja din Sunny Beach, in zona nordica a statiunii, la 500 m de centru.

Hotelul Condor din Sunny Beach este construit in 2006 si ofera o locatie excelenta in prima linie fata de mare, impreuna cu tarif de cazare foarte atractiv, constituie o varianta buna de cazare. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul MPM Orel*** este localizat pe promenada din statiunea Sunny Beach, la 20 metri distanta fata de plaja Marii Negre si la 200 metri distanta fata de centrul celei mai mari statiuni de litoral din Bulgaria, Sunny Beach.

Hotelul Orel*** din Sunny Beach pune la dispozitia turistilor servicii si facilitati de 3*, dotat cu camere ce dispun de aer conditionat, piscina in aer liber, precum si un restaurant in stil bufet comun cu Hotelul Astoria 4*, oferind astfel turistilor sai o vacanta linistita la malul Marii Negre. 

Hotelul Orel*** a fost renovat in anul 2013.

 

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Nessebar Beach*** este situat langa plaja, in spatele Dunelor de Nisip (rezervatie naturala protejata) din Sunny Beach, la mica distanta de hotelul Burgas Beach****.

Hotelul Nessebar Beach*** din Sunny Beach este considerat a fi un bun hotel, accesibil, dar cu o mare varietate de activitati pentru adulti si copii, un program bun de animatie, o gama larga de servicii, facilitati si conditii bune de cazare. Hotelul Nessebar Beach*** se bucura de clientela fidela si de un grad mare de ocupare, fiind foarte popular.

  


FACILITATI: Piscina exterioara

 Complexul de apartamente Nessebar Fort Club 3* se afla la circa 1 km. de plaja, in zona centrala a statiunii Sunny Beach din sudul Bulgariei. Apropierea complexului de centura statiunii Sunny Beach face ca acest complex sa fie foarte usor accesibil, evitand aglomeratia caracteristica statiunilor mari, iar o excursie sau vizitarea orasului Nessebar din vecinatate devine foarte simpla si placuta. Un avantaj major al acestui complex este si apropierea sa de Aqua Park-ul din Sunny Beach.

Construit in 2008 - 2009 complexul de blocuri de apartamente Nessebar Fort Club a atras din ce in ce mai multe familii, atat pentru localizarea sa departe de agitatia caracteristica statiunii, cat si pentru conditiile bune de cazare la tarife accesibile. 

 

Categoria oficiala a complexului este la 2*. 


Hotelul Oleander House*** se afla in zona centrala a statiunii Sunny Beach, la 150 m de plaja. A fost construit in anul 2004 si renovat in 2010.


FACILITATI: Piscina exterioara

Orchid Fort Garden se afla in Sunny Beach, aproape de Aqua Park. Complexul a fost construit in anul 2011.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Palace*** este situat in partea nordica a statiunii Sunny Beach, in imediata apropiere a plajei. Zona in care se afla hotelul este foarte apreciata de turisti.

Hotelul Palace*** reprezinta o varianta foarte buna de cazare pentru persoanele care cauta un hotel accesibil la malul marii, in inima distractiei, in imediata apropiere a magazinaselor si promenadei, a cluburilor si tavernelor traditionale. Hotelul Palace*** este foarte apreciat de turistii care i-au trecut pragul.

Hotelul Palace*** din Sunny Beach a fost complet modernizat in 2010. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Palazzo*** este situat in extremitatea sudica a statiunii Sunny Beach, la circa 300 m distanta fata de plaja Marii Negre. Palazzo din Sunny Beach este un complex de apartamente, construit in anul 2006, oferind turistilor servicii si facilitati moderne pentru o vacanta linistita si relaxanta.


Hotelul Perla*** din Sunny Beach se afla in zona central-nordica a statiunii Sunny Beach, la circa 150 m de plaja. Hotelul a beneficiat de renovari ample in 2012.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aparthotelul Pollo Resort*** este situat in Sunny Beach la aproximativ 600 m de plaja si 3 km de centrul statiunii. Hotelul a fost construit in anul 2008.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Pomorie Sun*** se afla la 50 metri distanta fata de plaja cu nisip fin din cadrul statiunii Sunny Beach. Hotelul a fost renovat in anul 2019 si ofera servicii superioare categoriei de 3 stele.

Hotelul Pomorie din Sunny Beach este potrivit pentru petrecerea vacantei alaturi de prieteni sau familie, avand toate serviciile si facilitatile necesare. Hotelul se afla in imediata apropiere a plajei, iar in apropierea hotelului a fost deschis un frumos centru de distractii (gen mini-aqua-park) de care se pot bucura copiii (accesul este contra cost).


FACILITATI: Piscina exterioara

Poseidon Aparthotel*** se afla in statiunea Sunny Beach la 250 metri distanta de plaja. A fost construit in 2006.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Prestige City I*** este situat in partea de sud-vest a statiunii Sunny Beach, intr-o zona linistita si oarecum retrasa, la circa 750 m. de plaja si 1.5 km de centrul statiunii (exista trenulete care va pot ajuta sa mergeti in zona centrala a statiunii).

Aparthotelul Prestige City I*** a fost construit in anul 2012, fiind o unitate de cazare moderna si confortabila, avand camere spatioase dotate cu bucatarie, potrivita familiilor care doresc sa aiba posibilitatea de a pregati preparate usoare sau au un regim mai deosebit de alimentatie. Dotari de calitate, constructie relativ noua, intimitate si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Prestige House*** se afla in zona centrala a statiunii Sunny Beach, la o distanta de circa 500 m. de plaja.

O locatie cu capacitate mica de cazare, care creaza o atmosfera de intimitate, relaxare si pace. Hotelul Prestige House*** este o varianta accesibila si moderna de cazare, avand tarife foarte avantajoase pentru serviciile oferite.

Hotelul a fost renovat in 2016 (anul de constructie fiind 2008).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Regina*** se afla la 150 m de centrul statiunii Sunny Beach si 50 m de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 1985 si renovat in anul 2004.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Riagor*** din Sunny Beach este situat la aproximativ 500 metri de plaja, la 950 metri de Aqua Park si la 800 metri de centrul statiunii.

Construit in 2011 intr-un stil modern si contemporan, hotelul este situat intr-o zona linistita.

  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Riva*** se afla in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 120 de metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Riva Park*** este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 120 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Riviera Blue*** este situat la 500 m de plaja in statiunea Sunny Beach.

Complexul hotelier administreaza cladirile Riviera Blue*** si Blue Pearl*** avand clasificarea oficiala de 2*+ in statiunea Sunny Beach. Aceasta varianta de cazare este o varianta mai avantajoasa de cazare, la o distanta de circa 500 m. de plaja din Sunny Beach.


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Royal Beach 3* face parte din complexul Barcelo Royal Beach*****, fiind intr-o cladire anexa a acestuia. Complexul se afla in zona centrala a statiunii la circa 90 m. de plaja, 700 m. de AquaPark. Pozitionarea centrala a complexului este un avantaj major.

Varianta de cazare in aparthotelul Royal Beach*** din cadrul complexului Barcelo din Sunny Beach este potrivita pentru familii cu copii, care doresc si acces la bucatarie, un concediu linistitor si relaxant in centru statiunii Sunny Beach. Apartamentele sunt spatioase si turistii beneficiaza de faptul ca se pot bucura de facilitatile complexului de 5* Barcelo din Sunny Beach, Bulgaria.

Categoria oficiala a hotelului este de 2**, dar dotarile si facilitatile sunt caracteristice unui hotel de 3*.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul de apartamente Royal Sun 3* din Sunny Beach reprezinta o oaza de liniste, ocupand un teritoriu de circa 10.000 mp in zona central-sudica a statiunii Sunny Beach. Distanta fata de plaja este de circa 500 m., circa 200 m. de strada pietonala principala.

Royal Sun 3* Aparthotel este o locatie foarte potrivita pentru familii cu copii mici care doresc un concediu linistit si memorabil, avand acces la bucatarie dar si la serviciile restaurantului. Royal Sun 3* este potrivit tuturor categoriilor de turisti, oferind avantajul unei pozitionari bune in centrul statiunii, apartamente moderne si confortabile, servicii bune. Ambianta creata de catre dezvoltator asigura intimitate, liniste, relaxare si confort, atat de necesare unei statiuni pline de viata precum este Sunny Beach din Bulgaria. Categoria oficiala a aparthotelului este de 2*, dar conditiile de cazare sunt similare celor de 3 stele.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Ryor*** se afla in statiunea Sunny Beach la 350 m de plaja si 150 m de centrul statiunii.

Hotelul a fost construit in anul 2012 si renovat in anul 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Severina se afla in statiunea Sunny Beach, la 280 metri distanta de plaja. A fost renovat in 2018.


Hotelul Sirena*** din Sunny Beach este situat in partea de sud a statiunii, la 100 m de plaja, dupa dunele de nisip. Hotelul a fost renovat in 2019.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Slavyanski*** este situat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la 50 m de plaja. O parte dintre camerele hotelului beneficiaza de o frumoasa vedere la mare. Hotelul este amplasat intr-o zona foarte buna a statiunii Sunny Beach, in apropierea diverselor magazine, taverne, posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. 

Hotelul Slavyanski din Sunny Beach a fost renovat in anul 2014 si ofera conditii de cazare bune pentru petrecerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sun City*** se afla la 350 m de plaja si 800 m nord-vest de centrul statiunii Sunny Beach.

Hotelul a fost construit in anul 2004 si renovat in anul 2016.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sunny Beauty Palace**** se afla in statiunea Sunny Beach la 500 m de plaja.

Hotelul a fost construit in anul 2014.


Sunny Fort Aparthotel se afla in statiune Sunny Beach, la 300 metri distanta de plaja.  A fost construit in anul 2004 si renovat in 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Sunrise*** se afla in extremitatea nordica a statiunii Sunny Beach, pe drumul catre Sveti Vlas, in apropiere de complexul de lux Royal Helena***** din statiune. Chiar daca acest hotel e situat in apropierea soselei, zgomotul de la aceasta este aproape imperceptibil, iar accesul la plaja e usor si rapid (max. 200 m. de plaja). Pentru a ajunge la plaja se traverseaza soseaua care duce la Elenite/ Sveti Vlas. Avantajul hotelului Sunrise*** din Sunny Beach este dat de localizarea intr-o zona linistita si selecta in nordul statiunii Sunny Beach, de tarifele avantajoase si camerele spatioase. Hotelul este potrivit familiilor cu copii care doresc un concediu mai linistit, relaxant si accesibil.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tia Maria*** este situat in partea sudica a statiunii Sunny Beach, la o distanta de 350 m fata de plaja si 500 m fata de centrul statiunii.

Hotelul Tia Maria*** din Sunny Beach ofera servicii de calitate tuturor oaspetilor, fiind clasificat la 3 stele. In vecinatatea hotelului se gasesc cluburi, baruri, puburi si un supermarket. Hotelul a fost complet renovat in 2013.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Trakia*** face parte din grupul hotelier Holding Hotels impreuna cu Trakia Plaza****. Practic hotelul se afla in imediata vecinatate a hotelului Trakia Plaza, cele doua fiind despartite doar de o piscina comuna. Distanta fata de plaja este de circa 400 m. Situarea - in zona central-sudica a statiunii Sunny Beach la aproximativ 700-800 m distanta de centrul statiunii.

Hotelul Trakia*** din Sunny Beach a fost construit in 1970 si s-a bucurat de renovari continue, oferind cazare in camere confortabile si servicii bune (ultima renovare majora a avut loc in 2017).

Hotelul dispune de o constructie liniara, fiind o cladire cu trei niveluri, intrarea in camere se face de afara (a se vedea in poze) si orientarea camerelor este spre rasarit/ mare. Hotelul beneficiaza de fatada moderne, camere confortabile, piscine cu tobogane de apa pentru copii si creaza conditiile potrivite pentru petrecerea unui frumos concediu la malul marii la tarife accesibile.

Desi clasificarea oficiala a hotelului este de 2*, consideram ca serviciile si facilitatile hotelului sunt similare unui hotel de 3*.


FACILITATI: Piscina exterioara

Trakia Plaza Apartments ***+ este localizat in cea mai mare si animata statiune din Bulgaria, Sunny Beach, in zona central-sudica, la circa 450 m. de plaja Marii Negre. Aparthotelul se afla in apropierea hotelului Trakia*** si hotelului Trakia Plaza**** din statiune.

Trakia Plaza Apartments   ***+ din Sunny Beach reprezinta o cladire de apartamente construita in anul 2008 si este localizat langa Hotel Trakia Plaza**** si Hotel Trakia***. Aparthotelul ofera turistilor sai conditii bune de cazare in apartamente moderne, confortabile si spatioase, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii. 


Aparthotelul Victoria Residence*** este format din 2 cladiri alaturate, situate in spatele hotelului Imperial Palace**** din Sunny Beach (pe langa hotel Marvel****), in extremitatea nordica a statiunii, la circa 70 m. de plaja. Situarea acestui aparthotel reprezenta punctul cel mai avantajos al acestuia - fiind o zona selecta, linistita, cu o minunata plaja de nisip in imediata apropiere.

Aparthotelul Victoria Residence*** reprezinta o varianta buna de cazare din statiunea Sunny Beach din Bulgaria datorita pozitionarii sale in zona de nord a statiunii, o zona in care sunt multe hoteluri de confort ridicat si cu acces la o plaja lata cu nisip foarte fin. Dotarile apartamentelor sunt standard, necesar pentru un concediu placut. Categoria oficiala a aparthotelului este de 2*.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Yunona*** beneficiaza de una din cele mai avantajoase localizari in statiunea Sunny Beach, in imediata apropiere de zona centrala a statiunii. Practic hotelul e pozitionat in spatele prestigiosului hotel de lux Barcelo Royal Beach***** din Sunny Beach. Distanta fata de plaja este de circa 200 m, in zona tavernelor, restaurantelor si parcurilor de distractie din statiune. 

Renovat in 2017 hotelul Yunona este un bun hotel de 3 stele, bucurandu-se de renovari continuie atat a zonelor publice cat si a camerelor. Acest aspect combinat cu pozitia centrala si relativ aproape de plaja si cu tarifele de cazare foarte rezonabile il recomanda ca una din cele mai bune oferte din Sunny Beach.


Hotelul Zefir*** din Sunny Beach, renovat in 2018, se afla la numai 70 m de plaja, in extremitatea de sud a statiunii. Hotelul ofera cazare in camere moderne, dispune de un minunat restaurant, amenajat cu gust si cu design deosebit. Hotelul ofera conditii de cazare similare hotelurilor consacrate de 4* din statiune.


Hotelul Boulevard Boutique Hotel** din Sunny Beach este situat la aproximativ 400 metri de plaja, in centrul statiunii, aproape de magazine, restaurante, locuri de divertisment.

Hotelul a fost complet renovat in 2017 si din 2023 face parte din lantul hotelier BSA Hotels & Resorts.


FACILITATI: Piscina exterioara

Dawn Park se afla in Sunny Beach, la 700 metri distanta de plaja.


Hotelul Pliska**+ se afla in Sunny Beach, la 100 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

 Apartamentele Summer Dreams Holiday Residence** sunt situate in cea mai mare statiune din Bulgaria, Sunny Beach, la 15 minute de mers pe jos fata de centru statiunii Sunny Beach, la numai 5 minute de mers pe jos fata de zona comerciala si la aproximativ 300 m distanta fata de plaja Marii Negre.

Apartamentele Summer Dreams Holiday Residence** din Sunny Beach pune la dispozitia turistilor sai cazare in apartamente confortabile, restaurant cu preparate culinare bulgaresti, piscina exterioara cu bar la piscina, reprezentand locul ideal pentru o vacanta linistita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni, precum si o locatie romantica.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Aparthotel Venera & Anastasia Palace din Sunnny Beach este un complex de apartamente noi aflat intr-o zona foarte linistita a statiunii la circa 700 m de plaja. Desi are clasificare oficiala de 2 stele ofera confort si servicii de inalta calitate similare cu 4 stele. Hotelul "Venera" a fost construit in anul 2014, iar hotelul "Anastasia" a fost construit in anul 2015.

  • 1
  • 2

Sunny Beach

    Cea mai mare statiune de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria dupa capacitatea de cazare este indubitabil Sunny Beach. Intregul golf care formeaza plaja din Sunny Beach este impanzita de hoteluri, aparthoteluri, complexe hoteliere, apartamente care se inchiriaza in regim hotelier, vile si pensiuni. In statiunea Sunny Beach regasiti hoteluri care fac parte din renumite lanturi hoteliere, hoteluri care incearca sa ofere servicii de cea mai buna calitate in acord cu ultimele tendinte tehnologice (precum este iHotel), cele mai moderne proceduri SPA si unele hoteluri cu Aquapark-uri proprii (DTI Evrika, Laguna Park). Hotelierii se intreg si concureaza pentru a oferi servicii diversificate, interesante, experiente unice clientilor sai, iar unii dintre acestia in afara serilor tematice ofera si cine romantice cu servicii "a la carte" (la hoteluri cu All Inclusive) sau serviciul de All Inclusive la mai multe restaurante cu specific diferit.

    Denumirea "Sunny Beach" (plaja insorita) din limba engleza este traducerea din limba bulgara a "Slncev Brjag" , o regasiti si ca "Slncev Briag", si ca "Slncev Bryag". Sunny Beach este o statiune aglomerata, practic un orasel in sine care in sezon prinde viata si culoare, care are servicii si posibilitati de cazare pentru toate bugetele si preferintele. 

    Statiunea Sunny Beach se afla la circa 30 km. nord de orasul Burgas si la 95 km. sud de orasul Varna.  Din Bucuresti se poate ajunge la Sunny Beach in circa 5-6 ore (distanta ar fi de 320 km. pe cel mai scurt drum, via Ruse/Shumen; sau 360 de km via Ruse, Varna sau 490 de km prin Constanta, Varna).

      Vecinatatea orasului antic Nessebar – edificiul arhitectural si istoric al culturii bulgare (partea de sud) - lipsa mareelor si magnificele parcuri interioare – aceasta este imaginea “oraselului perfect pentru recreere” – Sunny Beach. Statiune s-a format pe malul unui golf de frumusete aparte, la nord de statiunea - oras Nessebar. Mandria statiunii sunt dunele de nisip fin ce se intalnesc in deosebi in partea sudica a statiunii, malul curat al marii. Unele plante de pe litoral sunt incluse in Cartea Rosie. Odata creata aceasta “poza a statiunii” in imaginatia Dvs. – va rog sa mai adaugati (in partea de nord) inceputul masivului muntos Stara Planina. Linistea statiunii este asigurata de departarea de sosele principale si cai ferate, si de marile orase.

    La un numar foarte mare de hoteluri exista si circa 200 restaurante, baruri si cafenele, night-club-uri si discoteci. Posibilitatile de agrement sunt pe drept cuvant – nelimitate: surfing, yacht de elita, scoala de calarie, diving, motoscutere, parapanta, schi-jet, surfing, windsurfing, tir cu arcul, minigolf, cricket, bowling, biliard, tenis, fotbal, baschet, volei etc. Mentionam si salile de conferinte dotate modern pentru petrecerea intrunirilor de afaceri si a conferintelor.

    Statiunea Sunny Beach mai este numita si “Children Beach”, datorita conditiilor deosebite de distractie si ingrijire a copiilor. In afara de factorii naturali precum climat bland, ape lipsite de flora si fauna daunatoare, plaje curate cu nisip foarte fin, aer curat, frumusetea parcurilor, sunt o sumedenie de factori creati de om, precum: bazine pentru copii, gradinite, acvaparcuri, locuri de joaca pentru copii, exista pana si restaurante cu meniuri speciale pentru copii, posibilitati de organizare a petrecerilor si concursurilor sportive. Va asteapta o sumedenie de excursii pe litoral, in diverse orase ale Bulgariei, unele chiar la munte.

Harta:

Plaje - Sunny Beach

   Dezvoltarea statiunii Sunny Beach se datoreaza golfului larg care a dus la crearea unei plaje intinse pe circa 8 - 10 km. lungime, foarte late in anumite zone, avand DUNE de nisip in zona de sud a golfului/ plajei. Plaja statiunii Sunny Beach a fost decorata inca din 1996 cu prestigiosul “Blue Flag” pentru servicii de calitate inalta prestate pe litoral.

      Lungimea plajei Sunny Beach este similara celei din Mamaia, dar plaja este mult mai solicitata, numarul de hoteluri fiind dublu. Caracteristica litoralului bulgar sunt multitudinea piscinelor, deci latimea pe alocuri mai restransa a plajei nu va sta in calea concediului perfect.