Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Complex Spring Holiday

Complex Spring Holiday


Neptun, Romania

POZITIA GPS: 43.864409, 28.597263

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Complex hotelier Spring Holiday se afla in Neptun, la doar 10 minute de plaja.

Complexul Spring Holiday este format din doua hoteluri (Hotel Blue si Hotel Orange), fostul hotel Clabucet si fostul hotel Prahova. Este complet renovat, intrand in circuitul turistic in vara anului 2020.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

 - Spring Holiday, Neptun, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar camere: 550

Numar locuri: 1100

Complexul hotelier Spring Holiday- Hotel Blue si Hotel Orange are o capacitate totala de cazare de 550 camere duble si apartamente modernizate si dotate la standarde de 3*plus.

Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, aer conditionat, Tv Lcd, minibar, balcon.

Facilitati si Servicii Hotel

Complex Spring Holiday pune la dispozitia turistilor:

 • Terasa
 • Aer conditionat
 • Parcare (in limita locurilor disponibile)

Descriere Servicii Hotel

Servicii de masa 2024: se asigura in restaurantul Spring Holiday, mic dejun, pranz si cina, in regim de bufet suedez.

 • MIC DEJUN: include micul dejun- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda.
 • DEMIPENSIUNE CU PRANZ: include micul dejun si masa de pranz- se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bere draft, vin alb/ rosu draft.
  DEMIPENSIUNE CU CINA: include micul dejun si cina- se serveste incepand cu prima zi de cazare, iar in ziua plecarii ultima masa va fi micul dejun. Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bere draft, vin alb/ rosu draft.
 • PENSIUNE COMPLETA: include mic dejun, pranz si cina - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse : apa, suc, ceai, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bere draft, vin alb/ rosu draft.
 • ALL INCLUSIVE LIGHT: include mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice- in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse: apa, cafea, caffee latte, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare (gama Pepsi ), bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu draft, whisky, vodka, rom, lichior).

Bauturile incluse la mic dejun, demipensiune si pensiune completa sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei.

Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE LIGHT este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale).

Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul

 • Mic dejun: 07:30-10:00
 • Pranz: 13:00-15:00
 • Cina: 19:00 - 21:00

Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.

Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

EXTRAS DIN REGULAMENTUL INTERN SPRING HOLIDAY:

 • Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out). Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 60% din valoarea tarifului de cazare..
 • Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati. Vor beneficia de serviciile oferite doar persoanele declarate.
 • Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
 • Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.
 • Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei.
 • Parcarea autovehiculelor clientilor este gratuita, posibila in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nici nu percepe taxa.

*Pentru a beneficia de serviciile comandate, este obligatorie purtarea bratarilor primite la check-in, pe tot parcursul sejururlui.

*Hotelul accepta cazarea cu animale de companie de talie mica (exclusiv Hotel Orange)

*In perioadele 01.06.2024 - 15.06.2024 SI 01.09.2024 - 17.09.2024 , NU garantam pentru disponibilitatea tuturor serviciilor si facilitatilor incluse

*Hotelul isi rezerva dreptul de a rezerva cazarea persoanelor in stare de ebrietate, nepoliticoase sau turbulente, care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjeaza alti oaspeti.

Nota: hotelul isi rezerva dreptul de face modificari sau chiar sa nu ofere unele servicii incluse in conceptul de mai sus in functie de diversi factori ( disponibilitate, vreme, gradul de ocupare, restrictii legale sanitare, covid...etc ).

Informatii Litoral 2024

TAXA DE STATIUNE NEPTUN 

Incepand cu vara 2021 Consiliul Municipal Mangalia a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 5 lei/persoana/zi .

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti direct la receptia hotelului in prima zi de cazare.