Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Santa Susanna


10 - unitati de cazare

8 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Santa Susanna

FACILITATI: Piscina exterioara

 Hotelul Aqua Aquamarina & Spa****, cu o arhitectura singulara, renovat complet in anul 2003, este situat langa faleza, la numai 100 de metri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna. Hotelul Aqua Aquamarina & Spa****, situat langa faleza din Santa Susanna, este locul ideal pentru a petrece o vacanta dinamica: sala de fitness, tenis, flamenco, muzica live, mini-club, mini-discoteca, animatie.

   


FACILITATI: Piscina exterioara

Aqua hotel Montagut **** este situat la 150 de metri de plaja si la aproximativ 200 de metri de zona comerciala din statiunea Santa Susanna. In apropierea hotelului sunt multe baruri, restaurante, magazine, cat si statiile principalelor mijloace de transport in comun. Aqua hotel Montagut Suites **** este optiunea perfecta de cazare pentru familiile cu copii, oferindu-le acestora o vacanta placuta si relaxanta pe malul Marii Mediterane, in statiunea Santa Susanna.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Aqua Onabrava & Spa**** este situat pe malul marii, la foarte putina distanta de plaja si la 700m de centrul statiunii si de centrele comerciale. Hotelul Aqua Onabrava & Spa****, situat foarte aproape de plaja in statiunea Santa Susanna si oferind conditii foarte bune de cazare, se evidentiaza prin centrul sau de sanatate si sport Aqua-Fit.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Caprici**** din Santa Susanna se bucura de o asezare unica, pe malul marii, si este potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cei care vor sa se bucure de Marea Mediterana, aproape de centrele comerciale din Santa Susanna si Malgrat de Mar. A fost renovbat in anul 2019.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Caprici Verd, construit in iulie 2002, este situat in Santa Susanna, la numai 100m de plaja, aproape de centrele comerciale si de gara. Hotelul este renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator gratie sistemelor sale de reciclare a deseurilor si a apei si a utilizarii energiilor alternative, cum ar fi energia solara.

Hotelul Caprici Verd****, situat la 100 m de plaja din Santa Susanna si fiind renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator, este una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Florida Park**** este situat in statiunea Santa Susanna, la numai 150 metri fata de plaja.

 Hotelul Florida Park****, situat la 150 m fata de plaja in statiunea Santa Susanna, ofera clientilor sai posibilitati variate de petrecere a timpului liber: piscine (exterioara si interioara), centru Spa, teren de tenis, ping-pong, animatie.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Montemar Maritim**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in centrul statiunii Santa Susanna. In imediata apropiere a hotelului se afla numeroase cafenele, restaurante, baruri si magazine. Plaja este la 20m si foarte aproape de hotel se afla gara, lucru ce faciliteaza legatura turistilor hotelului cu celelalte statiuni din Costa Brava & Maresme, dar si cu metropola Barcelona.Hotelul Montemar Maritim****, construit in forma de vas de croaziera, reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare din Santa Susanna. Indicat si familiilor cu copii (camere Family si mini –club).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tahiti Playa**** este situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in linistita statiune Santa Susanna (Costa Brava & Maresme). Hotelul se bucura de acces direct catre plaja.

Hotelul Tahiti Playa****, situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in statiunea Santa Susanna, are acces direct la plaja si ofera clientilor sai, atat adultilor cat si celor mici, o gama variata de servicii si activitati recreationale.


FACILITATI: Aqua Park

 

Hotelul Indalo Park*** este situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, unde se poate ajunge cu usurinta dinspre Barcelona sau Girona atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Indalo Park***, situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, este o optiune potrivita de cazare atat pentru cei ce doresc confort, cat si pentru familiile cu copii.

Aqua Park

Hotelul Mercury este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna (Costa Brava & Maresme); gara din statiune este chiar peste drum de hotel. Hotelul Mercury*** din Santa Susanna este o varianta buna de cazare, in prima linie de hoteluri fata de plaja, oferind o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber in cadrul complexului.

Santa Susanna

Plaja extinsa, cu toate dotarile, Parcul Natural Montnegre, impreuna cu un centru de vacanta modern cu hoteluri, campinguri, case de vacanta, transforma zona intr-una dintre cele mai bune pentru petrecerea vacantelor. Linistea statiunii Santa Susanna (Costa Maresme, Spania), pasajele sale maritime si pietele invita calatorul la lungi plimbari, dar si la diferite activitati culturale si sportive, intre care se evidenatiaza Programul de Turism Familial. Accesul usor catre Barcelona pe autostrada si cale ferata reprezinta un real avantaj pentru turistii care vor sa viziteze metropola spaniola cu atractiile sale.

Santa Susanna este o statiune foarte potrivita si pentru familiile cu copii deoarece ofera o multime de posibilitati de distractie pentru acestia : spectacole in aer liber pentru copii, baby-sitteri care vorbesc mai multe limbi straine, zone special destinate copiilor in restaurante, supraveghetori in zonele de joaca, bratari de identifica pentru copii, semnalizarea pericolelor, disponibiliatati de scaune adaptate copiilor mici, cluburi infantile pe plaja.

  

Harta:


View Santa Susanna in a larger map

Santa Susanna se bucura de o asezare privilegiata, la numai 45 de minute distanta de Barcelona. 

Plaje - Santa Susanna

 

Plajele statiunii Santa Susanna se intind pe mai mult de 2 km si sunt din nisip auriu mediu.