Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Russalka


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 3 stele

Mai multe despre plajele din Russalka

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Satul de vacanta Russalka este relativ izolat, situat in extremitatea de nord a litoralului bulgar, langa mai multe plaje spectaculoase cu ape cristalina.

Clubul de vacanta Russalka - Elite se afla la 90 km nord - est de orasul Varna.

Complexul se afla in inima rezervatiei naturale “Tauk Liman” (Limanul Pasarilor) la marginea unei frumoase paduri de stejari, in apropierea faimoasei rezervatii naturale Yailata si la distanta mica de Capul Kaliakra.

Adapostit de mici plaje de nisip, pesteri, flori, numeroase specii de pasari si de monumente arheologice milenare, complexul creeza o atmosfera unica, perfecta pentru o vacanta de minunata. Complexul a fost renovat in 2005.

Russalka

     In extremitatea nordica a litoralului bulgaresc veti regasi o mica, cocheta si relaxanta zona numita Russalka - reprezentand cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgar. Russalka cuprinde un complex de vile si bungalow-uri,  situate intr-o zona stancoasa si spectaculoasa a Marii Negre, la doar 325. km de Bucuresti si circa 50 km. sud de Vama Veche. Russalka este un loc pitoresc, cupranzand flora si fauna de o frumusete aparte. Practic nu e statiune in adevaratul sens ci un sat de vacanta cu circa 10 terenuri de tenis, panorama care iti taie rasuflarea, multiple posibilitati de distractie, inchiriere de caiac-canoe, yacht-uri, scufundari, posibilitatile de echitatie si de jacuzzi in ape minerale, pentru copii exista un club de arta - toate acestea au facut din Russalka o zona dorita si tot mai des vizitata de turisti tineri sau cei care cauta liniste si izolare. Satul de vacanta  reprezinta un adevarat paradis al pasarilor, fiind amplasat pe teritoriul unei rezervatii naturale de pasari. Amatorii de scufundari vor descoperi o lume noua, iar iubitorii de sporturi de vara vor gasi intotdeauna modalitati de practicare a acestora pe multiple terenuri de tenis; tir cu arcul, yachting.

         Statiunea poate fi recomandata doritorilor de vacante linistite si turism informativ, deoarece este baza perfecta de plecare pentru un lung sir de site-uri arheologice si constructii cu insemnatate istorica deosebita. Cateva idei pentru excursii: Kameny Briag (malul stancos) cu multiple pesteri si recifuri (locul favorit al studentilor, hippiotilor, al turistilor in cautare de liniste si intimitate). Yalata renumita pentru relief stancos. Amatorii de pesteri ar trebui sa retina ca marea a format in zona peste 40 de pesteri, unele cu picturi rupestre primitive. Denumirea statiunii se trage de la ametitoarele “sirene ale marilor”.

Harta:

Plaje - Russalka

    Zona de tarm din Russalka este reprezentata printr-o insiruire de golfuri cu maluri stancoase, acoperite de pietre, si din loc in loc plaje mici cu nisip fin. Este unul din cele mai spectaculoase tarmuri ale Marii Negre, un colt de rai pentru doritorii de liniste si salbaticie.