Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Protectia Datelor Personale

POLITICA DE SECURITATE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL (GDPR) EST TURISM

Agentia Est Turism - EST CONCEPT S.R.L. se angajeaza sa respecte dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sa respecte dreptul clientilor sai (a Dvs., a Calatorilor) de a acorda consimtamantul prelucrarii datelor proprii cu caracter personal, de a retrage acest consimtamant, de a solicita accesul la datele personale proprii, de a fi informat, de a rectifica datele proprii cu caracter personal, de a restrictiona prelucrarea lor, de a sterge aceste date personale, de a porta datele proprii cu caracter personal, de a se opune prelucrarii. Cu acest prilej dorim sa va informam cu privire la obligatiile noastre (a Agentiei) si drepturile persoanelor fizice in politica de confidentialitate (ale Dvs.). 

PRINCIPIILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Procesarea datelor Dvs. personale se poate efectua numai in baza prezentului ACORD EXPLICIT din partea Dvs., in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a va conforma cu obligatiile contractuale si mentinerea relatiei contractuale cu Agentia Est Turism. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in baza Consimtamantului Dvs. exprimat prin prezenta si a contractului incheiat cu Agentia.

Agentia de turism Est Turism (SC EST CONCEPT SRL) colecteaza date cu caracter personal pentru a face demersuri in vederea incheierii si executarii contractului de intermediere a serviciilor de calatorie. 

Datele cu caracter personal reprezinta orice informatii care sunt legate de o persoana fizica in viata. Datele cu caracter personal pot cuprinde nume/ prenume, datele de contact (telefon/e-mail/ adresa), datele de identificare in conformitate cu documentele de calatorie de tip Pasaport sau Carte de Identitate. Datele cu caracter personal se colecteaza in scopul identificarii persoanelor care vor beneficia de serviciile de calatorie intermediate de Agentia Est Turism si implicit de Furnizorii de servicii de calatorie alesi (hotel, Companie Aeriana s.a.). In vederea indeplinirii obligatiilor contractuale ale Agentiei unele date cu caracter personal ale Calatorului pot fi transferate catre terte persoane care Furnizeaza/ presteaza serviciile de calatorie (transport, cazare, rent-a-car sau alte servicii de calatorie necesare), inclusiv in afara Uniunii Europene, dupa caz, situatie in care vor fi luate toate masurile tehnice rezonabile pentru protejarea acestora. In consecinta, fara a avea la dispozitie datele Dvs. cu caracter personal necesare (a caror complexitate poate fi diferita in functie de volumul si specificul serviciilor de calatorie solicitate), Agentia Est Turism nu va putea executa contractul al carui efect se produce in beneficiul Dvs. De asemenea, datele cu caracter personal pot fi puse la dispozitia autoritatilor statului roman indreptatite sa solicite si, respectiv, sa primeasca astfel de informatii.

Prelucrarea datelor personale de catre Agentia Est Turism se va face doar prin personalul propriu si se va limita accesul la acele persoane care indeplinesc, gestioneaza si monitorizeaza obligatiile prevazute in contract. 

Datele personale colectate sunt utilizate de Agentie exclusiv in scopul: 

1. desfasurarii activitatii de intermediere a rezervarii serviciilor de calatorie comandate de Dvs. si deci indeplinirea obligatiilor sale contractuale fata de Dvs., pentru emiterea facturilor, voucherelor, a biletelor de avion, a notificarilor catre unitatile hoteliere sau catre alte agentii de turism organizatoare, ambasade sau companii de asigurare, numai daca serviciile achizitionate impun acest lucru

2. in scop de marketing: in vederea transmiterii unor informari despre promotii sau oferte noi propuse de Agentia Est Turism

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Agentia va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Dvs.

Agentia se angajeaza sa adopte masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate pentru a:

   a) impiedica orice persoana neautorizata sa aiba acces la sistemele informatice de prelucrare a datelor cu caracter personal proprii, cum ar fi:

- citire, copiere, modificare sau eliminare a suporturilor de stocare;

- divulgarea, modificarea sau stergerea neautorizata a datelor cu caracter personal stocate;

- utilizarea neautorizata a sistemelor de prelucrare a datelor prin mijloace de transmisie de date.

   b) se asigura ca utilizatorii sai autorizati pot accesa numai datele cu caracter personal la care se refera dreptul lor de acces;

   c) inregistra cand si cui au fost comunicate datele cu caracter personal;

   d) se asigura ca, in timpul transmiterii de date cu caracter personal si al transportului mediilor de stocare, datele nu pot fi citite, copiate sau sterse fara autorizare;

   e) delimita zonele de acces astfel incat sa nu fie permis accesul persoanelor neautorizate in locatii/incaperi unde sunt prelucrate date cu caracter personal.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de informare, acces la date, rectificare (interventie asupra datelor), stergere, restrictionare, portabilitate, opozitie, si dreptul de a nu fi supus unui proces decizional automatizat, respectiv dreptul de a se adresa justitiei. Agentia va respecta decizia Dvs, privind colectarea, utilizarea, restrictionarea, stergerea si partajarea informatiilor care va privesc. Adresele de e-mail disponibile nu se pot folosi pentru alte scopuri decat cele mentionate in prezentul document si/sau nu se pot vinde unei alte intreprinderi/companii.

Avem rugamintea ca, in cazul in care in vederea incheierii sau executarii unui contract cu Est Turism, ne transmiteti (si) datele cu caracter personal ale altei persoane, sa comunicati prezenta informare si persoanei respective si sa luati Acordul acesteia, in cazurile aplicabile. In cazul in care datele cu caracter personal comunicate sunt ale unui minor, parintele sau tutorele va fi cel informat pentru copilul minor. In cazul in care calatoriti cu un minor si/sau declarati ca sunteti titular al drepturilor parintesti ale acestuia, va dati acordul cu prelucrarea datelor personale ale copilului/copiilor minori sub 16 ani care va insoteste/insotesc (dupa caz).

        Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la executarea drepturilor mentionate mai sus sau la retragerea consimtamantului, precum si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la exercitarea drepturilor mentionate, va puteti adresa Responsabilului pentru protectia datelor cu caracter personal al Agentiei la adresa gdpr@plaja.ro. 

Va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp posibil cu privire la dezacordul Dvs. cu privire la transmiterea de notificari in scop de marketing si de publicitate (informatii despre noi oferte speciale ale Agentiei/ promotii/ reclame etc.).

Datele cu caracter personal vor fi stocate pentru o perioada de maximum 5 ani in bazele de date sau pentru perioade mai mari, doar in situatia in care acest lucru este obligatoriu potrivit unor dispozitii legale.

Ati parcurs si SUNTETI DE ACORD cu utilizarea informatiilor Dvs. cu caracter personal de catre Agentia Est Turism (SC EST CONCEPT SRL) sau afiliatilor sai si/sau a partilor implicate in desfasurarea contractului de prestari servicii de calatorie, in concordanta cu termenii si conditiile mentionate, in scopul declarat si stipulat in prezentul document.

 

Nume   ____________________________________________________________________

Data ___________________________                                          Semnatura______________________________________     

EST TURISM - EST CONCEPT SRL