Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Hotel Primorski

Hotel Primorski


Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

POZITIA GPS: 43.2326717, 28.0095852

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Hotelul Primorski*** este localizat in statiunea Sf. Constatin & Elena la cativa pasi de o varietate de restaurante si locuri pentru sport si divertisment, la 120 m distanta fata de plaja.

Hotelul Primorski*** este un hotel modern ce ofera o combinatie unica intr-o locatie atractiva, arhitectura impresionanta si decoratii interioare interesante, face parte din complexul multifunctional pentru cumparaturi, servicii si divertisment - Centrul comercial „Primorski”.

Un avantaj pentru oaspeți este locatia apropiata a hotelului de centrul modern de wellness si spa „Aquahouse Thermal & Beach”. Situat la cateva minute de mers pe jos de gradina hotelului Astor Garden.

Adauga la Hoteluri Favorite

Exterioare

Exterioare - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

Exterioare

GALERIE
Exterioare - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

 - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

Apartament cu 1 dormitor

GALERIE
Apartament cu 1 dormitor - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

Studio

GALERIE
Studio - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

Dubla

GALERIE
Dubla - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

Apartament cu 2 dormitoare

GALERIE
Apartament cu 2 dormitoare - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

 - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

 - Primorski, Sfantul Constantin si Elena, Bulgaria

cautare oferte

Perioada

1

Super Oferta Iulie Plaja.ro

Reduceri hotel + Reducere Plaja.ro ! Toate reducerile sunt calculate si incluse deja in tarifele afisate. Avans 20 % si diferenta pana la 21 zile inainte de data cazarii !

Servicii de cazare

In structura de cazare a Hotelului Primorski*** exista 57 de camere, repartizate astfel:

- 42 de camere duble standard, cu vedere la parc sau curte interioara si gradina, au o suprafata de aproximativ 16-34 mp, sunt dotate cu 2 paturi twin, un fotoliu extensibil, birou cu scaun, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer condiționat individual, grup sanitar propriu cu dus, balcon.

- 10 studio-uri, cu vedere la parc/curtea interiora/strada, au o suprafata de aproximativ 26-46 mp, sunt dotate cu 2 paturi twin, o canapea extensibila, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer condiționat individual, grup sanitar propriu cu dus, balcon.

- 3 apartamente cu 1 dormitor, au o suprafata de 60-72 mp, sunt formate dintr-un dormitor cu 2 paturi twin, living cu canapea extensibila, masa de 4 persoane, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer conditionat individual, fierbator electric, grup sanitar propriu cu dus, balcon. Dormitorul si camera de zi sunt separate numai cu pereți despartitori !!

- 2 apartamente cu 2 dormitoare, au o suprafata de aproximativ 72 mp, sunt formate dintr-un dormitor cu 2 paturi twin, un dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, masa de 4 persoane, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer conditionat individual, fierbator electric, grup sanitar propriu cu dus, balcon. Dormitoarele si camera de zi sunt separate de usi

 

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul Primorski*** dispune de urmatoarele servicii si facilitati:

  • Seif la recepție,
  • apeluri telefonice,
  • spalatorie si curatatorie chimica,
  • internet Wi-Fi
  • bar,
  • parcare,
  • transferuri la și de la aeroportul din Varna si Rent-a-Car.
  • In centrul comercial exista doua birouri bancare diferite, un bancomat, o farmacie, optica, magazine de cosmetice, uscator de par, magazin pentru copii, galerie de arta, centru de informatii pentru turisti, magazin de bijuterii, cafenea, bar restaurant.
  • Acces gratuit la zona Aqua la centrul SPA & Wellness din „Aquahouse Thermal & Beach”

Nu se accepta animale de companie.