Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Playa de Palma


9 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 7 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Pure Salt Garonda***** (Adults Only) este situat in centrul statiunii Playa de Palma, are acces direct la plaja lata cu nisip fin, oferind clientilor liniste, acces la activitati sportive si viata de noapte.

Hotelul se afla la 3 km de aeroport si la 9 km de orasul Palma de Mallorca.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Acapulco Playa**** este situat chiar pe malul marii, in Playa de Palma, la 10 km de capitala insulei, Palma de Mallorca.

Hotelul Acapulco Playa****, situat pe malul marii in statiunea Playa de Palma (Mallorca), este o varianta foarte buna de cazare pentru doritorii de confort sau pentru familiile cu copii.

 

 


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Cabellero**** este situat la 175 m de promenada pietonala si de plaja din statiunea Playa de Palma; in imediata sa apropiere veti gasi restaurante, baruri si magazine.

Hotelul Caballero**** este o varianta  buna de cazare in Playa de Palma, bucurandu-se de o localizare ideala (la 175 m de plaja si in imediata apropiere a zonei comerciale, cu restaurante, baruri, magazine).

 


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Golden Playa**** este situat chiar pe malul marii in zona Playa de Palma. Are acces direct la plaja de 5.5 km lungime si 40m latime si la faleza; este foarte aproape de statiile de transport public catre El Arenal si capitala Palma. Aeroportul este la 5 minute distanta cu masina.

Hotelul Golden Playa****, situat pe malul marii in Playa de Palma (Mallorca) este ideal pentru persoanele care, pe langa plaja si soare, doresc sa aiba parte si de relaxare. Este indicat si familiilor cu copii (in special in suite). Se ofera facilitati cicloturism si meniuri energetice pentru sportivi.

 


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Iberostar Cristina**** este situat pe promenada din Playa de Palma, la cateva minute de centru statiunii, la 70 m de plaja cu nisip fin, inconjurat de o minunata gradina din cea de-a doua linie de hoteluri.

Hotelul se afla la 7 km de Aeroportul Palma si la 12 km de centrul orasului Palma. Printre obiectivele turistice aflate la mica distanta se numara Castelul Bellver si Catedrala din Palma. 


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Occidental Playa de Palma**** (fost Barcelo Pueblo Park) este recomandat tinerilor , dar si familiilor, fiind situat in centrul statiunii Playa de Palma, intr-o zona linistita, la 200 m de plaja cu nisip fin.

In apropierea hotelului se pot practica diverse sporturi. Exista 5 terenuri de golf la mica distanta, de asemenea hotelul are unul dintre cele mai bine echipate centre de ciclism de pe insula Mallorca.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Playa Golf**** din Playa de Palma este situat pe promenada, aproape de centrul statiunii, in prima linie fata de plaja cu nisip fin, clasificata Blue Flag, de 6 km lungime.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul THB Maria Isabel**** este situat la 200 m de plaja, in statiunea Playa de Palma.

 Hotelul THB Maria Isabel****, situat la 200 m de plaja, va intampina cu servicii de calitate, confort si dotari moderne in statiunea Playa de Palma.

 


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul Oleander*** , situat in frumoasa statiune Playa de Palma (Mallorca), se afla la 100m fata de plaja, la 12km de centrul capitalei Palma de Mallorca si la 6km de aeroport.

 Hotelul Oleander*** (Playa de Palma, Mallorca) este o varianta foarte buna de cazare pentru doritorii de confort si de distractie datorita asezarii sale privilegiate – foarte aproape de zona de discoteci, baruri, cafenele, dar si de parcul acvatic.

Playa de Palma

El Arenal/ Can Pastilla/ Playa de Palma (insulele Baleare, Spania) este o zona care se afla intre municipiile Llucmajor si Palma de Mallorca, la putina distanta fata de aeroportul din Palma de Mallorca si fata de capitala. Zona comunica foarte bine pe sosea (auto propriu sau transport public) cu aeroportul si capitala. Aici intalnim cea mai mare concentratie de hoteluri din Mallorca, reprezentata de un centru turistic desfasurat pe aproximativ 4.600 de metri de plaja (Arenal) la est de golful Palma de Mallorca. In zona exista o multime de hoteluri, baruri, restaurante, discoteci, zone comerciale, companii de inchirieri auto/ moto/ biciclete, agentii de turism, un parc acvatic, dar si zone special destinate practicarii diferitelor sporturi: terenuri de tenis, centre de scufundari, schi nautic, windsurf, golf.  

 

Harta:


View Playa De Palma in a larger map