Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Playa de las Americas


17 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 14 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Europe Villa Cortés***** gran lujo, construit in stilul specific al conacelor mexicane, este situat pe malul marii in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud).

Hotelul Europe Villa Cortes***** gran lujo, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clinetilor sai conditii de lux pentru petrecea unei vacante de neuitat.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Mediterranean Palace**** este localizat la 15 minute de mers cu masina de aeroportul Tenerife Sur si la 10 minute de mers cu masina de Parcul Acvatic Siam, la 10 m de plaja.

Hotelul Mediterranean Palace**** localizat in centrul statiunii Playa de las Americas, face parte din Complexul Mare Nostrum Resort si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Bitacora este situat in statiunea Playa de Las Americas, la 5 minute de centrul statiunii si la 450 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Cleopatra Palace**** este localizat la 17 km de aeroportul Tenerife Sud, in zona statiunii Playa de las Americas, pe prima linie de la plaja.

Hotelul Cleopatra Palace**** este situat pe plaja de nisip din centrul statiunii Playa de las Americas, construit in anul 1996 si este format din 3 cladiri: Cleopatra Palace, Julio Cesar Palace si Marco Antonio Palace. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Coral Ocean View**** localizat la 16 km de aeropotul Tenerife Sur, la 2 km distanta de Playa de las Americas si la 600 m de Parcul Acvatic Siam, la aproximativ 800 m de plaja.

Hotelul Coral Ocean View**** situat in Playa de las Americas, este un concept adulti only, face parte din lantul hotelier Coral, oferind turistilor sai confort la cele mai inalte standarde de calitate.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Coral Suites & Spa se afla in Playa de las Americas, la 550 metri de plaja. Este un hotel cu design modern destinat in exclusivitate adultilor.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Gala****, renovat complet in vara anului 2008, este situat la 300 m de plaja, in plin centru comercial al statiunii Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud), la 800 m de statia de autobuz/ taxi si la 500 m de terenul de golf Las Americas.

Hotelul Gala****, situat la 300 m de plaja, in centrul comercial din Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante atat pentru iubitorii de plaja si mare, cat si pentru cei care doresc sa viziteze insula Tenerife sau insulele vecine.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Gran Oasis Resort**** este localizat la 20 km de aeroportul Tenerife Sud, la 2 km distanta de aquaparcul Siam si la mai putin de 2 km de Playa de Las Americas si Los Cristianos.

Hotelul Gran Oasis Resort**** situat in mijlocul unei frumoase gradini, in apropierea terenurilor de golf din Playa de la Las Americas, este un aparthotel de lux ce pune la dispozitia turistilor sai servicii de calitate si facilitati de top pentru o vacanta linistita si relaxanta atat pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Green Garden Resort**** este localizat la 20 km de aeroportul Tenerife Sud, la 300 m distanta de aquaparcul Siam si la mai putin de 2 km de Playa de Las Americas si Los Cristianos.

Hotelul Green Garden Resort****  situat intre Playa de las Americas si Los Cristianos, aproape de centrul acestor doua localitati, una dintre cele mai bune zone de vacanta din sudul insulei Tenerife, inconjurat de terenul de golf Las Americas, construit in stilul specific Insulelor Canare, in mijlocul unor gradini tropicale fiind recomandat pentru relaxare si serviciile de calitate. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H10 Conquistador**** este situat pe malul marii, in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) si la 77 km de capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife. Hotelul dispune de acces direct la faleza.

 Hotelul H 10 Conquistador****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), are toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante relaxante si, in acelasi timp, active pe malul oceanului Atlantic.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H10 Las Palmeras****, inconjurat de gradini subtropicale, este situat pe malul marii in statiunea Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud). Dispune de acces direct la faleza si plaja.

 Hotelul H 10 Las Palmeras****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante de vis pe malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul La Siesta****, renovat total in anul 2004, este situat la 200 m de plaja, in centrul comercial al statiunii Playa de las Americas, la 15 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud), la 500 m de statia de autobuz/ taxi si la 1 km de terenul de golf Las Americas.

 Hotelul La Siesta****, situat la 200 m de plaja in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai conditii superioare de cazare si divertisment, pentru a le asigura o vacanta perfecta.

 


Hotelul Ole Tropical Tenerife **** este localizat la mica distanta de mers pe jos de numeroase magazine, restaurante si baruri in centrul statiunii Playa de Las Americas si la 5 minute de mers cu masina de terenul de golf Golf Las Americas, la 400 m de plaja.

Hotelul Ole Tropical Tenerife **** situat in Playa de Las Americas, pune la dispozitia turistilor sai piscina exterioara incalzita pe timp de iarna cu sectiune pentru copii, restaurant tip bufet, precum si un bar cu muzica live si ring de dans, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii cat si pentru cupluri.


 

Hotelul Sol Tenerife**** este situat pe malul marii in cunoscuta statiune Playa de las Americas, oferind o panorama exceptionala asupra plajei. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 14 km distanta fata de hotel, capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, la 75 km, parcul natural Las Aguilas del Teide la 8 km, iar parcul Teide la 30 km.

In apropierea hotelului exista numeroare terenuri de golf (Las Americas la 500m, Golf Adeje la 2 km, Golf del Sur la 15 km).

Hotelul Sol Tenerife****, situat pe malul marii in Playa de las Americas (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai conditiile optime pentru petrecerea unei vacante perfecte la malul oceanului Atlantic.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Troya este situat in Playa de las Americas, Insula Tenerife, la 50 metri de plaja. Hotelul este separat de plaja de o promenada, inconjurat de frumoase gradini tropicale.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Vulcano este situat in Playa de Las Americas, in vecinatatea celor mai bune centre comerciale si de divertisment.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Coral Compostela Beach*** este localizat la 15 km de aeroportul Tenerife Sud si la 2 km distanta de parcul acvatic Siam, la aproximativ 400 m de plaja Las Vistas.

Hotelul Coral Compostela Beach*** situat in Playa de las Americas, a fost renovat recent si dispune de un design minimalist, fiind un resort pentru familiile cu copii.