Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Platys Gialos


10 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 4 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Myconian Ambassador este situat la 200 de metri de plaja Platys Gialos si la 4 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei.

Hotelul ofera oaspetilor sai posibilitatea de a se relaxa si de a-si revitaliza trupul si sufletul la centrul sau Spa de 5 stele. De asemenea oaspetii hotelului se pot bucura de mare si de soare, pentru ca Myconian Ambassador este situat in imediata apropiere a plajei. Hotelul ofera cazare in camere si apartamente decorate in stil unic, conform arhitecturii traditionale grecesti si a stilului Cicladic.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Palladium este situat la 250 de metri de plaja Platis Gialos, 2 kilometri de plaja Paradis, 20 de metri de statia de autobuz, 3 kilometri de Aeroportul Mykonos, la 5 kilometri de portul nou, 4 kilometri de portul vechi, 4 kilometri de capitala insulei si 14 kilometri de orasul Ano Mera. Oaspetii hotelului Palladium***** din Platys Gialos, insula Mykonos, se bucura de vacante confortabile, camere luxoase si facilitati deosebite, pentru o vacanta minunata la malul marii Egee.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Mykons Kosmoplaz Beach****este situat pe plaja Platis Yialos si la 4 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei. Statia de autobuz se afla la 100 de metri distanta de hotel, de unde turistii pot lua transportul in comun catre orasul Mykonos. Hotelul Kosmoplaz**** se afla pe una dintre cele  mai cunoscute plaja din insula Mykonos, in zona Plati Yalos. Acesta plaja este foarte curata, apa marii este limpede si a primit de la UE distinctia Blue Flag. In timpul zilei marea si plaja sunt supravegheate de catre un salvamar. Pe plaja turistii pot inchiria barci sau pot practica diverse sporturi nautice. 


Hotelul Nissaki Boutique**** este situat la 110 metri de plaja Platys Yialos si la 4 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei. Nissaki Boutique**** este unul dintre cele mai pitoresti hoteluri din Mykonos, situat in imediata apropiere a plajei, langa apa cristalina a marii Egee si nisipul galben al plajei Platis Gialos. Vederea panoramica spre apa albastra a marii si a insulei Mykonos fac din hotelul Nissaki Boutique**** locul ideal pentru petrecrea vacantei de vara.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Pelican Bay Art este situat la 300 de metri de plaja Platys Gialos si la 4 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei.

Inspirat din arhitectura unica a insulelor Ciclade, hotelul Pelican Bay Art din Platys Gialos, insula Mykonos, ofera servicii de calitate, conditii bune de cazare si facilitati moderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Petinos este situat la 30 de metri de plaja Platys Gialos. Aeroportul din Mykonos se afla la 3 kilometri, capitala insulei la 4 kilometri, portul vechi la 4 kilometri si portul nou la 5 kilometri.

Statia de autobuz se afla la 10 metri, supermarketul la 10 metri, plaja Paradise Beach la 2 kilometri si orasul Ano Mera la 14 kilometri.

Situat la cativa metri de plaja si de apa limpede a marii Egee, hotelul Petinos din Platys Gialos, insula Mykonos, ofera relaxare si distractie.


Hotelul Acrogiali*** este situat pe plaja Platys Gyalos, in insula Mykonos. Hotelul Acrogiali a fost construit in 1993 chiar pe plaja, intr-una dintre cele mai frumoase locatii din Mykonos, zona Platys Gyalos. 


Hotelul Kamari*** este situat la 200 de metri de plaja Platys Yialos si la 4 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Argo este situat la aproximativ 200 de metri de plaja Platys Gialos si 3.5 kilometri de orasul Mykonos.

De pe plaja Platys Gialos se pot inchiria barci spre alte plaje din Mykonos: Paraga, Paradise, Super Paradise, Agradi si Elia. De asemenea pe plajele mai apropiate precum Psarou, Paraga si Paradise se poate ajunge si pe jos.

La 50 de metri de hotel se afla statia de autobuz spre orasul Mykonos (are curse regulate).


Hotelul Edem Garden Residence este situat in Platys Gialos, la aproximativ 400 m de plaja si la 4 km de orasul Mykonos.