Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Platamonas


16 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 5 - unitati de 4 stele , 7 - unitati de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Cronwell Platamon Resort***** din Platamonas, Pieria este situat chiar pe plaja cu nisip fin, la poalele muntelui Olimp. Descoperiti o zona unica, unde natura se intalneste cu istoria si civilizatia. De asemenea hotelul este situat la 35 de kilometri de orasul Katerini, 140 de kilometri de aeroportul din Salonic si la 110 kilometri de portul din Salonic.

Hotelul Cronwell Platamon Resort (fostul Platamon Palace Beach & Spa) din Platamonas ofera vacante unice, la malul marii Egee.

Cu o pozitie unica, intre muntele Olimp si marea din Platamonas, Pieria, dar si langa o serie de monumente arheologice foarte importante dispersate pe doar cativa kilometri, zona ofera o multime de activitati, pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Diverso Platamon Luxury Hotel & Spa se afla in Platamonas, in fata portului de agrement, la 120 de metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Olympion Melathron**** este situat in statiunea Platamonas, la 100 de metri de plaja. Situl arheologic Dion este situat la aproximativ 30 de kilometri de hotel.

Hotelul Olympion Melathron din Platamonas ofera conditii bune de cazare si facilitati diverse, la preturi avantajoase.

Plaja aflata in imediata apropiere a hotelului este curata, nisipoasa, iar apa marii este cristalina.

Hotelul este deschis tot timpul anului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Olympus Thea se afla imediat langa autostrada ce leaga orasul Salonic de capitala Greciei, Atena, la periferia statiunii Platamonas.

Hotelul este situat la aproximativ 800 de metri de plaja. Pentru un acces cat mai usor spre plaja, hotelul ofera, in lunile de vara, curse regulate cu microbuzul propriu (shuttle bus) pana la plaja.

Hotelul Olympus Thea din Platamonas este nou construit si ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne.

Situat pe un deal, hotelul ofera privelisti de neuitat atat  spre Cetatea Medievala Platamonas cat si spre marea Egee si zonele din jur.  In Cetatea Medievala au loc adesea evenimente culturale importante.

Jumatate dintre camere au vedere spre marea Egee si spre castelul Platamonas, iar cealalta jumatate au vedere spre muntele Olimp. 

Orasul antic Dion, satul pitoresc Litohoro si satul traditional Paleo Panteleimonas sunt doar cateva dintre atractiile culturale ale zonei.


Hotelul Porto Marine**** este situat in centrul statiunii Platamonas, in port, cu vedere spre marea Egee.

Porto Marine, un hotel nou de patru stele, ce are priveliste spre apa cristalina a marii Egee si spre port, se afla in imediata apropiere a castelului venetian din Platamonas. Cu o fatada incantatoare si cu mobilierul sau modern, hotelul ofera toate serviciile si facilitatile pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Royal Palace Resort & Spa**** este un hotel luxos, situat in centrul statiunii Platamonas, vizavi de port.

Hotelul Royal Palace Resort & Spa din Platamonas a fost recent construit si a fost proiectat pentru a satisface nevoile tuturor oaspetilor sai, fie ca sunt in vacanta sau in calatorii de afaceri.


Hotelul 12 Olympian Gods*** se afla imediat langa autostrada ce leaga orasul Salonic de capitala Greciei, Atena, la periferia statiunii Platamonas.

Hotelul este situat la aproximativ 800 de metri de plaja.

Renovat integral in 2016, hotelul 12 Olympian Gods din Platamonas ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne.

Situat pe un deal, hotelul ofera privelisti de neuitat atat spre Cetatea Medievala Platamonas cat si spre marea Egee si zonele din jur. In Cetatea Medievala au loc adesea evenimente culturale importante.

Jumatate dintre camere au vedere spre marea Egee si spre castelul Platamonas, iar cealalta jumatate au vedere spre muntele Olimp. 

Orasul antic Dion, satul pitoresc Litohoro si satul traditional Paleo Panteleimonas sunt doar cateva dintre atractiile culturale ale zonei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kronos*** este situat in statiunea Platamonas, la 100 de metri de plaja.

Hotelul Kronos din Platamonas ofera conditii bune de cazare si facilitati deosebite pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii Egee.


Hotelul Kymata*** este situat in imediata apropiere a cetatii medivale Platamonas, pe plaja.

Deschis de cateva decenii, hotelul ofera facilitati moderne, servicii ireprosabile si personal ospitalier, pentru vacante placute la malul marii Egee. Situat intr-o zona linistita, hotelul este locul ideal pentru relaxare.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

OCEANA Beach Hotel este localizat pe malul marii in Platamonas, la 1 km distanta de Castelul Platamonas, 100 km de orasul Salonic si la 35 k de orasul Katerini.

OCEANA Beach Hotel pune la dispozitia turistilor sai o terasa cu gradina, precum si camere confortabile cu vedere la mare sau la muntele Olimp, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Sun Beach Platamon*** este situat intre Platamonas si Nei Pori, pe Riviera Olimpului. Hotelul se afla pe plaja si la 500 de metri de statiunea Platamonas.

Situat chiar langa plaja, hotelul Sun Beach Platamon din Platamonas, Riviera Olimpului, dispune de toate facilitatile pentru o vacanta confortabila la malul marii.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Dias & Spa*** este situat in centrul statiunii Platamonas, pe faleza, la cateva minute de mers pana la plaja.

Hotel Dias & Spa din Platamonas este deschis tot anul si ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne. Este o locatie ideala pentru familiile cu copii, deoarece are un loc de joaca foarte bine echipat.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Zeus se afla in Platamonas, la 150 metri distanta de plaja.


Hotelul Alkyonis** este situat pe Riviera Olimpului, la iesire din statiunea Platamonas, in partea de nord a acesteia. Hotelul se afla la aproximativ 100 de metri de plaja cu nisip si pietricele. Diverse cafenele, restaurante, baruri si magazine sunt situate in centrul statiunii Platamonas, la aproximativ 800 de metri.

Hotelul Alkyonis din Platamonas, Riviera Olimpului, ofera conditii bune de cazare, facilitati diverse si vederi minunate, pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.


Hotelul Lego** din Platamonas este un mic hotel situat la doar 150 m de portul maritim din Platamonas, la circa 200 m de cea mai apropiata plaja. Se ofera cazare in camere moderne si confortabile, iar tarifele sunt accesibile si atractive. Pozitia in apropierea marii reprezinta un avantaj.


Hotel Agorastos Boutique se afla in Platamonas, la poalele muntelui Olimp.