Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Plata online cu cardul

 

Puteti plati ONLINE cu cardurile de tip : Visa , Visa Electron. Mastercard , Maestro  si Cardurile de vacanta : Edenred, Up Romania si Sodexo/Pluxee.

                           Logo Visa Electron     Logo plati online cu cardul Visa sau MastercardLogo plati cu cardul Maestro

INCASAM CARDURI DE VACANTA ONLINE : SODEXO/PLUXEE, EDENRED SI UP ROMANIA !

   

Ce este plata online cu cardul :

Plata online cu cardul reprezinta o modalitate extrem de usoara de a achita rezervarea dvs cu cardul prin intermediul unei pagini web securizate de plata . Cu alte cuvinte, accesati pagina de plati online introduceti datele cardului si activati plata. In maximum 1 minut plata se efectueaza.

Ce se poate plati online cu cardul ?

 • Puteti plati online cu cardul dvs orice rezervare indiferent unde este .
 • Puteti plati online cu cardul orice suma , fie integrala fie avans,rata sau rest de plata.
 • Puteti plati online cu cardul in moneda care va convine : lei sau euro .
 • Puteti plati online cu cardul dvs de lei sau cu cu cardul de euro.
 • Puteti plati online cu urmatoarele tipuri de carduri : Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro .Sunt acceptate chiar şi cardurile de tip electron (care nu prezintă codul de securitate CVV2/CVC2). Totodată sunt acceptate şi cardurile de salarii şi cele "Valid only in Romania''
 • Puteti plati si cu Carduri de credit de cumparaturi in Rate Fara Dobanda la cardurile de credit emise de banca ALPHA BANK (max. 5 rate) . Optiune disponibila prin Euplatesc.ro ! 
 • Puteti plati cu Cardurile de Vacanta electronice emise de Edenred, Up Romania si Sodexo/Pluxee ! Atentie:  cu cardurile de vacanta se pot plati numai rezervari in Romania conform legii.Optiune disponibila prin Euplatesc.ro !

 De ce sa platiti online cu cardul ?

 

  • Pentru ca este gratis si nu exista nici un comision pentru plata online efectuata cu cardul .
  • Pentru ca este foarte usor de efectuat . In maximul 1 minut ati platit .
  • Pentru ca este sigura .
  • Pentru ca este comoda pentru dvs : nu e nevoie sa ne platiti cash , nu e nevoie sa mergeti la banca , nu e nevoie sa accesati un sistem de online banking .
  • Pentru ca se poate plati oricand . Serviciul de procesare a plăţilor electronice poate fi accesat 24/h/24h, 7 zile/7 zile.

 Cum se efectueaza plata online cu cardul :

Foarte simplu 3 pasi :  

 1. Dupa primirea confirmarii rezervarii solicitate comunicati agentului de rezervari ca doriti sa platiti online cu cardul .
 2. Se va transmite pe adresa dvs de e-mail un link catre o pagina unica , securizata de pe serverul unia dintre procesatori de plata fie Europayment Services fie C Solution
 3. Accesati pagina indicata pe care ve-ti gasi toate datele rezervarii dvs si suma de plata care ati stabilit ca doriti sa o platiti. Completati campurile cu datele cardului dvs si autorizati plata si asta e tot .... Pentru nelamuriri ne puteti suna in orice moment .

 

Returnarea sumelor platite online cu cardul :

 

 • Orice suma platita online cu cardul se poate returna platitorului la cererea lui oricand in acord cu conditiile de anulare a rezervarii mentionate in contractul de prestari servicii incheiat la comanda unei rezervari .
 • La returnarea sumelor nu se percepe nici un comison .
 • Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.

 

Securitatea si tehnologia platilor online cu cardul :

  • Platile online cu cardul NU sunt efectuate sau procesate de catre compania noastra Est Concept srl ( Est Turism ) 
 • Platile online cu cardul se proceseaza de catre 2 procesatori de plati online autorizati legal . Societatea noastre are contract de furnizare de servicii de procesare plati cu : 
 • 1. Europayment Services SRL Informatii despre procesatorul online gasiti accesand site-ul companiei : www.euplatesc.ro
 • 2. C Solution SRL - Informatii despre procesatorul online gasiti accesand site-ul companiei :https://plati.online/

 

 • Sub nici o forma nici una din datele sau informatiile cu privire la cardul dvs si la sumele de plata Nu ajung in posesia societatii noastre si nici nu sunt stocate pe serverele noastre sau ale procesatorului de plati online societatile Europayment Services Srl sau SC. C Solution SRL

Despre tranzactiile procesate de Europayment Services : EuroPayment Services  (www.Euplatesc.ro ) are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare. EuroPayment Services (www.Euplatesc.ro)  vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure. EuroPayment Services (www.Euplatesc.ro) dispune un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii antifraudă avansată care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuroPayment Services (www.Euplatesc.ro) vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

Despre tranzactiile procesate de C Solution SRLhttps://plati.online/  - Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in  conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele  VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod  CVV2/CVC2).  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de  schimb al bancii dumneavoastra.

Cum apare pe extrasul dvs de cont tranzactia prin Plati.Online: tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele :plaja

 

 

Logo Euplatesc.ro