Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Pefkari


4 - unitati de cazare

1 - unitate de 3 stele , 2 - unitati de 2 stele , 1 - unitate de 1 stea


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Moonbeam*** este localizat in statiunea Pefkari, cunoscuta pentru oferta de sporturi acvatice. Se afla la 43 de kilometri de Limenas, capitala insulei Thassos si la 26 kilometri de Prinos, cel de-al doilea port al insulei.

Hotelul este situat la 500 de metri de plaja, intr-o livada de maslini.

Hotelul Moonbeam*** din statiunea Pefkari este ideal pentru relaxare, liniste si atmosfera romantica, avand vedere superba spre muntele Athos.


Hotelul Akti**+ din Pefkari se afla la 30 m. de plaja (se traverseaza doar un drum local), intr-o zona foarte apreciata pe insula Thassos - zona plajei Pefkari Beach.

Una din cele mai frumoase unitati de cazare de 2-3*, hotelul Pefkari**+ beneficiaza de camere renovate si moderne, tarife avantajoase si toate premisele unui concediu minunat pe insula Thassos! 


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Beach Hotel Kapahi**+ este situat pe malul marii, in satul Pefkari, la doar cativa metri de plaja. Jumatate dintre camere au vedere minunata spre mare iar cealalta jumatate spre gradina. Cafe-barul si restaurantul hotelului se afla chiar langa plaja.

Statiunea Potos se afla la doar 1 kilometru distanta de hotel.

In 2010 Beach Hotel Kapahi**+ din Pefkari si-a sarbatorit cea de-a 30-a aniversare. In ultimii ani hotelul a fost renovat, iar acum ofera cazare in camere mobilate modern. Combinate cu experienta dobandita de-a lungul timpului in serviciile turistice, hotelul reprezinta o varianta foarte buna de cazare pentru petrecerea vacantelor de vara.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul de apartamente "The Elegant Apartments" este nou construit, la o distanta de circa 400 m. de faimoasa plaja Pefkari Beach.

The Elegant Apartments reprezinta o varianta moderna de cazare, de lux, in apropierea faioasei plaje Pefkari Beach de pe insula Thassos. Complexul a fostr construit recent (2016-2017) avand conditii foarte bune de cazare.

 

Pefkari

Statiunea Pefkari se intinde de-a lungul unui golf si este inconjurat de o padure de pini. Pefkari este situat la 44 de kilometri de Thassos Town/ Limenas (capitala insulei) si la 28 de kilometri de Prinos (port). Este o statiune turistica importanta pe insula Thassos, unde se gasesc baruri, baruri pe plaja, restaurante si hoteluri, pentru a asigura turistilor o sedere cat mai confortabila. Plaja este lata, alcatuita din nisip si pietricele. In aceasta statiune se pot practica diverse sporturi nautice.