Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Om El Seed


9 - unitati de cazare

7 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Monte Carlo Sharm Resort & Spa ***** ex. Ritz Carlton este localizat la 27 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 7 km distanta de golful Naama Bay, pe plaja Marii Rosie.

Complexul Monte Carlo Sharm Resort & Spa***** situat in golful Ras Umm Sid in partea Hadaba este un complex de lux ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate precum 7 restaurante, un centru de scufundari, un centru Spa echipat complet si cazare in camere confortabile, pentru un concediu linistit si relaxant.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Pickalbatros Aqua Park***** este localizat la 15 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, in centrul orasului Sharm El Sheikh.

Complexul Pickalbatros  Aqua Park***** este un complex de lux din inima orasului Sharm El Sheikh ce pune la dispozitia turistilor sai un Aqua Park cu numeroase tobogane, un centru cu apa termala, camere elegante si confortabile, precum si restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, fiind recomandat in special pentru familiile cu copii si cupluri.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul Renaissance Golden View Beach***** este situat in Sharm El Seid Hill, la 9 km de Naama Bay si la 10 km distanta de aeroportul Sharm El Sheikh International, langa plaja.

Complexul de lux Renaissance Golden View Beach***** din Sharm El Sheikh, cu o plaja de 350 de metri, este aproape de Parcul National Ras Mohamad, unul dintre cele mai frumoase locuri pentru snorkeling din lume.

Plaja privata a hotelului ofera acces direct catre recif, viata marina si coralii din Marea Rosie. Piscinele nenumarate si locurile de relaxare ofera o experienta de neuitat.

Complexul pune la dispozitie si o serie de restaurante si baruri, toate cu vedere spre mare,  si aproape de atmosfera de distractie din zona golfului Naama.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Royal Monte Carlo***** este localizat la 14 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 4 km distanta de golful Naama Bai, in apropiere de plaja Marii Rosie.

Complexul Royal Monte Carlo***** situat in golful Ras Umm Sid in partea Hadaba este un complex de lux ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate precum 7 restaurante a-la-carte, un centru de scufundari, un centru Spa echipat complet si cazare in camere confortabile, pentru un concediu linistit si relaxant.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Sentido Reef Oasis Senses Resort***** este localizat la 14 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 7 km de orasul Naama Bay, la 350 m distanta de plaja privata a Marii Rosii.

Hotelul Sentido Reef Oasis Senses Resort***** situat in Hadebet Um El Sid la 2 km de statiunea Sharm El Sheikh, pe o plaja cu vedere la Reciful Templului, pune la dispozitia turistilor sai cazare in camere spatioase si confortabile cu vedere la Muntii Sinai si la Insula Tiran, piscine in aer liber, un centru Spa & Wellness, precum si un Aqua Park cu 14 tobogane, pentru o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise Diamond Beach Resort***** este localizat la 20 km de Aeroportul International Sharm el Sheikh si la 3 km distanta de Orasul Vechi, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Sunrise Diamond Beach Resort***** situat in zona Om El Sid, la 7 km de golful Naama Bay este format dintr-o cladire principala cu 2 etaje si un complex cu 3 etaje inconjurat de gradini si ofera turistilor sai o varietate de servicii si facilitati, cazare in camere moderne decorate in stil arabesc, 4 restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, 3 piscine printre care se numara o piscina cu Aqua Park, pentru o vacanta de vis.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise Montemare Resort***** este localizat la 22 km de Aeroportul International Sharm el Sheikh si la 3 km distanta de golful Naama Bay, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Sunrise Montemare Resort***** situat in Sharm El Seikh, la 10 km de golful Naama Bay, inconjurat de gradini ofera turistilor sai o varietate de servicii si facilitati, cazare in camere moderne si confortabile, 5 restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, 4 piscine exterioare, dedicat adultilor, pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Albatros Aqua Blu**** este localizat la 18 km de Aeroportul International Sharm El Seikh si la 10 km fata de statiunea Naama Bay, pe linia a doua de hoteluri fata de plaja.

Hotelul Albatros Aqua Blu**** din statiunea Ras Om El, face parte din Aqua Park City si dispune de un Aqua Park dotat cu 64 de tobogane si 8 piscine, dintre care 3 sunt pentru copii, precum si o promenada de 450 m, fiind astfel recomandat in special pentru familiile cu copii si pentru cupluri.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Reef Oasis Beach Resort**** este localizat 14 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 8 km distanta de statiunea Naama Bay, pe malul Marii Rosie.

Hotelul Reef Oasis Beach Resort**** situat in zona Om El Seed din Sharm El Sheikh, pune la dispozitia turistilor sai piscine exterioare, Aqua Park, restaurante a-la-carte, precum si un Centru Spa pentru o vacanta relaxanta, fiind recomandat in special familiilor cu copii, cat si pentru cupluri.

Aqua Park