Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nikiana


9 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Ionian Blue Bungalows & Spa Resort este situat pe plaja Alexandros, la 3 kilometri de Nikiana si la 5 kilometri de Nidri.

Hotelul Ionian Blue Bungalows & Spa Resort***** din regiunea Nikiana, insula Lefkada, este construit in stil amfiteatru, oferind privelisti panoramice asupra marii Ionice tuturor oaspetilor sai.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Porto Galini Seaside Resort & Spa**** este situat in zona Nikiana, pe plaja, la 13 kilometri de orasul Lefkada.

 Hotelul Porto Galini Seaside Resort & Spa**** din Nikiana, insula Lefkada se intinde pe o suprafata de 40 de hectare, intr-o zona plina de verdeata. Situat chiar pe plaja, intr-o zona ferita de zgomot si aglomeratie, hotelul ofera oaspetilor sai vacante unice la malul marii Ionice.

Hotelul este locatia ideala pentru practicarea diverselor sporturi nautice, cum ar fi: wind surfing, canoe sau water ski.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Eleana*** este situat in statiunea Alexandros, zona Nikiana, la 9 kilometri de orasul Lefkada si la 12 kilometri de satul turistic Nidri, foarte popular in insula.

Hotelul Eleana*** din zona Nikiana, insula Lefkada, este un boutique hotel nou si modern in care oaspetii sai se pot relaxa si bucura de serviciile si facilitatile moderne.


FACILITATI: Piscina exterioara

Boutique hotel Red Tower*** se afla la circa 3 km. sud de localitatea Nikiana de pe insula Lefkada, Grecia. Pozitionarea acestei unitati de cazare este spectaculoasa - pe stanca, cu vedere superba la Marea Ionica.

Distanta fata de plaja privata este de circa 100 m.

Red Tower Boutique Hotel*** reprezinta o varianta moderna de cazare de pe insula Lefkada, camerele se bucura de design deosebit, fiind dotate modern si confortabil.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul este situat in statiunea Nikiana, la aproximativ 650 de metri de plaja.

Hotelul Tesoro 3* din Nikiana, insula Lefkada, este situat intr-o zona linistita si inverzita a insulei, oferind liniste si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul este  situat de-a lungul  soselei de centura a insulei Lefkada, in partea de est a insulei, la 1.5 kilometri de statiunea Nikiana.

Hotelul se afla la 4 kilometri de statiunea Nidri, la 10 kilometri de orasul Lefkada, la 24 de kilometri de coasta Kathisma si la 40 de kilometri de cartierul Porto Katsiki.

Hotelul Aliki a fost construit in 1996, este o afacere de familie si ofera servicii demne de ospitalitatea greceasca, similare hotelurilor de 4* din regiune.  Este situat pe un deal si are vedere panoramica spre marea Ionica.


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul Crystal Waters este localizat in satul Nikiana la 200 de plaja, 29 km de aeroportul Aktion si 11 km de orasul Lefkada.

Complexul a fost deschis in anul 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara

Vergina Star*** se afla la numai 150 m. de mare, insa plaja din zona este relativ mica si stancoasa. Distanta fata de o plaja mai accesibila este de circa 1 km.

Hotelul Vergina Star*** reprezinta o varianta economica si moderna de cazare, fiind remobilat complet in 2011, bucurandu-se si de o piscina exterioara. Localizarea hotelului ofera vedere panoramica asupra marii si insulei Lefkada.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Aparthotelul Summertime Inn (4 chei) se afla in Nikiana, Insula Lefkada, la 200 m de plaja, 100 m de centrul localitatii, 8 km de orasul Lefkada si 5 km de Nidri.