Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Nei Pori


6 - unitati de cazare

3 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele , 1 - unitate de 1 stea


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Evdion**** este situat in sudul statiunii Nei Pori, la aproximativ 100 de metri de plaja.

Confortul, curatenia si personalul din acest hotel vor surprinde placut pe toti oaspetii sai. De asemenea hotelul Evdion din Nei Pori ofera conditii si facilitati pentru petrecerea unei vacante relaxante la malul marii Egee.

Plaja se afla la doar 3 minute de mers pe jos. Este o plaja cu nisip, ce a fost premiata cu distinctia Blue Flag pentru curatenie si pentru claritatea apei, de catre Uniunea Europeana.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Evilion & Stilvi**** este situat in partea de sud a statiunii Nei Pori, la aproximativ 70 de metri de plaja. Hotelurile sunt impartite in 2 corpuri de cladire: Evilion si Stilvi 

Hotelul Evilion & Stilvi din Nei Pori este destinatia ideala pentru persoanele pasionate de activitati in aer liber, cum ar fi: tenis, baschet sau volei, pentru ca in imediata apropiere a hotelului se afla terenuri de sport. De asemenea se pot practica sporturi nautice: surfing, jet skiing si plimbari cu barca/banana. Contra cost se pot lua lectii de calarie sau de paragliding.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Olympic Star Beach**** este situat la 20 de metri de plaja, in statiunea Nei Pori.

Orasul Salonic se afla la 100 de kilometri iar orasul antic Dion se afla la doar 25 de kilometri distanta. 

Hotelul Olympic Star Beach din Nei Pori este locatia perfecta pentru familiile cu copii si pentru cuplurile care cauta o vacanta linistita la malul marii Egee.

 


Hotelul Siokas*** se afla in localitatea Nei Pori, in al doilea rand de la plaja, zona Platamonas/ Paralia Katerini din Grecia.

Hotelul Siokas reprezinta o varianta moderna de cazare in Riviera Olimpului, Grecia, in linistita si binecunoscuta statiune Nei Pori, o unitate de cazare accesibila si cu personal prietenos, asigurand confortul sejurului dvs.

Desi hotelul are clasificarea oficiala de 2 stele, conditiile de cazare, serviciile si facilitatile il fac similar celor de 3 stele (clasificarea noastra).


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Eden** se afla in Nei Pori, Riviera Olimpului, la 250 metri distanta de plaja.


Bemyguest Comfort Zefyros se afla in Nei Poroi din regiunea Macedonia, la 100 metri distanta de plaja.