Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Moraitika


7 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 1 - unitate de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Domes Miramare, A Luxury Collection Resort (Adults Only 17+) este situat in Moraitika, la 18 km de centrul Insulei Corfu. Hotelul Domes Miramare a fost complet renovat in anul 2018.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Delfinia**** este situat in Moraitika - Insula Corfu, intr-o gradina cu spatii verzi frumos amenajate, flori si palmieri, cu acces direct la plaja privata cu nisip si pietris. Hotelul se afla 200 m de centrul localitatii, 17 km de aeroport si 18 km de orasul Corfu.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Alkionis*** este situat in centrul pitorescului sat Moraitika - Insula Corfu, la 20 km de Kerkira si la aproximativ 300 m de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Albatros*** este situat langa plaja din Moraitika, la 300 m de centrul satului, in partea de sud a insulei Corfu si la 20 km de Kerkyra. Moraitika este una dintre cele mai dezvoltate statiuni ale insului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Nasos, Moraitika este situat la aproximativ 100 m de plaja, la 19 km de aeroportul Corfu. La 150 m de hotel este o statie de autobuz.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sea Bird*** este situat in minunatul sat Moraitika, la 150 m de plaja, 300 m de centrul localitatii si 20 km de aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Marina Boutique se afla in Moraitika, Insula Corfu.