Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Monastir


14 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 8 - unitati de 4 stele , 4 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Iberostar Selection Kuriat Palace este situat pe malul Marii Mediterane la aproximativ 8 km de centrul orasului Monastir. Este un hotel de 5*, o oaza in Marea Mediterana tunisiana. Gradinile sale pline de palmieri si designul sau va vor atrage ca un magnet.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Royal Thalassa este situat intre orasul Monastir si Sousse, pe o plaja magnifica. Royal Thalassa Monastir este emblema grupului hotelier tunisian Thalassa Hotels, se afirma ca unul dintre cele mai bune hoteluri de 5* din regiune. 

In mijlocul unei vegetatii luxuriante, Royal Thalassa Monastir, este aproape de trei terenuri de golf si este deasemenea palatul bunastarii datorita centrului Royal Elyssa Thalasso & Spa considerat unul dintre cele mai exclusive centre SPA si thalaso din lume, cu care hotelul este legat direct.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotel El Mehdi Beach Resort ex. Primasol El Mehdi este situat in Mahdia, Monastir pe plaja cu nisip fin.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul One Resort Aqua Park & Spa se afla in Monastir, pe plaja cu nisip fin. Situat la aproximativ 10 km de centrul Monastir si 12 km de centru Sousse. Este recomandat familiilor cu copii datorita piscinelor cu topogane si echipei de animatie.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel One Resort Monastir(fostul Hotel One Resort Jockey Club) este situat in orasul Monastir, la 50 metri de plaja.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness, Balneo - centru tratamente

Hotel Regency se afla in orasul Monastir, la 5 minute de centrul orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Riviera se afla in frumosul Port El Kantaoui, la 250 metri de plaja. Hotel Riviera este construit intr-un stil arabo-maur si este unul dintre cele mai elegante hoteluri din Tunisia.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotel Royal Kenz Thalasso & Spa este situat in Port El Kantaoui, Tunisia.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotel Shems Holiday Village se afla in Monastir, Tunisia.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Vinci Rosa Beach este situat intre Sousse si Monastir, la 7 km de centrul orasului Monastir. Hotelul Vinci Rosa Beach se afla langa o plaja cu nisip alb considerata cea mai frumoasa din zona, are o vedere panoramica asupra marii si indeplineste toate cerintele unei vacante reusite atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotel Dreams Beach se afla in Sousse din Tunisia, la 40 metri de plaja.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Houda Golf Beach Aquapark se afla in orasul Monastir, la 100 metri de plaja. Hotelul se afla aproape de plaja si ofera o ambianta perfecta pentru familiile cu copii.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Rosa Rivage Club este situat in Monastir la o distanta de 21 km de portul El Kantaoui si la 11 km de orasul Sousse.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara

Hotel Sahara Beach Aqua Park se afla in statiunea Monastir, pe o plaja cu nisip auriu. Sahara Beach Aqua Park este o oaza de linistite pe malul Marii Mediterane.

Aqua Park

Monastir

Monastir este un oras in Tunisia, situat pe malul Marii Mediterane.

In Monastir, arheologii au gasit asezari berbere, un port fenician, unul cartaginez si un oras roman, o colonie bizantina si in final in centrul orasului o celebra manastire crestina care a si dat numele modern al localitatii. Numele de Monastir vine de la Manastire. Aceasta Manastire a fost construita de bizantini cu dublu rol, de cetate a lui Dumnezeu, dar dupa grosimea zidurilor si de cetate a oamenilor spre a gasi refugiu in timpuri de nevoie. Dupa cucerirea araba, Manastirea a fost transformata intr-o fortificatie solida. Arabii nu au distrus manastirea, ba chiar au avut un respect fata de eroismul calugarilor-soldati crestini ce au luptat aici si au declarat ca aceasta Manastire (Monastir) este una din cele 7 porti ale Raiului.

Monastir este una dintre cele mai importante statiuni de pe litoralul tunisian. Sezonul estival incepe din mai si se termina in septembrie, octombrie, in functie de conditiile meteo.

Hotelurile din Monastir dispun de numeroase facilitati pentru familii si copii. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Monastir sunt cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice.

Cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat, se pot relaxa la unitatile de cazare din Monastir, unde pot gasi liniste si destindere.