Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Malgrat de Mar


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


Aqua hotel Silhouette and Spa**** este situat la 250 m de plaja si de centrul comercial din statiunea Malgrat de Mar.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Tropic Park**** este situat in statiunea Malgrat de Mar, avand vedere directa catre mare si plaja si fiind situat la numai 500m de centrul orasului.

Hotelul Tropic Park****, situat pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, reprezinta o varianta potrivita de cazare pentru doritorii de vacante relaxante, fie ei iubitori de distractie sau familisti (loc de joaca pentru copii, parc infantil, diferite jocuri distractive, animatie)


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel H-Top Cartagonova *** este situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar si la numai 1000 m fata de centrul istoric al orasului.

Hotelul H-top Cartagonova ***, situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, pune mare accent pe conditiile de cazare, dar si pe modalitatile de petrecere a timpului liber: animatie turistica, muzica live, discoteca Tropicana.

Malgrat de Mar

 

Malgrat de Mar (Costa Maresme, Spania) a aparut in inscrisurile oficiale in anul 1373, dar exista numeroase dovezi ca aceasta localitate exista inca din secolul al II-lea inainte de Cristos ; s-au gasit ramasite arheologice romane care sunt dovada unei cnsiderabile activitati artizanale in acea perioada in ceea ce cunoastem acum sub numele de Malgrat de Mar. Pana in secolul al XIX-lea, Malgrat de Mar avea ca principala activitate comertul maritim, inca incepand cu secolul al XIX-lea s-a orientat mai mult spre industia hoteliera, turism si comert.

  

Harta:


View Malgrat de Mar in a larger map

Malgrat de Mar este situat la cativa kilometri nord fata de Santa Susanna, in provincia Barcelona.