Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Makadi Bay


13 - unitati de cazare

10 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Complexul Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay***** este localizat la 25 km de Aeroportul International Hurghada, la 10 km de Makadi Bay, la 35 km de portul de agrement Hurghada, pe plaja privata a Marii Rosii.

Complexul Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay***** situat in golful Makadi, renovat in anul 2015, pune la dispozitia turistilor sai camere confortabile, restaurante cu preparate delicioase, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Aquaviva***** este localizat la 28 km de Aeroportul International Hurghada, in centrul statiunii Madinat Makadi si la 4 km de plaja Marii Rosie.

Hotelul Jaz Aquaviva***** situat in inima statiunii Madinat Makadi, pune la dispozitia turistilor sai cel mai mare parc acvatic  Makadi Water World, cu 50 de tobogane cu apa, precum si un teren de golf profesionist cu 18 gauri, fiind recomandat pentru persoanele care sunt in cautarea distractie.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Makadi Oasis Resort & Club 5* ex. Iberotel Makadi Club Oasis  este localizat in golful Makadi, la circa 35 de km de statiunea Hurghada.

Hotelul Jaz Makadi Oasis Resort & Club 5* a fost premiat in 2005 cu premiile TUI Holly, TUI Eco-Champion, TUI Eco Resort.

Zona golfului Makadi se remarca prin plaja deosebit de buna si formatiunile de corali existenti. Prin zona se poate merge cu trenuletul special care are un program de maxim 2 ore/zi oferind turistilor posibilitatea de a vizita mica statiune.

In centru exista cafenele, restaurante cu specific italienesc, cu specific pescaresc, farmacie, diverse magazine.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Makadi Star & Spa***** este localizat la 30 km de Aeroportul International Hurghada, la 3 km de parcul acvatic Makadi Water World si la 10 minute de mers pe jos de restaurante, baruri si magazine din Souk Makadi.

Hotelul Jaz Makadi Star & Spa***** situat in a doua linie la Marea Rosie, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de lux, moderne si confortabile pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Jaz Makadina***** este localizat la km de Aeroportul International Hurghada si la 4 km de parcul acvatic Makadi Water World, cu 50 de tobogane pentru adulti si copii, pe plaja Marii Rosie.

Hotelul Jaz Makadina***** situat in statiunea Madinat Makadi, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate, camere moderne si confortabile, restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Labranda Royal Makadi este situat in Makadi Bay, in golful Makadi, la 30 km de aeroportul Hurghada.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Prima Life Makadi Spa***** este localizat la 25 km de Aeroportul International Hurghada, la 30 km de centrul statiunii Hurghada, pe plaja privata din zona golfului Makadi Bay.

Hotelul Prima Life Makadi Spa***** dispune de o arhitectura ultra moderna, oferind turistilor sai cazare in camere moderne si confortabile, restaurant cu preparate culinare delicioase, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5* este localizat in zona Makadibay, la 30 km de centrul statiunii Hurghada si la 30 km distanta de Aeroportul International Hurgada, pe malul Marii Rosii.

Hotelul Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5* situat in una dintre cele mai frumoase zone din Hurghada, in Makadi, pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati moderne pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Sunrise Royal Makadi 5*se afla localizat la doar 30 de minute de aeroportul din Hurghada.

Hotelul Sunrise Royal Makadi 5* deschis in 2005, localizat pe fasia de plaja a zonei Makadi Bay lunga de circa 4 km, este un impozant martor al aerului oriental.

Arhitectura precum si spatiile verzi sunt completate de doua sectiuni cu piscina, montate intr-un aspect mai mult decat deosebit


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Tia Heights Makadi Bay 5* este localizat in centrul zonei golfului Makadi Bay, pe soseaua Hurghada - Safaga, la 25 de km distanta de aeroportul international din Hurghada.

Complexul Tia Heights Makadi Bay 5* este construit pe 250 mii de metri patrati iar piscinele insumeaza o suprafata de 6400 metri patrati, fiind considerata cea mai mare intindere de piscina din Estul Mijlociu.

Pe langa facilitatile de afaceri si conferinte, complexul ofera si multiple facilitati pentur recreere.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotel Labranda Club Makadi este situat in Makadi Bay una dintre cele mai sudice regiuni din Hurghada. A fost construit in anul 2000.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Royal Pharaohs Makadi Bay**** ex. Harmony Makadi Bay este localizat la 35 km de Aeroportul International Hurghada, la 43 km de centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Hotelul Royal Pharaohs Makadi Bay**** din golful Makadi Bay a fost renovat in 2019 si se intinde pe o suprafata de 400.000 mp, oferind turistilor sai servicii si faciltati de calitate, camere confortabile, precum si o plaja privata ce se intinde pe o suprafata de 600 m, pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Stella Di Mare Gardens Resort & Spa**** este localizat la 30 km de Aeroportul International Hurghada si la 35 km de centrul orasului Hurghada, la 150 m de plaja Marii Rosii.

Hotelul Stella Di Mare Gardens Resort & Spa**** situat in Makadi Bay, face parte dintr-un lant hotelier cu renume, ce pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

Makadi Bay

Makadi Bay este o statiune relativ noua, la sud de Hurghada, ca o alternativa mai linistita a zonei.

Statiunea este dezvoltata de-a lungul tarmului astfel ca majoritatea hotelurilor sunt aproape de plaja dar si de magazine, restaurante.

Pe masura ce devine din ce in ce mai populata in fiecare an, turistii sunt atrasi in special de nisipurile aurii si de apa limpede si cristalina.

Makadi Bay este o zona de litoral care, impreuna cu Soma Bay face parte din regiunea golfului Abu Makadi.

In zona, plaja este extraordinara cu apa limpede.

Statiunea este una linistita, intima. Insa din statiune se pot organiza multe activitati, mici excursii catre atractii din zona si nu numai.