Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Magalluf


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Sol Antillas Barbados**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, oferind o vedere splendida catre intregul golf. Distante pana la: aeroport – 26 km, capitala Palma de Mallorca – 14 km, clubul de golf Poniente – 2 km, clubul de golf Bendinat – 5 km.

Hotelul Sol Antillas Barbados****, situat in prima linie de hoteluri fata de plaja in statiunea Magalluf (Mallorca), este ideal in special pentru familiile cu copii; este unul dintre hotelurile tematice din lantul hotelier Sol Melia, incantandu-i pe cei mici cu decorul si personaje din desene animate.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Sol Guadalupe**** este situat in centrul turistic si comercial al statiunii Magalluf, la 100 m de plaja, la 26 km de aeroport si la 20 km de portul din capitala Palma de Mallorca.

 Hotelul Sol Guadalupe****, situat la 100 m de plaja din statiunea Magalluf, in plin centru turistic si comercial, este o varianta foarte buna de cazare, oferind toate serviciile necesare petrecerii unui concediu reusit. Zonele comune, terasele, picinele si ascensoarele au fost complet renovate in iarna anului 2007.

 

Magalluf

Magaluf este o statiune situata în municipiul Calvia, in Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare. Numele său apare pentru prima data in documentele oficiale în 1234 ca Magaluf ben Jusef. Potrivit unor istorici, vine de la un nume evreiesc. Oficial, atât în catalană cat şi in castiliană, se pronunţă Magaluf.

Zona constă dintr-un complex turistic care conţine o plajă de 1.6 km lungime si 60 m latime. Are in jur de o sută de hoteluri, pensiuni şi apartamente, circa 200 de baruri, restaurante, magazine si cluburi de noapte. Aproximativ 95% din vizitatorii săi sunt de origine britanica, restul de diferite naţionalităţi (cel mai mare procent il au scandinavii). Fiind o zonă cu o mulţime de activitati muzicale pe timpul noptii, există un aflux de vizitatori irlandezi care vin din Santa Ponsa si de la vecinul ei, Palma Nova.

Se învecinează la nord cu La Porrassa, la est cu Palma Nova, la vest cu Sol de Mallorca şi la sud cu golful şi insula La Porrassa. In statiune se afla niste saline vechi, cunoscute ca Las Salinas del Salobral, secate aproape in intregime. Conform recensământul din 2006, zona avea o populaţie de 4346 de locuitori.

In statiune exista multe centre de prim ajutor şi urgenţe medicale, dar si infrastructura necesara pentru mentinerea curateniei pe străzi, trotuare şi plaje, mentinandu-le în stare perfectă pentru turisti.

Harta:


View Magalluf in a larger map