Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Los Cristianos


3 - unitati de cazare

2 - unitati de 4 stele , 1 - unitate de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Arona Gran Hotel****, renovat total in anul 2006, este situat chiar pe malul marii in golful Los Cristianos, la 17 km de aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud), la 78 km de capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, si la 2 km de Clubul de Golf Las Americas.

 Arona Gran Hotel****, situat pe malul marii in golful Los Cristianos (tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai toate facilitatile necesare petrecerii unei vacante de vis pe malul oceanului Atlantic.


Hotelul H10 Big Sur***, inconjurat de gradini subtropicale, este situat pe malul marii in statiunea Los Cristianos, oferind o panorama exceptionala asupra portului de agrement, plajei si insulei La Gomera. Aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) se afla la 15 km, Los Rodeos (Tenerife Nord) la 85 km, iar capitala insulei, Santa Cruz de Tenerife, la 77 km.

Hotelul H 10 Big Sur****, situat pe malul marii in Los Cristianos (Tenerife, Insulele Canare), ofera clientilor sai posibilitatea petrecerii unei vacante relaxante pe malul oceanului Atlantic.

  


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Coral Compostela Beach Golf*** este localizat la 14 km de aeroportul Tenerife Sud si la 2 km distanta de parcul acvatic Siam, la 800 m de plaja.

Hotelul Coral Compostela Beach Golf*** situat in Los Cristianos, chiar langa Golf Las Americas si langa un centru comercial, fiind recomandat atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.