Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Litohoro


4 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Cavo Olympo Luxury Resort & Spa***** este situat in Litohoro, in zona Plaka, pe plaja.

Hotelul se afla la 5 kilometri de orasul Litohoro si la 20 de kilometri de orasul Katerini. Satul montan Paleo Panteleimonas se afla la 18 killometri.

Hotelul Cavo Olympo Luxury Resort & Spa din Litohoro, Riviera Olimpului, este cel mai nou hotel din zona, situat la doar cativa pasi de apa limpede a marii Egee, la poalele legendarului munte Olimp. Acest hotel nou de 5* a fost construit cu cele mai bune materiale, punand accent pe lux si confort, pentru o vacanta unica si o experienta de neuitat.

Hotel este destinat exclusiv adultilor ADULTS ONLY (varsta minima -16 ani) 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Spa & Wellness

Hotelul Dion Palace Resort & SPA***** este un complex hotelier situat chiar pe plaja. Hotelul se afla la 80 de kilometri de Salonic, 76 kilometri de Larissa, 10 kilometri de Katerini si 10 kilometri de Dion.

Hotelul Dion Palace Resort***** este construit la poalele legendarului munte Olimp, un loc incarcat de istorie, langa orasul antic Dion, locul nasterii regelui Filip, tatalui lui Alexandru Macedon. Turistii pot vizita siturile antice, dar se pot bucura si de soare si apele cristaline ale marii Egee, precum si de plajele nesfarsite, premiate cu distinctia Blue Flag ani la rand.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Litohoro Olympus Resort**** este situat la 60 de metri de plaja, in zona Plaka, statiunea Litohoro. Orasul Katerini se afla la 20 kilometri distanta, Litohoro la 3 kilometri si Salonicul la 80 de kilometri.

Litohoro Olympus Resort**** din Litohoro se afla intr-o zona ideala, cu plaje frumoase si multa vegetatie, in imediata apropriere a muntelui Olimp. Este pozitionat intr-o zona relativ izolata cu putine magazine si taverne. Plaja este nisip amestecat cu pietris. Hotelul dispune de cele mai moderne facilitati, de la centru Spa la vile cu piscina privata, iar serviciile de masa sunt calitative.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Mediterranean Olympus**** este situat in orasul Litohoro din Riviera Olimpului, la cateva minute de mers de piata principala. Plaja se afla la aproximativ 4 kilometri, in zona Plaka, iar apa cristalina a golfului Thermaic se afla la 5 kilometri.

Orasul Salonic se afla la 91 de kilometri iar situl arheorloc Dion la 5 kilometri.

Situat chiar la poalele legendarului munte Olimp, Mediterranean Olympus Boutique Hotel 4* din Litohoro se evidentiaza prin confort, lux si eleganta.