Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kosharitsa


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Kosharitsa

FACILITATI: Piscina exterioara

Festa Gardenia Hills***  se afla in afara statiunii Sunny Beach in zona Kosharitsa la circa 2 km. de centrul statiunii. Distanta fata de plaja este de circa 1,5 km. Complexul se afla in zona de nord a statiunii Sunny Beach, pe drumul care duce spre mica localitate Cholakova cheshma. 

Complexul Festa Gardenia Hills*** din Kosharitsa  a fost construit in 2013 si dat in folosinta din punct de vedere hotelier in 2017. Complexul se bucura de multa liniste, aer curat si vedere catre statiunea Sunny Beach/ mare. Complexul hotelier este compus din cateva cladiri de cate 3 si 4 nivele, construite in stilul traditional bulgaresc. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

 Sunset Kosharitsa*** este un complex de cladiri situat la poalele muntelui Stara Planina, la 6 km de statiunea Sunny Beach si in apropiere de Nessebar, Sveti Vlas si Pomorie. Acest resort ofera o ambianta linistita intr-o atmosfera rurala, fiind apreciat de catre cei care doresc relaxare departe de statiunile aglomerate.

 Complexul Sunet Kosharitsa*** din Kosharitsa, se afla la 6 km de Sunny Beach. Serviciile oferite sunt unele de inalta calitate, menite a transforma vacanta turistilor intr-una memorabila. Complexul ofera activitati variate pentru relaxare, recreere, sport si amuzament.

Kosharitsa

Kosharitsa este o localitate aflata la poalele Muntilor Stara Planina la o distanta de 6 km. de zona de nord a plajei statiunii Sunny Beach. Localitatea este mica si pitoreasca, beneficiza de frumoasa panorama asupra tinuturilor inconjuratoare, iar din unele unitati de cazare se vede marea.  In ultimii ani in aceasta localitate si in zonele limitrofe s-au ridicat/construit mai multe complexe hoteliere de apartamente de vacanta cu confort ridicat si cu tarife de cazare mult mai mici decat in statiunea Sunny Beach. Acestea pot constitui o varianta buna pentru o vacanta la costuri decente.

Harta:

Plaje - Kosharitsa

Kosharitsa nu dispune de plaja proprie, fiind situat la circa 6 km. departare de cea mai apropiata plaja. De la Kosharitsa trebuie neaparat sa beneficiati de transport (fie propriu, fie asigurat de complexul in care va cazati) pana la plaja.