Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Kavala


8 - unitati de cazare

2 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


Hotelul Imaret***** este situat intre mare si zona veche a orasului Kavala, la 5 kilometri de port.

Plaja Batis se afla la 8 kilometri de hotel.

Zona comericala se afla la 1 kilometru.

Hotelul Imaret***** din Kavala este membru al \"Small Luxury Hotels of the World\". Situat in cladirea istorica ce poarta acelasi nume, in centrul zonei istorice a orasului Kavala, in partea de nord a Greciei, hotelul Imaret reprezinta o oaza neasteptata de liniste si servicii de lux.

Monumentul este o raritate in Europa, fiind o capodopera a arhitecturii otomane tarzii. Varietatea decoratiunilor, calitatea delicata a structurii, interactiunea dintre spatiile interioare si exterioare si adaptabilitatea structurii sale functionale, creeaza un complex original de inalta valoarea culturala si estetica.

Construit in 1817 de catre Mohamed Ali Pasa, Imaret era alcatuit dintr-o serie de cladiri interconectate, incluzand scoli, o moschee, hamam, cladiri administrative si Imaretul insusi (loc de luat masa). A devenit repede cunoscut ca centru important de invataman in Balcani, in ultima parte a dominatiei imperiului otoman.

Complexul Imaret este situat pe dealul din Panagia, partea veche a orasului Kavala, oferind privelisti panoramice spre mare si spre zonele invecinate. Cladirea este considerata ca fiind o capodopera arhitecturala, un amestec al Orientului cu Occidentul cu puternice influente ale epocii in care a fost construit.

Restaurarea cladirii s-a facut in deplin acord cu patrimoniul cultural al monumentului si detaliile arhitecturale distincte. Proiectul a fost realizat sub atenta supraveghere a arheologilor si arhitectilor din Ministerul Culturii atat din Grecia cat si din Egipt. Dupa aproape un secol de uitare monumentul a fost restaurat si adus la adevarata sa valoare, devenind primul hotel din Grecia ce functioneza intr-o cladire monument istoric.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Lucy 5* este situat in partea vestica a orasului Kavala la cativa km de port si este una dintre cladirile reprezentative ale regiunii din punctul de vedere al locatiei si arhitecturii.

Hotelul Lucy 5* s-a deschis prima data pe 1 Aprilie 1976 si incepand de atunci a ramas un pion important pe scena turismului din prefectura Kavala si din imprejurimi.

Din 2006 a primit categoria de 5 stele, a fost renovat complet si transformat intr-o unitate moderna, de lux care confera functionalitate, pastrand totusi o parte din structura clasica cocheta.


FACILITATI: Piscina interioara, Spa & Wellness

Egnatia City Hotel & Spa**** se afla in Kavala, la 5 minute de centrul orasului si 32 km de aeroport.


Hotelul Airotel Galaxy 4* este situat in orasul Kavala, in zona portului, cu vedere spre marea Egee.Parte a prestigiosului lant hotelier Airotel, hotelul Galaxy 4* din Kavala ofera servicii si facilitati confortabile intr-o unitate de cazare complet renovata, ce combina elementele moderne cu respectul pentru ospitalitate si traditie.


FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Tosca Beach **** este situat pe plaja Palio, la 6 kilometri de orasul Kavala, in provincia Macedonia.

Frumusetea unica a cadrului natural combinata cu rafinamentul si confortul oferit de Tosca Beach**** din Palio, Kavala, fac din aceast hotel locatia ideala de petrece a timpului liber, intr-un loc retras, linistit, pentru o vacanta de vis.

Tosca Beach**** este un complex hotelier construit in stil amfiteatru ce ofera cazare in camere situate in bungalouri. Acestea se afla la 50-250 de metri de plaja. Pentru accesul la plaja se coboara trepte si o panta. Pe plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele se afla restaurantul si terasa complexului.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Esperia din Kavala este clasificat la 3 stele si a fost renovat integral in 2009. Hotelul Esperia*** este situat in centrul vechi al orasului Kavala, la strada principala, cu vedere spre mare si la aproximativ 300 de metri de cea mai apropiata plaja a orasului.. Hotelul se afla la 300 de metri de statia de autobuz si 400 de metri de port (curse spre Thassos, Lemnos, Lesbos si Samotraki). Aeroportul International Megas Alexandros din Kavala se afla la 20 de minute cu taxiul/autoturismul.. Muzeul Arheologic se afla la 50 de metri iar in imediata apropiere, la cateva minute de mers pe jos, se afla vechiul apeduct, casa lui Mehmet Ali si Castelul Bizantin, cateva dintre cele mai importante monumente istorice ale orasului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Oceanis*** se afla in zona centrala a orasului Kavala, la 600 m de plaja, 29 km de aeroport si 1 km de port.


Aelia Seaside Luxury Suites se afla in Nea Karvali din Kavala, la 70 metri distanta de plaja.

Clasificarea de 3 chei este acordata de agentie avand in vedere confortul si calitatea serviciilor oferite de unitate si difera fata de inregistrarea oficiala locala.