Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Illetas


1 - unitate de cazare

1 - unitate de 4 stele


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Barcelo Illetas Albatros**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in statiunea Illetas (Mallorca), oferind o vedere exceptionala catre golful Palma. Distante pana la: centrul capitalei Palma de Mallorca – 7 km, aeroport – 14 km, Soller – 34 km, Valldemosa – 25 km, Alcudia – 60 km.

Hotelul Barcelo Illetas Albatros****, situat pe malul marii in statiunea Illetas (Mallorca), este optiunea perfecta atat pentru vacantele in cuplu sau de afaceri, cat si pentru pasionatii de golf (cel mai apropiat club de golf este la 1.2 km de hotel). Pentru iubitorii plajei, hotelul pune la dispozitie acces direct catre un golfulet natural. Hotelul, renovat total in anul 2010, impresionaeaza si iese in evidenta prin designul modernist si prin noul concept de camere B – Room.

Hotelul este destinat numai adultilor (>17 ani).

Illetas


Illetas este o statiune situata pe coasta de vest a insulei Mallorca (Insulele Baleare), pe un deal care coboară catre mare, apartinand municipiului Calvia, în golful Palma de Mallorca. Apropierea de Palma a făcut din Illetas şi Cas Català locul în ale carui hoteluri şi apartamente sunt găzduiti de multe ori vizitatorii capitalei Palma de Mallorca, gratie apropierii de aceasta.

În anii douăzeci, în Cas Catala exista deja o colonie străină care includea si cateva personaje faimoase, reflectând stadiile incipiente ale turismului în Mallorca. Primele hoteluri au fost construite prin anii treizeci, dar adevarata expansiune urbanistica s-a produs abia prin anii saizeci, la fel ca in celelalte centre turistice din Mallorca. Unul dintre cele mai celebre personaje care a trăit în aceasta zona a fost actorul american Errol Flynn.

Cala Condesa este o mica plajă frumoasă de 35 m lungime şi 10 m lăţime, cu nisip alb şi ape cu fundul stancos si ape foarte calme. Este inconjurata de o pădure deasă de pini, situata in zona rezidentiala Illetas. Pentru a ajunge aici de la Illetes, trebuie să mergeti catre Forti; chiar înainte de Forti există o parcare mica. Pentru a ajunge la plaja, trebuie doar sa coborati scarile. Plaja are urmatoarele servicii: toalete, dusuri si un bar în aer liber care serveşte îngheţată şi băuturi.

Es Forti, situat in imediata apropiere a plajei Cala Condesa, este o plajă cu nisip fin, avand 180 m lungime şi 25 m lăţime. În dreptul acestei plaje sunt câteva insule mici.

Plaja Illetas, cu nisip alb, este situata în centrul turistic al statiunii, avand 120 m lungime şi 25 m lăţime. In ultimii ani, au fost construite aici terase, pentru a mări zona de plajă. Fundul marii este din nisip, fara mari denivelari. Servicii: restaurante, salvamari,sezlonguri, umbrele şi hidrobiciclete de inchiriat.