Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Hotel Tadora

Hotel Tadora


Eforie Nord, Romania

POZITIA GPS: 44.072217628287426, 28.63458552632162

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

Hotel Tadora este situat in statiunea Eforie Nord. Constructia, designul si amenajarile interioare se bazeaza pe elementele clasice, dar si moderne. Pentru a crea spatii armonioase, camerele hotelului au fost decorate in nuante de alb, gri si mov.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

 - Tadora, Eforie Nord, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar cladiri: 1

Numar camere: 34

Numar locuri: 70

Hotel Tadora dispune de 24 camere duble standard, 6 camere duble superioare, 2 apartamente junior si 2 apartamente exclusiviste la ultimile etaje al hotelului cu vedere panoramica.

  • Camera twin fara vedere: suprafata de 17 mp dotate cu birou de lucru, TV, minibar, telefon, conexiune internet wireless gratuita, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, articole de toaleta gratuite si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Bucurati-va de un somn odihnitor, intr-un microclimat elegant, cu mobilier din lemn masiv în culori placute si doua paturi twin de 90x200.  Capacitate maxim 2 adulti.
  • Camera dubla standard cu pat matrimonial: suprafata incepand de la 20 mp, camerele duble standard sunt dotate cu birou de lucru, TV, minibar, conexiune internet wireless gratuita, telefon, aer conditionat, baie cu cabina de dus, uscator de par, oglinda pentru cosmetica, articole de toaleta gratuite si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Camerelor au balcon cu spatiu pentru relaxare. Poate acomoda maxim 2 adulti si 1 copil sub 12 ani.
  • Apartament Junior: sunt situate la nivelul superior al structurii și  sunt prevazute cu doua balcoane, au o suprafată de  43 mp, este compus din doua dormitoare cu pat matrimonial, doua TV-uri, doua dressing-uri, doua birouri de lucru, doua minibaruri, doua telefoane, conexiunea la internet wireless gratuita si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Apartamentul are doua camere de baie ce sunt dotate cu cabina de dus, lavoar si vas de toaleta. Uscatorul de par, oglinda pentru cosmetica si articolele de toaleta gratuite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Poate acomoda maxim 4 persoane.
  • Apartament Executiv: situate la nivelul superior al cladirii si  sunt prevazute cu balcon, au o suprafata de  43 mp, este compus din dormitor cu un pat matrimonial si un pat single, TV, dressing si comoda iar camera de zi este  prevazuta cu o canapea extensibila de 140×200 cm. Biroul de lucru, masa si scaunele, minibarul, TV-ul, telefonul, conexiunea la internet wireless gratuita si sistemul de acces in camera se face pe baza cartelelor magnetice. Camera de baie este dotata cu cabina de dus, lavoar si vas de toaleta. Uscatorul de par, oglinda pentru cosmetica si articolele de toaleta gratuite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Poate acomoda maxim 5 persoane.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotel Tadora pune la dispozitia turistilor:

  • Receptie
  • Internet
  • Restaurant
  • Bar

 

Informatii Litoral 2024

TAXA DE STATIUNE EFORIE NORD 

Incepand cu vara 2022 Consiliul Local Eforie a introdus taxa de statiune locala in valoare de 3 lei/persoana/zi. Sunt exceptati de aceasta taxa copii sub 14 ani si persoanele cu handicap.

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti direct la receptia hotelului in prima zi de cazare.