Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Splendid

Splendid


Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

 - Splendid, Hoteluri Plutitoare, Delta Dunarii, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Prin hoteluri plutitoare se au in vedere Nave Fluviale care ofera cazare oaspetilor sai. Hotelul se afla ancorat pe bratul Dunarea Veche in inima rezervatiei Deltei Dunarii. De aici se pot face excursii in toate punctele de interes din Rezervatie.

Servicii de cazare

Acest hotel este dispus pe trei punti unde turistii vor beneficia de tot confortul si modernul in mijlocul salbaticiei.

Nivelul 1 dispune de:

 • 12 camere duble cu pat matrimonial, ideale pentru familiile cu copii, bine izolate fonic si termic pentru a oferi intimitate si confort turistilor, mobilate cu un design unic deosebit, dotate cu instalatie de aer conditionat si incalzire, seif, televizor LCD, minibar cu frigider, plase impotriva tantarilor, baie proprie in care gasiti cabina de dus cu hidromasaj si sauna, lavoar, wc. – doua terase pentru observatie si relaxare

Nivelul 2 dispune de:

 • 3 camere duble cu pat matrimonal, dintre care 2 sunt cu iesire pe terasa
 • bucatarie de 42 m² complet utilata si mobilata cu aparatura profesionala de ultima generatie
 • bar – restaurant elegant de 120 m² dotat cu televiziune prin satelit, sistem home cinema, DVD, calculator cu acces la internet, video proiector, ecran si scaun de masaj, sala fiind pretabila organizarii de evenimente, sesiuni de teambuilding, conferinte. Restaurantul are ferestre generoase, pentru a admira privelistea de vis chiar si in timpul mesei
 • doua terase pentru observatie si relaxare

Nivelul 3 dispune de:

 • terasa de 270 m² , aici se pot organiza petreceri in aer liber, discoteci, concursuri karaoke, aceasta fiind dotata cu lumini si sunet. 
 • sezlonguri si umbrelute, spatiu ideal destinat pentru plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de de stres si poluare
 • leagane
 • Jacuzzi

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelul plutitor dispune de:

 • restaurant cu meniu pescaresc, specific in Delta Dunarii; cu meniu traditional romanesc, vegetarian sau dietetic in functie de optiunile turistilor, acestia avand posibilitatea de a alege meniul pentru fiecare zi a sejurului
 • excursii in Delta la indemana: plimbari cu barca, pescuit in Delta si /sau vanatoare atunci cand aceste activitati sunt permise. Pentru deservirea acestui hotel exista o intreaga flota de ambarcatiuni pentru a satisfice toate dorintele si necesitatile turistilor.

Descriere Servicii Hotel

Hotelurile Plutitoare sunt intruchiparea unui minunat sejur in Delta Dunarii. Romantismul acestora este greu de egalat. Printre avantajele unei vacante pe hotel plutitor Splendid***** se numara:

 • un hotel plutitor ofera o reala apropiere de natura: privelistea spectaculoasa din Delta Dunarii chiar la fereastra camerei dumneavoastra
 • hotel plutitor Splendid va ofera confortul unei vacante de 5 stele, dar si bucuria unei aventuri in mijlocul salbaticiei apelor: sunetul discret al valurilor si senzatia de plutire va vor face somnul mult mai odihnitor
 • cazarea in Delta pe un hotel plutitor este ecologica: suprafata de uscat este mai putin de un sfert din Delta Dunarii, iar un hotel plutitor, spre deosebire de un hotel obisnuit in Delta, nu lasa urme pe sol. Astfel, grindurile si insulele vor ramane in continuare un habitat ideal pentru varietatea de plante, pasari si animale ce alcatuiesc biodiversitatea in Delta. 
 • de la bordul unui hotel plutitor, puteti face excursii in Delta mult mai usor - hotelul plutitor Splendid pune la dispozitie ambarcatiuni pentru excursii pe canale greu accesibile si lacuri, excursii de pescuit in delta, sau pur si simplu scurte plimbari cu barca
 • cazare in Delta chiar pe oglinda apei, in camere cu un confort de 5 stele, in conditii de siguranta maxima, hotelul fiind dotat cu automatizari si senzori pentru prevenirea imediata a oricarei defectiuni ce ar aparea, conforme cu toate normele si exigentele Uniunii Europene in vigoare, astfel incat turistii sa beneficieze de cel mai ridicat grad de confort si de maxima siguranta.

Hotel plutitor SPLENDID este inmatriculat sub Pavilion Romanesc la Capitania Giurgiu. Lungimea navei este de 37.45 m, iar latimea este de 7.20 m, este o nava care ofera tot confortul unui hotel de lux, in mijlocul naturii inconjurati de apa si cele mai variate specii de pasari si plante, ce isi propune sa ofere turistilor concediul de vis.

Mesele sunt formate din preparate ce au la baza pestele. Pentru turistii care nu mananca se pot pregati alte meniuri din porc, pui sau vegetarian insa pentru acestea trebuie sa fim anuntati in prealabil.

Hotelul este in inima Deltei Dunarii, in mijlocul salbaticiei, din acest motiv turistii nu pot lua masa in afara locatiei iar pachetele trebuie sa includa si mesele.

Nu sunt acceptate produse alimentare si bauturi (alcoolice sau racoritoare) din afara locatiei.

Hotelul functioneaza din luna martie, pana in luna noiembrie la sfarsit insa acest aspect este doar orientativ deoarece exista toate conditiile pentru a functiona si iarna.  In situatia in care sunt cereri si in perioada decembrie - februarie care sa merite repornirea instalatiilor - functioneaza.

 

Transport - Optional

 • Transferul costa 100 lei/persoana/sens – Organizam transport pe apa de la Murighiol pana la hotel pentru oaspetii hotelului. Distanta de parcurs pe apa este de aproximativ 60 km iar timpul de transfer este de 1,5 ore pe sens.

La hotel ca de altfel peste tot in Delta,se poate ajunge prin una dintre cele trei variante de mai jos:

 1. Cu nava de linie de la Tulcea la Crisan care face aproximativ trei ore si costa 60 lei/persoana pe sens iar de la Crisan se inchiriaza alta ambarcatiune (30 lei de persoana) care sa ii aduca la hotel pe bratul Dunarea Veche. Pleaca din Tulcea la ora 13:30 iar la intoarcere pleaca din Crisan la ora 08:00. Durata este de 3.5 ore pe sens.
 2. Cu salupele care circula in regim Watertaxi de la Tulcea la Crisan care fac aproximativ o ora si 15 minute si costa tot 60 lei, iar de la Crisan aceeasi varianta ca la nava de linie, alta ambarcatiune, alti bani... singura diferenta este timpul de deplasare.
 3. Transfer organizat de noi cu salupele noastre, de la Murighiol, timp de transfer o ora si 30 minute, direct la hotel, costa 100 lei/persoana/sens. Ora de plecare in orice sens o stabilim impreuna cu oaspetii nostrii. Intrucat transferul organizat de noi se face cu salupe rapide, spatiul pentru bagaje este limitat, rugam oaspetii sa se incadreze in limita de 15 Kg bagaj/persoana.

Rezervarea este considerata valabila dupa achitarea unui avans de 50% din pretul pachetului la rezervare, urmand ca diferenta sa se achite cu 20 zile inainte de inceperea sejurului.

 

Excursii Organizate - Optionale

Salba de lacuri dintre Crisan si Mila 23 - 88 lei/pers - Cu barcile cu motor pe lacurile si canalele din imprejurimi: Bodaproste ->Trei Iezere-> La      Amiaza-> Miazazi-> Miazanoapte-> Cazanele-> Dunarea Veche. Pe traseu se va face un popas la satul pescaresc Mila 23.

Excursie la padurea Letea - 77 lei/pers - Cu barcile cu motor si trocariciul pentru a vizita padurea Letea, zona cu regim de protectie integrala. Padurea Letea, un peisaj de poveste, o padure ca in legendele cu zane. Cea mai nordica padure subtropicala din Europa, formata pe grindul nisipos Letea din fasii de padure (hasmacuri) dezvoltate printre dunele de nisip. Mergand prin padure treci  printr-o uluitoare schimbare de peisaj, de la padure subtropicala la desert in numai 2-300 de metri. Separat se achita transportul din satul Letea catre padure si retur cu mijloace de transport traditionale(sarete, trocarici, safari jeep, etc.) - aprox. 25lei/persoana

Excursie la Sulina - 110 lei/pers - Pe Dunare, pentru vizitarea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra. Dupa iesirea cu barcile pe mare, se va vizita plaja de la Sulina, urmand o vizita a orasului pentru admirarea renumitelor Biserici si pietre funerare din cimitirul vechi al orasului, precum si a Farului Vechi si a Palatului Comisiei Europene a Dunarii. Specific acestei localitati este inaintarea uscatului spre mare, prin depunerea aluviunilor la gura bratului Sulina, o dovada in acest sens constituind-o farul construit in anul 1802, ramas in interiorul orasului, folosit in prezent ca obiectiv turistic. Suplimentar pentru traversarea bara Sulina cu iesire in mare si retur se achita 40 lei de persoana.

Excursie la Manastirea Stipoc - 99 lei/pers - Singura manastire din Rezervatia Delta Dunarii este Manastirea Stipoc, fiind cunoscuta si sub numele de Schitul Sfantul Atanasie. Lacasul de cult este amplasat in apropierea Grindului Stipoc, la jumatatea distantei dintre Localitatea Mila 23 si Localitatea Chilia. Singura cale de acces catre manastire este pe calea apei. Lacasul este pastorit in rit vechi ortodox.