Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Hotel Opera

Hotel Opera


Mamaia, Romania

POZITIA GPS: 44.272986, 28.620691

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Opera se afla pe malul Marii Negre in inima distractiei din statiunea Mamaia.

Hotelul Opera este una dintre noile locatii construite pe malul Marii Negre, la kilometrul zero al petrecerilor fabuloase oferite de cluburile din zona de nord, sau de plajele exclusiviste, la doar 50 metri de Clubul Loft, 100 metri de Niki Beach si clubul LeGaga.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Opera, Mamaia, Romania
VIDEO

GALERIE
 - Opera, Mamaia, Romania

Dubla

GALERIE
Dubla - Opera, Mamaia, Romania

Apartament

GALERIE
Apartament - Opera, Mamaia, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar camere: 89

Numar locuri: 178

Hotelul Opera din Mamaia dispune de 89 camere, toate cu vedere la mare, din care 4 suite exclusiviste, 2 fiind situate la ultimul nivel al hotelului, oferind o priveliste unica asupra marii.

  • Camera Dubla Deluxe- spatioasa, confortabila cu vedere la mare, acces in camera pe baza de cartela magnetica, internet, aer conditionat, minibar, seif.
  • Senior Suite si Senior Sky Suite- vedere frontala la mare, terasa complet mobilata, 2 bai (una amplasata in zona dormitorului, a 2-a situata in living) construita din sticla si marmura verde-marin ce evoca valurile marii. Living cu canapea, o eleganta comoda ce incorporeaza barul, lampadare elegante si finisaje de cea mai inalta calitate,TV LCD, sistem de acces camera pe baza de cartele magnetice, high-speed internet wireless, instalatie climatizare, seif. Dormitorul cu pat king-size va pune la dispozitie o comoda spatioasa cu o oglinda eleganta si un dressing generos.

Toate camerele sunt dotate cu Tv Lcd, instalatie climatizare, minibar, seif, grup sanitar cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere al unor branduri renumite, halate de baie, papuci,telefon, internet wireless gratuit in camera cat si in toata incinta complexului.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotel Opera din Mamaia pune la dispozitia turistilor:

  • Restaurant
  • Piscina exterioara
  • Internet
  • Sala de conferinte
  • Parcare

 

Informatii Suplimentare

TAXA DE STATIUNE MAMAIA NORD ( PRIMARIE NAVODARI) 

Incepand cu vara 2022 Consiliul Municipal Navodari a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 1 % din valoarea cazarii fara TVA.

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti doar direct la receptia hotelului in prima zi de cazare.

Informatii Litoral 2024

1. Tarifele de parcare pentru parcarile PUBLICE din stațiunea Mamaia, pentru sezonul estival 2023

ZONA 0 - Parcarea supraetajată zona Cazino, Promenada 2 (de la Cazino la H. Iaki), Parcarea pasarelă H. Rex,  Zona Summerland (Cluburi) - 1 ora /2 lei ; 24 ore /30 lei ; 7 zile /100 lei . Primele 30 de minute sunt gratuite la oricare perioada. Mentiune : Aceste tarife sunt valabile în perioada 01.06 - 31.08.2023, în restul perioadei sunt încasate la tarif de Zona 2

 ZONA 2 - restul stațiunii Mamaia. - 1 ora /1 leu ; 24 ore /15 lei ; 7 zile /50 lei . Primele 30 de minute sunt gratuite la oricare perioada.

Desigur , exista numeroase hoteluri din Mamaia care ofera parcare gratuită in limita spatiului detinut de fiecare hotel in parte  !

2. Taxa de statiune  

Incepand cu vara 2023 prin HCL 202/26.05.2023 s-a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 1 % din valoarea cazarii ( fara TVA si fara mese) .

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti doar direct la receptia hotelului in prima zi de cazare