Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Complex NG Phaselis Bay

Complex NG Phaselis Bay


Kemer, Antalya, Turcia

POZITIA GPS: 36.6430129, 30.5583293

CLASIFICARE TURISTICA: hotel

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul NG Phaselis Bay***** este localizat la o distanta de 52 km de Aeroport Antalya si 7 km distanta de centrul orasului Kemer, pe plaja.

Hotelul NG Phaselis Bay***** situat in Goynuk la cativa pasi de malul marii, se va deschide in aprilie 2021 si pune la dispozitia turistilor sai o zona de plaja privata, Aqua Park cu 11 tobogane, restaurante cu preparate culinare traditionale si internationale, camere moderne si confortabile, precum si Centru Spa, pentru o vacanta de vis.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

 - NG Phaselis Bay, Kemer, Antalya, Turcia

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

In structura de cazare a Hotelului NG Phaselis Bay***** exista camere moderne si confortabile precum:

- Camere superioare cu vedere la mare sau la padure: cu o suprafata de 35 m², 2 adulti + 1 copil + 1 infant.

- Camere superioare cu vedere la grădina: cu o suprafata de 30 m², 2 adulți + 1 infant;

- Cameră family superioara cu vedere la mare sau la pădure: cu o suprafata de 60 m² , 4 adulți + 1 copil, 2 dormitoare + pat suplimentar, dispune de 2 bai;

- Camera Deluxe cu vedere la mare sau la padure: cu o suprafata de 42 m²,  2 adulți + 2 copii.

- Camera family Deluxe cu vedere la mare sau la padure: cu o suprafata de 60 m², 4 adulți + 1 copil ,  2 dormitoare (1 pat dublu și 1 pat twin) + 1 canapea, dispune de 2 bai;

- Cameră tematica de familie Deluxe cu vedere la padure: cu o suprafata de 60 m2, 4 adulți + 1 copil , 2 dormitoare (1 pat dublu și 1 pat supraetajat) + 1 canapea, dispune de 2 bai, Play Station;

- Suita Deluxe cu vedere la mare: cu o suprafata de 95 m² , 3 adulți + 1 copil + 1 infant, 1 dormitor (1 pat dublu) + 1 living + 1 canapea, dispune de 2 bai, usa de conectare, Baby Setup, prioritate de rezervare la restaurantele à la carte, fructe la sosire.

- Suita Corner cu vedere la mare: cu o suprafata de 90 m², 4 adulți + 1 copil , 2 dormitoare (1 pat dublu și 1 pat twin), dispune de 2 bai, usa de conectare, Baby Setup, prioritate de rezervare la restaurantele à la carte, fructe la sosire.

- Suită NG cu vedere la mare: cu o suprafata de 115 m², 5 adulți + 1 copil, 2 dormitoare (1 pat dublu + pat twin), 1 living, dispune de 2 bai, 2 televizoare, executive minibar, Baby Setup, primire premium la sosire, check-in / check-out expres in camera, prioritate de rezervare la restaurantele à la carte, fructe la sosire.

- Suita Grand cu vedere la mare: cu o suprafata de 115 m²-191 m², 5 adulți + 1 copil , 2 dormitoare (1 pat dublu + pat twin), 1 living. Are mini bucatarie, zona de dressing,  2 bai, terasă sau balcon francez,  2 televizoare, executive minibar, set special de baie si ingrijire pentru copii si bebelusi, check-in / check-out expres in camera, prioritate de rezervare la restaurantele à la carte, fructe la sosire.

- Suita Queen cu vedere la mare: cu o suprafata de 210 m², 7 adulți + 2 copii , 3 dormitoare + 1 living. Are 3 bai / duș / jacuzzi, mini bucatarie, zona de dressing, terasă sau balcon francez, 2 televizoare, executive minibar, set special de baie si ingrijire pentru copii si bebelusi, primire premium la sosire, check-in / check-out expres in camera, prioritate de rezervare la restaurantele à la carte, fructe la sosire.

- Vila NG King cu vedere la padure: cu o suprafata de 250 m², 7 adulți + 2 copii, 4 dormitoare + 1 living. Are piscina privata, gradina, 4 bai, mini bucatarie, terasa, zona de relaxare - masa si sezlong pe terasa, minibar Premium, Play Station, serviciul majordom.

Toate camerele au in dotare: aer conditionat, Tv, minibar, telefon direct, seif electronic, pardoseala ceramică, uscator de par, trusa de igiena personala, halat de baie si papuci, facilitati pentru ceai si cafea / ceainic, set special de baie si ingrijire pentru copii, grup sanitar propriu, balcon.

Facilitati si Servicii Hotel

Hotelului NG Phaselis Bay***** dispune de urmatoarele servicii si facilitati:

- receptie

- 5 restaurante a-la-carte,

- 9 baruri,

- 1 cafenea,

- restaurant pe plaja,

- 1 restaurant pentru copii,

- restaurant principal,

- Centru Spa si Wellness dotat cu baie turceasca, sauna, masaj, baie de aburi, fantana de zapada, tratamente corporale

- sala de jocuri,

- Aquapark cu 11 tobogane,

- piscina exterioara,

- piscina infinity,

- piscina pentru copii,

- piscina interioara,

- kids club,

- animatie,

- parcare,

- plaja cu nisip cu o lulngime de 555 m.