Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Hersonissos


18 - unitati de cazare

5 - unitati de 5 stele , 10 - unitati de 4 stele , 2 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Akasha Beach se afla in Hersonissos, in prima linie de coasta. Hotelul a fost construit in anul 2020.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Creta Maris Beach Resort***** este un complex de lux, localizat in apropiere de satul pescaresc Hersonissos, aproape de plaja. 

Complexul Creta Maris Beach Resort***** din Hersonissos este o combinatie de mic parc natural, hotelul fiind inconjurat de vegetatie, arhitectura specifica locului si facilitati de lux.

In cadrul complexului exista posibilitati nenumarate de practicare a sporturilor acvatice, de distractie, de relaxare, de petrecere a timpului liber, pentru cei care doresc organizarea unor evenimente corporate.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Hersonissos Palace este situat langa plaja principala, intre statiunile Hersonissos si Anissaras, din insula Creta.

Orasul Heraklion se afla la 25 de kilometri est.

Hotelul Hersosnissos Palace***** din Hersonissos, se afla in imediata apropiere a barurilor, discotecilor, tavernelor si magazinelor, fiind destinatia ideala de petrecere a vacantei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul este localizat pe coasta de nord a insulei, la cca 25 de km de aeroportul international Heraklion. 

Hotelul se afla langa plaja si la 1.5 kilometri de centrul statiunii Hersonissos.

Nana Golden Beach**** din Hersonissos, insula Creta, este un complex hotelier "All Inclusive" ce ofera toate conditiile si facilitatile pentru petrecerea unei vacante de vis la malul marii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Nana Princess Suites Villas & Spa este situat la 1,5 km de orasul Hersonissos. Hotelul a fost deschis in mai 2018.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Arminda Hotel and Spa**** situat la 30 km de Heraklion, 1.5 km de orasul Hersonossos si la 500 m de localitatea Stalida, la 150 m de plaja.

Arminda Hotel and Spa**** localizat la 50 m distanta de statia de autobuz, a fost construit in 1982 cladirea anexa si in anul 2003 corpul principal, fiind renovate in 2014, iar anual se fac lucrari de mentenanta.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Golden Beach**** este localizat langa portul statiunii Hersonissos, la aproximativ 500 de metri de centrul statiunii. Hotelul este situat langa plaja.

Acesta beneficiaza de cele mai moderne facilitati si utilitati, fiind o varianta buna de relaxare si de petrecere a timpului liber cu familia. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Hersonissos Maris,Hersonissos este situat langa plaja, in afara statiunii Hersonissos, la aproximativ 15 minute de mers fata de centrul statiunii.

Aeroportul din Heraklion se afla la 25 de kilometri.

Situat intr-o zona linistita, in afara statiunii Heronissos, hotelul Hersonissos Maris**** din insula Creta reprezinta varianta ideala de cazare pentru persoanele in cautare de liniste si relaxare.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Hersonissos Village**** este situat la aproximativ 400 de metri de plaja, pe un deal. Centrul statiunii Hersonissos se afla la 1 kilometru de hotel.

Aeroportul International din Heraklion se afla la 25 de kilometri.

Situat intr-o zona linistita, hotelul Hersonissos Village**** din Hersonissos, insula Creta, reprezinta varianta ideala de cazare pentru persoanele in cautare de liniste si relaxare.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Indigo Inn**** situat la 23 km de Aeroportul International Heraklion si la cativa metri de centrul istoric al statiunii, la 150 m de plaja.

Hotelul Indigo Inn**** localizat in partea animata a statiunii, in imeidiata vecinatate a plajei, este unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe intreaga insula, ce impresioneaza printr-un design modern precum si servicii foarte bune conform raportului calitate-pret, renovat complet in anul 2015.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul King Minos Palace**** este localizat la aproximativ 300 de metri de mare, intr-un loc linistit, permitand oaspetilor sai o vacanta cat mai relaxanta.

Se afla  la 26 kilometri distanta de aeroportul international, pe coasta nordica a insulei, la 15 minute distanta de portul de pescuit Hersonissos.

Hotelul King Minos Palace**** din Hersonisos, insula Creta, face parte dintr-un lant hotelier cu renume fiind clasificat la 4 stele (categoria A).

Este construit in stil specific insulei, fiind format dintr-o cladire principala si mai multe bungalouri, inconjurate de o gradina.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul este localizat in statiunea Hernissos, la aproximativ 25 km de orasul si aeroportul Heraklion.

Pana la plaja se poate ajunge in circa 10 minute de mers (400 de metri).

Hotelul Mediterraneo din Hersonissos, insula Creta, se remarca printr-o atmosfera placuta, completata de ospitaliatea greceasca si vederea panoramica asupra marii care intrunesc in mod elegant conditiile pentru o vacanta relaxanta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Palmera Beach (Adults Only) este situat in statiunea Hersonissos, Creta.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Silva Beach**** situat la 25 km de Aeroportul International din Heraklion, la 37 km de centrul orasului Agios Nikolaos si la 500 m distanta de centrul orasului Hersonissos, pe malul marii. 

Hotel Silva Beach**** localizat pe plaja cu pietricele, in partea de vest a statiunii Hersonissos, a fost construit in anul 1986 pe o suprafata de 20.000 mp si renovat in 2009-2010 cu exceptia cladirilor anexe, iar in 2016 a fost renovat restaurantul principal, amenajat in stil cretan.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Star Beach Village Hotel**** este localizat la 1 kilometru de statiunea Hernissos, la aproximativ 80 de metri de plaja. 

Hotelul se afla in spatele parcului acvatic Star Beach.

Hotelul Star Beach Village din statiunea Hersonissos, insula Creta, este o varianta foarte buna de cazare pentru familii, pentru cei care doresc relaxare, dar si pentru cei care doresc o vacanta cu nenumarate posibilitati de distractie.

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Agrabella*** este situat in statiunea Hersonissos, la aproximativ 300 de metri de plaja.

Centrul statiunii se afla la 100 de metri, statia de autobuz la 100 de metri si statia de taxiuri tot la 100 de metri.

Zona comerciala si turistica, cu baruri, restaurante si magazine se afla la 100-150 de metri de hotel.

Hotelul Agrabella*** din Hersonissos, insula Creta, ofera vacante placute celor in cautare de relaxare, avand o experienta indelungata in turism si servicii de calitate.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Hersonissos*** se afla la aproximativ 200 de metri de plaja principala, in statiunea Hersonissos, din insula Creta.

Orasul Heraklion se afla la 25 de kilometri est.

Hotelul Hersosnissos*** din Hersonissos, insula Creta, este situat in imediata apropiere a barurilor, discotecilor, tavernelor si magazinelor, fiind destinatia ideala de petrecere a vacantei.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Dimitra se afla in Hersonissos, la 270 metri de plaja.