Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Gran Canaria


9 - unitati de cazare

4 - statiuni , 3 - unitati de 5 stele , 3 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele

Mai multe despre plajele din Gran Canaria

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Abora Interclub Atlantic 4* este situat in San Agustín (Gran Canaria – Canare), in zona sa cea mai inalta si ofera oaspetilor sai o panorama impresionanta spre Atlantic si spre dunele Maspalomas. Complexul este situat intr-o zona cu 40.000m² de gradini. Distante: aeroport – 25km, centrul orasului – 5km,  plaja – 0.5km, statie de autobuz si spital – 0.8km, taxi, supermarket,  baruri-restaurante. Plaja San Agustín – situata la 800m, din nisip negru, adaptata si pentru copii, fara denivelari, cu dusuri, toalete, umbrele, sezlonguri, salvamar, restaurante; este calificata cu “Blue flag (Steagul Albastru)”

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotel Faro , a Lopesan Collection Hotel *** este situat in extrema sudica a insulei Gran Canaria (Canare), in Maspalomas, la cativa pasi de malul marii. Hotel Faro****, proaspat renovat, este caracterizat in principal de atentia la micile detalii, de distinctie, un serviciu personalizat si un mediu distins.    


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Abora Continental by Lopesan Hotels  este situat in Gran Canaria (Canare), in zona Playa del Inglés (la 5 minute distanta de plaja), o zona centrala, langa un golf (300m distanta). Exista deasemenea faleza pietonala cu centre comerciale, are 6km si ajunge pana la dunele Maspalomas. In apropierea hotelului sunt plajele El Veril, Playa del Inglés si Maspalomas; au ca dotari: dusuri, umbrele, sezlonguri, salvamar, statie de autobuz, sunt indicate si pentru copii. Distante intre hotel si: aeroport – 25km, centrul orasului – 0.6km, capitala – 55km, statia de autobuz si taxi – 0.3km, medic – 0km (este in hotel),etc. 


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Lopesan Baobab Resort*****, deschis publicului in data de 01.10.2009, este situat in Costa Meloneras (Gran Canaria), la 300m de plaja Maspalomas si dunele sale, foarte aproape de farul din Maspalomas si promenada maritima. La 100m de acesta este zona comerciala cu baruri, restaurante, magazine, discoteci, cazinouri.Hotelul Lopesan Baobab Resort*****, din Costa Meloneras (Gran Canaria), castigatorul premiului "Spain's Leading Resort\" in anul 2010, oferit de Organizatia Mondiala a Turismului (World Travel Awards), inspitat de cultura fascinanta si flora variata a continentului vecin – Africa – dar si de caldura cromatica a acestuia, este unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din zona. 

Aqua Park

FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa 5* este situat pe malul marii, la foarte mica distanta de Rezervatia Naturala Dunele Maspalomas din sudul insulei Gran Canaria. Hotelul este inconjurat de 76.000m² de gradini in care sunt 2.000 de palmieri din aproape 100 de specii si subspecii diferite.  Hotelul Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa 5*, votat cel mai popular hotel din Spania din categoria sa  de catre turistii care i-au calcat pragul in 2010, situat pe malul marii in sudul insulei Gran Canaria, este ideal pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta relaxanta in conditii de lux,


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Lopesan Vilaa del Conde Resort & Thalasso***** este situat pe malul marii, langa plaja Meloneras, la cateva minute distanta de pasajul maritim pietonal de la Far si de Rezervatia Naturala Dunele Maspalomas.

 Hotelul Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso*****, situat pe malul marii, langa plaja Meloneras (Gran Canaria), iese in evidenta in primul rand pentru coditiile luxoase pe care le ofera, dar si prin centrul sau de talasoterapie cu o suprafata de 1200m patrati. Hotelul a castigat premiul \"Spain\'s Leading Golf Resort\", oferit de Organizatia Mondiala a Turismului (World Travel Awards), 4 ani la rand (2007 - 2010).

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Corallium Dunamar by Lopesan Hotels , gratie localizarii sale chiar pe malul marii, ofera o panorama extraordinara asupra marii si a dunelor Maspalomas este situat in Playa del Inglés (zona centrala), insula Gran Canaria (Canare). Hotelul este situat la 50m de Playa del Inglés (calitate “blue flag”), dotata cu: dusuri, WC, umbrele, sezlonguri, punct salvamari, restaurant/bar, parc natural; este indicata si pentru copii.Distante intre  Hotel Dunamar**** si: Aeroport – 29km; Centrul orasului – 0.05km; Capitala Las Palmas – 40km; Port – 5km; Statia de autobuz, taxi, farmacie – 0.05km. 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Abora Buenaventura by Lopesan Hotels 3* este situat in centrul statiunii Playa del Inglés, la cateva minute distanta de plaja si foarte aproape de centrele comerciale. Hotelul este inconjurat de gradini subtropicale.

 Hotelul Abora Buenaventura***+, situat in zona centrala a statiunii Playa del Ingles, Gran Canaria, se evidentiaza prin dinamismul pe care il imprima vacantelor clientilor sai: piscine, baruri, scoala de tenis, discoteca, scoala de scufundari, golf, cyber-cafe.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Corallium Beach by Lopesan Hotels 3* se bucura de o excelenta situare, chiar pe plaja, in Gran Canaria, langa plaja San Agustín, intr-o zona linistita. Plaja San Agustín, din nisip negru, fara denivelari, este indicata si pentru copii si are ca dotari: dusuri, umbrele, sezlonguri. Distante intre hotel si: aeroport – 25km, centrul orasului – 3km, capitala insulei – 40km, plaja – okm, statia de autobuz, taxi, spital  – 0.1km, farmacie–1km, posta – 3km, centru comercial, baruri, discoteca – 1km, supermarket – 0km. 

Gran Canaria

Gran Canaria Insulele Canare, Spania) este un “continent in miniatura”, situat intre Tenerife si Fuerteventura, cu intinse plaje aurii si interminabile dune din nisip alb, cu sate pitoresti si valoroase ansambluri istorice, cu o multitudine de spatii naturale si locuri retrase.

Peisajul intalnit in Gran Canaria este destul de diversificat: orase in care zonele comerciale si viata de noapte se impletesc cu secole de istorie si cultura.  In Gran Canaria se poate face plaja in orice perioada a anului, dat fiind faptul ca temperatura medie anuala este de 24ºC. Posibilitatile de distractie sunt nenumarate: scufundari, surf, pescuit sportiv, ciclism, escalada, drumetii. In Gran Canaria exista o multime de terenuri de golf, parcuri tematice si de distractie pentru toata familia, cu restaurante, terase si cafenele care dau viata oraselor insulei. Sarbatorile populare si gastronomia specifica insulei sunt alte puncte de atractie peste care nu se poate trece cu vederea. Oferta de cazare in Gran Canaria este foarte diversificata: hoteluri de lux, case rurale pitoresti. Exista numeroase centre de intretinere corporala, de frumusete si de talasoterapie. Arta si cultura insulei au si ele locul lor bine definit: exista numeroase muzee, cinematografe, opere si se acorda un rol important festivalurilor de muzica clasica.

Orasul Las Palmas

Muzee: Muzeul Canario, Casa lui Columb.

Monumente: Catedrala din Las Palmas de Gran Canaria, Castelul Luminii.

Porturi nautice: Clubul de iahturi Pasito Blanco – San Bartolomé de Tirajana.; Marina Anfi del Mar – Mogán; Cheul sportiv din Las Palmas – Las Palmas de Gran Canaria; Portul Arghineguín - Mogán; Portul Zapezilor – Agaete; Portul Mogán - Mogán; Puerto Rico - Mogán; Real Club Nautico Gran Canaria - Las Palmas de Gran Canaria 

 

Harta:

Plaje - Gran Canaria

Gran Canaria are 133 plaje cu caracteristice si particularitati diferite, cu diverse orientari si tipuri de nisip.