Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Gouvia


10 - unitati de cazare

1 - unitate de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele , 1 - unitate de 2 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Cook's Club Corfu se afla in Gouvia, Insula Corfu. Cook's Club Corfu este un hotel destinat exclusiv adultilor.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Across Opera Blue**** (fost Across Omiros) se afla in Gouvia , Insula Corfu. Este situat la 150 m de plaja si 10 km de aeroport.


FACILITATI: Piscina exterioara

Dreams Corfu Resort & Spa (fost h.Louis Corcyra Beach) este situat chiar pe plaja, langa golful Gouvia si in statiunea cu acelasi nume, la 8 kilometri de Corfu Town si de Aeroportul International Corfu. 

Hotelul Louis Corcyra Beach**** ofera conditii deosebite de cazare si o multitudine de activitati pe tot parcursul zilei, precum si restaurante cu mancaruri deosebite, fiind locul ideal pentru vacanta de vara la malul marii Ionice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Gouvia*** se afla in centrul localitatii Gouvia din Insula Corfu, la mica distanta de port, la 150 m de plaja, la 7 km de orasul Corfu si 7 km de aeroport.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Molfetta Beach*** este situat in Gouvia, langa plaja, de care il desparte doar drumul ce trece de-a lungul coastei, la 100 m de zona de restaurante, baruri si magazine, 500 m de port, 11 km de clubul de golf si 8 km de aeroport (CFU).

Plaja cu sezlonguri si umbrele

FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Palotel Luxury*** este situat in Gouvia - Insula Corfu, la 150 de plaja. Se afla la 7 km de orasul Corfu, 7 km de Glyfada si 8 km de aeroportul din Corfu.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Paradise Hotel Corfu*** este situat in zona rurala plina de maslini si chiparosi, intr-o zona linistita, deasupra golfului Kommeno, cu o vedere panoramica asupra Marii Ionice, cu o pozitie avantajoasa spre drumurile principale ale insulei. Se afla langa satul de la malul marii Gouvia, la 500 m de zona centrala, de magazine, restaurante si activitatile sportive. Plaja se afla la aproximativ 600 m. Hotelul este situat la 7 km de orasul Corfu si 9 km de aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU).


Hotelul Sirena Beach este situat in Gouvia la 50 m de plaja, 10 km de aeroport si 7.5 km de orasul Corfu.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Popi Star** este situat in Gouvia - Corfu, la 200 m de plaja si aproximativ 9 km de aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU).


FACILITATI: Piscina exterioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele

Hotelul Govino Bay (3 chei) este situat la 8 km de Aeroportul Ioannis Kapodistrias (CFU) si 400 m de centrul localitatii Gouvia si zona de magazine.

Plaja cu sezlonguri si umbrele