Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Fira


7 - unitati de cazare

5 - unitati de 5 stele , 2 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Astro Palace este situat in Fira, Insula Santorini. Costruit in 2010 hotel Astro Palace este un sinonim pentru o stea stralucitoare care combina stralucirea designului elegant cu arhitectura traditionala cicladica folosind culorile pamantului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Daedalus se afla in inima capitalei Fira. Locatia hotelului este perfecta pentru explorarea insulei Santorini si a frumusetilor sale unice.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

De Sol Spa Hotel Santorini***** este localizat la 5 km de Aeroportul din Santorini, la 8 km distanta de port, la 600 de metri de Muzeul Thirei Preistorice si de Muzeul de Arheologie.

De Sol Spa Hotel Santorini***** situat la 2 km de centrul orasului Fira, este un complex de lux cu vedere la Marea Egee, pune la dispozitia oaspetilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul The Majestic***** este localizat la 7 km de aeroport, la 9 km de port si la 400 m de centrul orasului Fira si la doar cstiva metri de caldeira.

Hotelul The Majestic***** situat situat pe stancile abrupte din Santorini, la intrare in orasul Fira, pune la dispozitia turistilor sai cazare si servicii de cea mai inalta calitate, uimind prin eleganta, luxul si confortul necesare unei vacante de neuitat.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Volcano View***** este localizat la 2 km de capitala Fira, la 5 km de aeroport si la 6 km distanta de plaja cu pietricele.

Hotelul Volcano View***** situat pe marginea unei stanci, avand o locatie excelenta, ofera un restaurant cu vedere la caldera si 3 piscine cu vedere la vulcan, la mare si la faimosul asfintit din Santorini.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aressana Spa Hotel and Suites**** este localizat la 6 km de Aeroportul Santorini, la 3 km de vulcan, la 3 km de port, la 100 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz si la 10 km de plaja Perivolos.

Aressana Spa Hotel and Suites**** este situat in inima orasului Fira, la cativa pasi de renumita caldeira, plin de viata hotelul reuseste sa ofere liniste si intimitate intr-un mod ingenios impletind relaxarea armonioasa cu conectarea usoara de centrele de interes si de centrele comerciale, tavernele, magazinele si restaurantele din zona este membru al Small Luxury Hotels of the World, ofera clientilor sai decorul unic si original pentru o vacanta de vis precum si tratamente de infrumusetare si de relaxare la Tefsion Kallos Spa.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotelul Santorini Main Square**** este localizat la 4 km de aeroportul international, la 5 km de port, la 100 m de muzeul arheologic si la 200 m de Catedrala Metropolitana Santorini, la 50 m de statia de taxi, la 50 m de statia centrala de autobuz, la 100 m de renumita caldera din Fira.

Hotelul Santorini Main Square**** situat in cea mai centrala si cosmopolita piata din Fira, capitala insulei, care pulseaza de viata 24 de ore pe zi.