Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

El Gouna


9 - unitati de cazare

4 - unitati de 5 stele , 5 - unitati de 4 stele


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Casa Cook se afla in El Gouna, la 3 km de portul de agrement Abu Tig si la 2 km de plajele Sheraton Miramar El Gouna si The Smokery.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Complexul Movenpick Resort & Spa El Gouna***** este localizat la 30 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Hurghada, pe malul Marii Rosie la apeoximativ 100 m distanta fata de lplaja.

Complexul Movenpick Resort & Spa El Gouna***** situat pe o peninsula cu vedere mirifica la Marea Rosie, la gradinile luxuriante, precum si la lagunele linistite, combinate cu facilitatile si serviciile de lux ale complexului, asigura turistilor sai un sejur de vis.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotel Sheraton Miramar Resort se afla in El Gouna, Hurghada. Este construit pe 9 insule, cu un design luat parca din povesti, arhitectura hotelului imbina stilul arab cu cel egiptean nubian. Legatura intre cele 9 insule se face cu un vaporas. Hotelul este situat intr-o imensa gradina cu palmieri fiind locul ideal pentru a petrecere luna de miere, pentru iubitorii de sport sau pentru o vacanta in familie.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Steigenberger Golf Resort***** este localizat la 30 km de Aeroportul International Hurghada si la 3 km de centrul statiunii El Gouna, pe malul lagunei.

In apropierea Hotelului Steigenberger Golf Resort***** se afla un teren de golf profesionist, fiind inconjurat din toate partile de apa unei lagune artificiale, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta relaxanta intr-un cadru minunat.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Hotelul Labranda Club Paradisio El Gouna**** este localizat la 20 km de Aeroportul International Hurghada si la 1 km de centrul orasului El Gouna, pe plaja.

Hotelul Labranda Club Paradisio El Gouna**** se afla la cateva minute de mers cu masina de terenul de golf cu 18 gauri, Club House, oferind turistilor sai o serie de activitati sportive, precum snorkeling, scufundari, volei pe plaja si tenis.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Sultan Bey**** este localizat la 500 m de centrul statiunii El Gouna si la 31.5 km distanta de Aeroportul International Hurghada, pe malul lagunei.

Resortul Sultan Bey**** a fost renovat partial in anul 2011 si este alcatuita din cladirea principala de 2 etaje si un complex de corpuri de 3 etaje, oferind turistilor sai servicii si facilitati pentru o vacanta linistita si confortabila.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita, Spa & Wellness

Resortul The Three Corners Ocean View**** este localizat la 26 km de Aeroportul International Hurghada si la 3 km distanta de centrul orasului El Gouna, aproape de plaja Marii Rosie.

Resortul The Three Corners Ocean View**** situat in zona Abu Tig Marina, a fost renovat in 2016 si pune la dispozitia turistilor sai servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.


FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul The Three Corners Rihana Inn**** este localizat la 35 km de Aeroportul International Hurghada, la 30 km de Hurghada si la 1 km de centrul statiunii El Gouna, la 200 m de plaja cu nisip a lagunei.

Hotelul The Three Corners Rihana Inn**** face parte din complexul Rihana Resort din El Gouna si ofera servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

FACILITATI: Aqua Park, Piscina exterioara, Spa & Wellness

Complexul The Three Corners Rihana Resort**** este localizat la 25 km de Aeroportul International Hurghada, la 30 km de Hurghada si la 300 de centrul statiunii El Gouna, intre Marea Rosie si Muntii Rosiatici.

Hotelul The Three Corners Rihana Resort**** situat in laguna El Gouna este un complex in stil nubian, in lapropiere de portul de agrement Abu Tig, ofera servicii si facilitati de calitate pentru o vacanta linistita si relaxanta.

Aqua Park

El Gouna

El Gouna se afla la circa 30 km distanta de Hurghada, pe malul Marii Rosie. Plajele de nisip excelente si temperaturile in general mari sunt ideale pentru turisti in toate perioadele anului.

Structura statiunii este formata din orasul propriu zis si mai multe canale si poduri care leaga orasul de mai multe insulite, datorita acestei infrastructure, El Gouna a fost supranumita “Venetia” de pe Riviera Marii Rosie.

 La 22 km distanta se afla aeroportul din Hurghada, la 450 km sea afla orasul Cairo.

Este recunsocuta pe plan international ca fiind destinatia cu cel mai grad de ecologie si pastrare a valorilor naturale. Numele provine de la lagunele cu apa cristalina din zona care inconjoara o serie de insulite si malul unde orasul a fost construit.

Orasul este construit pe circa 37 mil. Km patrati, de-a lungul a 10 km de tarm si dispune de o infrastructura si arhitectura superba. Apartinand tot ce ditrictul statiunii sunt in zona si in jur de 20 de insulite. Este unic pentru comunitatea sa , peste 15 000 de locuitori, stabiliti din toate colturile lumii, statiunea este un amalgam multi-cultural.

Ospitalitatea statiunii El Gouna este indiscutabil excelenta, multe hoteluri si complexe pozitionalte char pe plaja dispun de facilitati si servicii excelente.

Pe malul marii se gasesc restaurante, baruri, cu petreceri saptamanale si spectacol in aer liber.
Statiunea este deasemenea recomandata pentru familii, majoritatea hotelurilor dispunand de  facilitati pentru copii.

 El Gouna este o destinatie ideala pentru vacante dar si pentru afaceri.

Special pentru turisti exista un program organizat de catre autoritatea locala pentru a promova restaurantele din statiune, astfel ca turistii cazati la un hotel au si posibilitatea de a lua una dintre mese la unul din restaurantele incluse in program.

Pentru pasionatii de sport, El Gouna este o destinatie perfecta pentru scufundari, ski jet, navigare, pescuit, windsurf, golf.