Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costinesti


42 - unitati de cazare

1 - unitate de 4 stele , 31 - unitati de 3 stele , 8 - unitati de 2 stele

Lungime totala plaje: 1000m

Numar de plaje: 2

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaja organizata, Plaja neorganizata, Plaje pentru copii mici

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de nisip, Fund de pietris

Mai multe despre plajele din Costinesti

FACILITATI: Piscina exterioara

Alessio Residence se afla in statiune Costinesti.Este una dintre cele mai noi unitati de cazare, a fost inaugurat in anul 2023.


Anacris Guesthouse se afla in partea de sud a statiunii Costinesti in imediata apropiere a parcului de distractii si gara, la 670 metri distanta de plaja.


Hotel Aqua Marine se afla in statiunea Costinesti, la 300 metri distanta de plaja.


Hotel Atena este situat in partea de nord a statiunii Costinesti (zona Epava), la 500 metri de plaja.

Construit recent si asezat intr-o zona linistita, Hotel Atena, se adreseaza tuturor categoriilor de varsta care isi doresc un concediu relaxant.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Atlantic se afla in Costinesti, la 400 metri de plaja.


Hotel Autentic se afla in statiunea Costinesti, la 150 metri de plaja. Imbracat in haine noi, incepand din 2019, hotel Le Bateau a devenit Hotel Autentic.


Hotel Babylonia este situat in Costinesti, la mai putin de 1,5 km de plaja.

Babylonia Resort este inconjurat de o oaza de verdeata.


Vila Bia este situata in nordul statiunii Costinesti, la 300 metri de plaja.

Vila Bia ofera conditii bune de cazare intr-o cladire construita in anul 2007.


Vila Bliss se afla in statiunea Costinesti, la 10 minute de mers pe jos pana la plaja si la 500 metri de parcul de distractii din statiune. Vila este o constructie noua si este locul ideal pentru a va petrece vacanta de vara.


Hotel Costinesti Royal se afla in statiunea Costinesti, la 180 metri distanta de plaja.


Casa Daren se afla in statiunea Costinesti.


Hotel Impact G***este situat in zona centrala a statiunii Costinesti la circa 300 metri de plaja, langa lac.

Hotel Impact G a fost construit in 2007 oferind conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului - Costinesti. Camere moderne, dotari noi si de calitate.


Hotel Intim este situat in statiunea Costinesti, la 200 metri de plaja si la 15 minute de centrul orasului.

Hotel Intim a fost deschis in 2007.


Complex Marinn se afla in Costinesti,intr-o zona linistita, la 250 metri distanta de plaja. Este format din Vila Marinn 1 si Vila Marinn 2.


Hostel Perla se afla in statiunea Costinesti, la 450 metri de plaja.


Hotelul Pierre*** se afla in partea nordica a statiunii Costinesti, pe faleza, la 50 metri de plaja.

Este un hotel pentru tineret, care va asteapta sa va petreceti un concediu relaxant.


Vila Rara se afla in Costinesti, la 400 metri distanta de plaja.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Regal se afla in statiunea Costinesti, la 250 metri distanta de plaja. Hotelul a fost renovat in anul 2021.


Roman Costinesti se afla in statiunea Costinesti, la aprox.900 metri distanta de plaja si la 15 minute de mers pe jos de Plaja 23 August.


Romsil Guesthouse se afla in statiunea Costinesti. la 1 km distanta de Parcul de Distractii.


Vila Sarofin se afla in Costinesti in zona centrala, la 600 metri distanta de plaja.


Sea and Sky (Adults Only) se afla in Costinesti intr-o zona mai linistita, in partea nordica a statiunii, la aproximativ 100 de metri distanta de plaja cu nisip. Accesul la plaja se face de pe faleza care trece chiar prin fata vilelor.


FACILITATI: Balneo - centru tratamente

Centrul de diagnostic si tratament recuperator este situat la 120 metri de malul marii, zona Costinesti in apropierea Manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific.

Baza de Tratament si Relaxare foloseste pentru oaspeti, toate noutatile in materie de sanatate.

Dupa un sejur petrecut aici nu numai ca starea dumneavoastra de sanatate va fi imbunatatita, dar mintea si sufletul vor fi in armonie deplina cu trupul.


Vila Sofia se afla in statiunea Costinesti, la 900 metri distanta de plaja.


Hotel Stefania***se afla in zona central-nordica a statiunii Costinesti, la circa 300 metri de plaja.

Hotel Stefania este o unitate de cazare care ofera servicii si dotari de buna calitate pentru turistii care prefera sa petreaca un concediu placut pe litoralul romanesc. Dotari moderne, localizare avantajoasa, posibilitati de organizare de evenimente.


Hotel Tiberius Residence este situat in zona central-nordica a statiunii Costinesti, la 150 metri de plaja, in apropierea garii vechi, intr-o zona linistita.

 


Vila Viky (Viki) se afla in statiunea Costinesti. Dispune de o locatie aproape perfecta - pe faleza in fata marii, la 30 metri de plaja. Jumatate din camere au vedere la mare si cealalta jumatate vedere la statiune. 

Vila Viky este una din cele mai bune variante de cazare din statiunea Costinesti. A fost construita in 2003 si beneficiaza de finisaje si mobilier de calitate.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Complexul hotelier Vox Maris Grand Resort***este situat la 100 de metri de malul Marii Negre in statiunea Costinesti in spatele hotelului Forum.

Statiunea Costinesti este renumita pentru epava Evanghelia care a apartinut celebrului armator Onasis, dar si pentru Obelisc si celebra discoteca Vox Maris. Complexul este o adevarata oaza de liniste si vegetatie luxurianta in tumultosul Costinesti. Puteti beneficia de avantajele unui concediu relaxant din apropierea marii, dar si de apropierea de cele mai stilate si apreciate Club-uri si discoteci din statiune.


Hotel Vraja Marii este situat in centrul statiunii Costinesti, la doar 90 metri de plaja.

Hotelul a fost inaugurat in anul 2013.


Vilele Albatros sunt situate pe faleza statiunii Costinesti, la doar 5 metri de plaja. Acestea sunt de tip bungalow.


Blue Ivy Bungalows este situat in Costinesti, la 180 metri de plaja.


Vila Casa Blanca este situata in Costinesti, la 130 metri de faleza.

Se afla la aproximativ jumatatea distantei dintre epava Evanghelia si Obelisc, iar Discoteca Tineretului se afla la cateva minute de mers. Localizarea Vilei Casa Blanca face ca aceasta sa fie una dintre cele mai bune alegeri de cazare in Costinesti.


Hotel Forum este situat in zona sudica a statiunii Costinesti. Camerele au fost complet renovate, avand conditii bune de cazare. Avantajul hotelului este dat de localizarea pe malul marii si de apropierea de discotecile din statiune.

Hotel Forum din Costinesti este situat pe faleza, in zona sudica a statiunii, la 40 de metri de plaja.


Vila Haris este situata in nordul statiunii Costinesti, la 220 metri de plaja.


Hotel Meridian este situat in statiunea Costinesti, la 900 metri distanta de plaja.


Hotel Poienita este situat in zona centrala a statiunii Costinesti, la numai 40 metri de plaja.


Hotel Principal este situat la intrarea in Costinesti pe strada principala.


Vila  Nadia se afla in statiunea Costinesti. Este o vila ,,la cheie" construita din lemn, situata foarte aproape de malul marii in zona de nord a statiunii in zona Epava. 


Seagloo Glamping este situat in Costinesti si este un concept exclusivist de glamping destinat persoanelor peste 18 ani. Dome-ul este special creat pentru a va recrea intr-un cadru inedit, mai aproape de stele, dar si de natura.


Pensiunea Trident este situata in partea de nord a statiunii Costinesti.

Asezarea pensiunii in vecinatatea marii face posibila realizarea unei cure heliomarine, precum si oportunitatea de a te bucura de climatul bogat in aerosoli salini. Accesul la plaja se face coborand pe scari sau exista posibilitatea de a cobora o rampa situata la 100 metri in partea dreapta spre Obelisc.


Pensiunea Maria***este situata in statiunea Costinesti, la 30 metri de mare.

Amplasata in zona epavei, Pensiunea Maria asigura accesul imediat la plaja. Briza marii si linistea va vor asigura clipele de relaxare dorite.


Vila Mario Residence (fosta Vila Victoria) este situata in partea de nord a statiunii Costinesti. Situata intr-un cartier linistit compus din case de vacanta si minihoteluri, locatia ofera o atmosfera calda si primitoare departe de tumultul din centrul statiunii.

Costinesti

Lungime plaja: 1000m

     Costinesti este o statiune turistica situata la circa 26 km. sud de orasul Constanta, 16 km. nord de orasul Mangalia si doar 240 km distanta fata de Bucuresti. Statiunea este cuprinsa intre Capul Tuzla (in nord) si localitatea Schitu (in sud). Primele inregistrari a statiunii o regasesc sub numele unui satuc pescaresc: Mangea Punar. In 1949 in statiune a fost infiintata prima tabara de copii.

       Relieful statiunii este caracterizat in nord de faleza care urca progresiv pana la capul Tuzla, in centru de o plaja lata si lunga de circa 1 km. avand latime de pana la 100 m, marginita in sud (aria hotel Forum) de o zona stancoasa, care duce la formarea unor mici golfuri. Lacul statiunii Costinesti, situat in imediata apropiere a plajei, legat de Marea Neagra printr-un scurt canal, este singurul de pe litoralul Marii Negre nealimentat subteran, avand adancime mica si oferind multiple posibilitati de plimbari pe lac sau organizare de competitii sportive. 

        Din 16 octombrie 1968 in zona de nord a localitatii, in dreptul Capului Tuzla, se regaseste vaporul esuat Evangelia. Epava Evanghelia reprezenta un vas grecesc care transporta portocale la Constanta, iar in prezent este considerat unul din simbolurile statiunii Costinesti (impreuna cu Obeliscul).

       Statiunea Costinesti este o statiune in continua schimbare, bucurandu-se de multiple modificari ale infatisarii. Ca urmare a inundatiior din 2005 zona de plaja a fost modernizata si emblema statiunii – Obeliscul – a fost refacut in totaliate (fiind inaugurat in 2006). Costinesti este una din statiunile care se va bucura de modernizari ale spatiilor comune incepand cu anul 2020, fiind utilizate fonduri europene nerambursabile, dar si fonduri locale. 

    Costinesti este o statiune a Tineretului, a distractiei, a concursurilor sportive si a cantonamentelor, a diverselor festivaluri de tineret si a petrecerilor nocturne. Zona beneficiaza de multiple de posibilitati de agrement pentru tineri in restaurante, terase, baruri si multiple cluburi de renume (discoteci) de pe litoral. Viata de noapte se concentreaza in special in jurul cluburilor Ring, Vox Maris si Tineretului. Pe timpul verii plaja din Costinesti este gazda unor emisiuni televizate. Statiunea dispune de un numar impresionant de terenuri de sport multifunctionale. In zona Costinesti se pot face scufundari speologice (la Pestera Rapanelor) si se pot organiza plimbari pe lacul Costinesti si excursii in largul Marii Negre. 

       In zona statiunii Costinesti veti regasi Manastirea de Maicute Sf. Elena (la circa 3 km. sud de Schitu), avand o fantana de poarta numele Reginei Elena; iar la circa 5 km. sud de Schitu veti regasi statiunea Olimp (drumul de la Olimp nu este asfaltat in totalitate, dar este spectaculos).

     Statiunea Costinesti cuprinde peste 400 unitati de cazare, dintre care doar 2 unitati de 4* (Complexul Vox Maris si pensiunea Trident) si peste 120 unitati de cazare cu clasificarea turistica de 1*. Statiunea dispune de 7 hoteluri de 3 stele, 12 hosteluri de 3* si 11 vile si pensiuni de 3*. Toate celelalte unitati de cazare reprezinta o sumedenie de hoteluri, hosteluri si bungalow-uri, vile si pensiuni de 2* si de 1*, precum si o multime de apartamente de inchiriat si camere de inchiriat. Marea parte a unitatilor de cazare ofera tarife atractive de cazare si conditii aferente tarifelor solicitate. Investitiile in statiune Costinesti ar putea creste semnificativ gradul de ocupare al hotelurilor, dar si nivelul calitatii serviciilor din statiune.

        In prezent localitatea Costinesti este alipita de localitatea Schitu, unitatile de cazare fiind considerate a fi incluse in statiunea Costinesti. In sudul statiunii Costinesti, dincolo de hotelul Forum, se desfasoara arcul unui alt golf, ce are o plaja naturala de circa 300 m., plaja neamenajata si putin cunoscuta.

Harta:

Plaje - Costinesti

      Plaja statiunii Costinesti se intinde pe circa 1 km. lungime. In zona de nord a plajei (de la zona Epavei pana in zona centrala), plaja este ingusta si marginita de o faleza inalta, dar cu nisip fin, pe alocuri amestecat cu scoici.

     Zona centrala si cea sudica a plajei Costinesti este cea mai aglomerata, beneficiind de nisip fin si fiind amenajata cu umbrelute si sezlonguri. In varf de sezon aceasta plaja se bucura de succes, fiind aglomerata. Intrarea in mare are portiuni de nisip, dar si pietris. Plaja este partial amenajata, dintre zonele de pe plaja mentionam: Plaja Costinesti, Arruba, Plaja Obelisc.