Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa del Sol


23 - unitati de cazare

5 - statiuni 20 - unitati de 4 stele , 3 - unitati de 3 stele


Hotelul Alay**** -adults only - este situat in Benalmádena Costa, foarte aproape de potul de agrement Puerto Marina, unul dintre cele mai vestite din zona.

Hotelul Alay****, situat foarte aproape de plaja in Benalmadena, este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei care iubesc marea, plaja si soarele, cat si pentru cei care vor sa viziteze principalele puncte de interes din sudul Spaniei.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Las Arenas****, total renovat in anul 2004, este situat in Benalmádena Costa, langa castelul Bil-Bil si plaja Santa Ana, la distanta de 1km de portul de agrement din Benalmádena (Puerto Marina) si la 8km de aeroport.

 Hotelul Las Arenas****, situat la 100 m de plaja din Benalmadena, este varianta pefecta de cazare atat pentru cei ce doresc sa se bucure de mare, plaja si soare, cat si pentru familiile cu copii.


Apartamentele Flatotel Internacional*** sunt situate in Benalmádena Costa, in zona Torrequebraba, langa terenul de golf cu acelasi nume, la 2 km de portul de agrement Puerto Marina si la numai 10 minute distanta fata de centrul statiunii.Apartamentele Flathotel Internacional***, situat pe malul marii in statiunea Benalmadena, (Costa del Sol), sunt potrivite in special pentru familii (spatiile de cazare variaza de la 2 la 7locuri) care cauta cazare fara masa , cu facilitati de self catering .


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul IPV Palace & Spa  ( fost Beatriz Palace & Spa) ****superior este situat chiar pe malul marii, in statiunea Fuengirola, langa castelul Sohail, la 20 de minute fata de aeroprtul din Málaga si la numai 15 minute de mers pana in centrul statiunii. Dispune de 300m de plaja pentru utilizare exclusiva. 

 Hotelul IPV Palace & Spa  ( ex Beatriz Palace & Spa) ****+, situat pe malul marii in statiunea Fuengirola (Costa del Sol), este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante, in conditii de lux.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Las Palmeras**** este situat in centrul statiunii Fuengirola, langa portul de agrement si la numai 200m fata de plaja.

Hotelul Las Palmeras****, situat pe malul marii in statiunea Fuengirola (Costa del Sol), este locul ideal pentru petrecerea vacantelor atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara, Spa & Wellness

 Hotelul Occidental Fuengirola**** (fost Las Piramides) este situat in centrul Coastei del Sol, la numai 15 minute distanta fata de aeroportul din Málaga, langa faleza statiunii Fuengirola si la numia 500m de centrul orasului.

 Hotelul Occidental Fuengirola****, decorat cu motive egiptene si situat pe malul marii in statiunea Fuengirola (Costa del Sol), ofera o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber.

 


Hotelul Barcelo Marbella**** este situat in zona rezidentiala Guadalmina, in Marbella, in plin centrul Coastei del Sol, in apropiere de plaja si de cunoscutul port de agrement Puerto Banús. Hotelul este inconjurat de unele dintre cele mai bune si mai reputate cluburi de golf din sudl Europei, unde clientii hotelului se bucura de oferte si conditii speciale. 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Fuerte Marbella**** (fostul El Fuerte) este situat in centrul faimoasei statiuni Marbella, chiar pe malul marii, la 200m de centrul orasului si la 6km de Portul Banús.

Hotelul Fuerte Marbella****, situat pe malul marii in frumoasa statiune Marbella (Costa del Sol), este varianta pefecta de cazare pentru iubitorii de plaja, dar si pentru cei care vor sa se relaxeze in centrul Miramar Spa & Beauty, cu dotari de ultima generatie.


Hotelul H10 Andalucía Plaza**** este situat in situat in statiunea Marbella, langa portul de agrement Banús, la 58 km fata de aeroport.

Hotelul H 10 Andalucia Plaza****, situat aproape de plaja in Marbella (Costa del Sol), este o varianta buna de cazare atat pentru doritrii de confort si relaxare, cat si pentru familiile cu copii.

 


FACILITATI: Piscina interioara, Plaja cu sezlonguri si umbrele, Piscina exterioara

Hotelul Marbella Playa**** este situat pe malul marii, la 7 km de centrul statiunii Marbella si la aproximativ 20 km de Puerto Banús.

Hotelul Marbella Playa****, situat pe malul marii in Marbella, este contruit in stilul traditional al unui mic sat andaluz, avand inclusiv camere de tip casute, complet echipate, si o piscina tematica cu tobogane pentru cei mai mici membri ai familiei.

Plaja cu sezlonguri si umbrele

VIK Gran Hotel Costa del Sol**** este situat chiar pe malul marii, in statiunea Mijas Costa, la 5 minute de centrul comercial Miramar.

 VIK Gran Hotel Costa del Sol****, situat pe malul marii in statiunea Mijas (Costa del Sol), ofera atat doritorilor de confort, cat si familiilor cu copii o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber: piscina, programe de animatie, in apropierea hotelului: hipodrom, Parc Acvatic Mijas si Parc Acvatic Torremolinos Aqua Parc, golf, parcul de distractii Tivoli World, parcuri tematice Selwo Aventura si Selwo Marina.

 

Blue Sea Gran Hotel Cervantes**** este situat in centrul comercial al statiunii Torremolinos, are vedere spectaculoasa catre mare si se afla la 800m fata de plaja si la 7km de aeroport. Blue Sea Gran Hotel Cervantes****, situat in statiunea Torremolinos (Costa del Sol), ofera clientilor sai o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber: piscine (exterioara si interioara), sala de fitness, sauna, masaj, sala de jocuri; in apropiere de hotel: golf, scufundari, sporturi nautice, ciclism.


Hotelul Fenix Torremolinos-Adults only****+ este construit cu faÅ£a spre faleza plajei Bajondillo, in Torremolinos (Málaga), foarte aproape de San Miguel, ceea ce permite clientilor sai sa aibe acces direct in centru. De la hotel se poate coborî cu ascensorul pana la faleza pietonala si la plajele Bajondillo.

Hotelul Fenix Torremolinos-Adults only****+, situat pe malul marii in statiunea Torremolinos (Costa del Sol) si foarte aproape de centru, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante, in conditii de lux.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Melia Costa del Sol**** este situat pe malul marii in frumoasa statiune Torremolinos, in zona plajei Bajondillo, la 5 minute de centrul statiunii (accesibil gratie ascensorului exterior al hotelului) si la 6 km de terenul de golf Torrequebrada.

Hotelul Melia Costa del Sol**** este o varianta excelenta de cazare pe malul marii, in statiunea Torremolinos din insorita Costa del Sol.


FACILITATI: Piscina interioara, Piscina exterioara

Hotelul MS Amaragua**** este situat pe malul marii in zona rezidentiala Montemar din statiunea Torremolinos, la doar cateva minute de mers pe jos de portul de agrement din Benalmadena. Centru orasului Torremolinos este la 2 km, aeroportul din Malaga la 8 km, iar centrul orasului Malaga si statia de tren la 16 km.

 Hotelul MS Amaragua**** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, este locul ideal pentru petrecerea unei vacante relaxante pe plajele marii Mediterane.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Melia**** este situat pe malul marii in statiunea Torremolinos, la 300 m de portul de agrement Marina. Centrul orasului Torremolinos este la 2.5 km, aeroportul la 8 km, centrul orasului Malaga la 15 km si cunoscuta statiune Marbella la 35 km.

 Hotelul Ocean House Costa del Sol, Affiliated by Melia **** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, ofera clientilor sai, in special familiilor cu copii, conditii foarte bune de cazare si nenumarate posibilitati de divertisemnt.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Puente Real**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja Alamos, in statiunea Torremolinos.

Hotelul Puente Real****, situat pe malul marii in statiunea Torremolinos si contruit in stil andaluz, ofera conditii foarte bune de cazare, intr-o ambianta familiala.


Hotelul Sandos Griego **** este situat pe malul marii, la 2.5 km de centrul statiunii Torremolinos; aeroportul se afla la 4 km, orasul Málaga la 9 km, Marbella la 40 km, iar terenul de golf Parador de Málaga la 2 km.

Hotelul Sandos Griego ****, situat pe malul marii, la 2.5 km de centrul statiunii Torremolinos, este renumit prin serviciul sau all inclusive si prin conditiile exceptionale de cazare oferite.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Teren Sport , Spa & Wellness

Hotelul Sol Don Pablo**** este situat pe malul marii in statiunea Torremolinos, in zona plajei Bajondillo, formand parte din complexul hotelier Don (impreuna cu hotelul Don Pedro).  Centrul orasului Torremolinos se afla la 800m, portul de agrement Marina din Benalmadena la 5 km, aeroportul la 7 km, iar cunoscutul Port Banús din Marbella la 51 km.

Hotelul Sol Don Pablo**** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, ofera clientilor sai conditii foarte bune de cazare si nenumarate posibilitati de divertisment.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Sol Don Pedro**** este situat pe malul marii in statiunea Torremolinos, in zona plajei Bajondillo, formand parte din complexul hotelier Don (impreuna cu hotelul Don Pablo).  Centrul orasului Torremolinos se afla la 800m, portul de agrement Marina din Benalmadena la 5 km, aeroportul la 7 km, iar cunoscutul Port Banús din Marbella la 51 km.

Hotelul Sol Don Pedro**** din Torremolinos (Costa del Sol, Spania), situat pe malul marii, ofera clientilor sai conditii foarte bune de cazare si nenumarate posibilitati de divertisment.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina exterioara incalzita

Hotelul Sol Principe**** este situat chiar pe malul marii, cu acces direct la plaja Playamar, la 2 km de centrul statiuniiTorremolinos.

Aeroportul se afla la 8km, iar orasul Malaga la 15 km.

  Hotelul Sol Principe****, renovat recent, situat pe o suprafata de 15.000 de metri patrati pe malul marii in statiunea Torremolinos (Costa del Sol), este o varianta foarte buna de cazare atat pentru iubitorii de mare si plaja, cat si pentru familiile cu copii (facilitati speciale pentru copii).

   


 

Hotelul Club Parasol Garden***, total renovat in anul 2005, este situat langa faleza, pe malul marii, in statiunea Torremolinos, aproape de zona comerciala.

 

Hotelul Club Parasol Garden***, situat pe malul marii si aproape de centrul statiunii Torremolinos (Costa del Sol), este o varianta buna de cazare atat pentru iubitorii de mare, plaja si soare, cat si pentru familiile cu copii sau pentru cele numeroase.

 


Hotelul Royal Costa***, total renovat in anul 2005, este situat in statiunea Torremolinos la numai 4 minute distanta de plaja, la 1.5km fata de centrul orasului si la 3km de aeroport.

 Hotelul Royal Costa***, situat foarte aproape de plaja in statiunea Torremolinos (Costa del Sol), este o varianta buna de cazare atat pentru cei ce vor sa se bucure de plaja, mare si soare, cat si pentru familiile cu copii.