Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Costa Brava & Maresme


31 - unitati de cazare

7 - statiuni 25 - unitati de 4 stele , 6 - unitati de 3 stele


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H Top Amaika**** (adults only 16+) al carui interior este construit in stilul luxos al faimosului Titanic, este situat la 100m de plaja si la 250m de centrul orasului.

Hotelul H Top Amaika****, situat la 100m de plaja in Calella, este una dinte cele mai bune variante de cazare din statiune. Disponibil si cu serviciul All Inclusive.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H Top Calella Palace**** este situat in zona rezidentiala a orasului, la numai 200 m de centru si la 300 m de plaja.

Hotelul H Top Calella Palace****, situat la 300 m de plaja in Calella, este o varianta foarte buna de cazare, indicata mai ales familiilor cu copii: scaune speciale pentru copii in restaurant, meniuri pentru copii, animatie, jocuri. Disponibil si cu serviciul All Inclusive.

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Kaktus Playa, inconjurat de gradini, este situat la 150 metri fata de plaja si la 400 metri de centrul orasului, Calella.

Hotelul Kaktus Playa, situat la 150 m de plaja din Calella, este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de mare, plaja si soare, cat si pentru cei care vor sa viziteze metropola catalana Barcelona, situata la numai 50 km departare.


Hotelul Best Western Les Palemeres****, construit in anul 2002 in stil tipic mediteranean, este situat la 100m de plaja si la numai cateva minute distanta de centrul orasului Calella.

Hotelul Best Western Les Palmeres****, situat la 100 m de plaja din Calella, este una dintre constructiile emblematice ale zonei si este o varianta buna de cazare atat pentru doritorii de confort, cat si pentru familiile cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Neptuno este situat in centrul orasului Calella, la aproximativ 50km distanta fata de Barcelona, metropola cu care are legaturi foarte bune atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Neptuno***, situat in centrul statiunii Calella la aproximativ 200 m de plaja, este o varianta potrivita de cazare atat pentru cei care doresc sa se bucure de mare si plaja, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona, aflata la numia 50 km distanta. 

 


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Volga**** , renovat complet, este situat in statiunea Calella, in apropierea statiei de tren, la 50m de plaja si la 500m de centrul statiunii.

 Hotelul Vloga**** din Calella (Costa Brava & Maresme, Spania) este o varianta foarte buna de cazare atat pentru cei ce iubesc marea si plaja, cat si pentru cei care sunt interesati de vizitarea metropolei Barcelona, datorita accesului usor la mijloacerele de transport.

  


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul GHT Maritim*** este situat in zona turistica din statiunea Calella, pe malul marii (langa plaja Garbi) si la numai cateva minute distanta de centrul comercial.

Hotelul GHT Maritim***, situat pe malul marii in statiunea Calella, este o varianta buna de cazare, potrivita atat pentru iubitorii de soare si mare, cat si pentru cei interesati de vizitarea metropolei Barcelona.


Aqua hotel Bertran Park**** este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, intr-o zona destul de linistita, la aproximativ 350 de metri de plaja. In apropierea hotelului (la 500 de metri) sunt magazine, babruri, restaurante, discoteci). Foarte aproape de hotel se afla o statie pentru mijloacele de transport in comun.


H Top Amatista (fost H. H Top Royal Beach) renovat complet in anul 2002, este situat in centrul turistic al statiunii Lloret de Mar, la 400m de plaja si la 1km de centrul orasului. In apropierea hotelului exista o multime de magazine, cafenele, baruri, restaurante si discoteci. Statia mijloacelor de transport in comun se afla la 50m distanta de hotel.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul H Top Toyal Star se afla in statiunea animata Lloret de Mar, la 10 minute de plaja Fenals si la 15 minute de centrul orasului. Este un hotelul recomandat familiilor. Aeroportul din Barcelona este la cca 78 km. Oaspetii care aleg ALL INCLUSIVE beneficiaza de TOP PASSPORT - acces gratuit la toate hotelurile H TOP de aceeasi categorie cu cel in care isi petrec sejurul, pot folosi facilitatile acestora, inclusiv barurile si restaurantele, pana la orele 19:00.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Helios**** este situat in centrul orasului Lloret de Mar, fiind localizat la 150 m fata de plaja cu nisip alb, la 8 km de Castelul din Tossa de Mar si la 78 km de Aeroportul El Prat din Barcelona.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Surf Mar***+ este situat pe malul marii, langa cunoscuta plaja Fenals, si la 900 m de centrul statiunii Lloret de Mar. In imediata apropiere a hotelului veti gasi restaurante, baruri, magazine, dar si statiile mijloacelor de transport in comun.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul H-top Palm Beach ***, total renovat in anul 2005, este situat intr-una dintre cele mai prestigioase zone ale statiunii Lloret de Mar – Fenals, la 350m de plaja si la 500m de centrul orasului.

Hotelul H-top Palm Beach  situat in statiunea Lloret de Mar, este o optiune de cazare potrivita familiilor cu copii, grupurilor de turisti, dar si doritorilor de confort.


Aqua hotel Silhouette and Spa**** este situat la 250 m de plaja si de centrul comercial din statiunea Malgrat de Mar.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul Tropic Park**** este situat in statiunea Malgrat de Mar, avand vedere directa catre mare si plaja si fiind situat la numai 500m de centrul orasului.

Hotelul Tropic Park****, situat pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, reprezinta o varianta potrivita de cazare pentru doritorii de vacante relaxante, fie ei iubitori de distractie sau familisti (loc de joaca pentru copii, parc infantil, diferite jocuri distractive, animatie)


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotel H-Top Cartagonova *** este situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar si la numai 1000 m fata de centrul istoric al orasului.

Hotelul H-top Cartagonova ***, situat chiar pe malul marii in statiunea Malgrat de Mar, pune mare accent pe conditiile de cazare, dar si pe modalitatile de petrecere a timpului liber: animatie turistica, muzica live, discoteca Tropicana.


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Aqua Hotel Promenade**** este situat chiar pe malul marii in Pineda de Mar. Aqua hotel Promenade****, situat chiar pe malul marii in statiunea Pineda de Mar, este o varianta potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii (camere familiale), cat si pentru iubitorii de mare, soare si distractie.


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara

Hotelul H Top Pineda Palace**** este situat pe malul marii in Pineda de Mar (Costa Brava & Maresme, Spania) la 50 m de plaja, 150 m de centrul statiunii si este recomandat adultilor.

Hotelul H Top Pineda Palace****, inaugurat in 2004, este situat la o distanta de 66 km fata de Barcelona si ale sale Ramblas.


FACILITATI: Spa & Wellness

Hotelul Sumus Stella & Spa este situat la numai 150 de metri fata de plaja si la 100 de metri fata de centrul comercial, care pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii. Ofera conditii foarte bune de cazare, satisfacand gusturile persoanelor pentru care confortul este pe primul plan, dar si pe cele ale familistilor cu copii.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Sorrabona*** se afla la 150 m de zona comerciala din statiunea Pineda de Mar, in prima linie de hoteluri de la plaja (25 m pana la plaja). Dispune de acces direct pe plaja (printr-un pasaj subteran situat in fata hotelului, adaptat si persoanelor cu nevoi speciale).

Hotelul Sorrabona*** este o varianta buna de cazare atat pentru cei care prefera accesul facil pe plaja (hotelul este situat la 25 m de plaja din Pineda de Mar), cat si pentru cei care doresc sa viziteze mai des Barcelona (hotelul este foarte aproape de gara).


FACILITATI: Piscina exterioara

 Hotelul Aqua Aquamarina & Spa****, cu o arhitectura singulara, renovat complet in anul 2003, este situat langa faleza, la numai 100 de metri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna. Hotelul Aqua Aquamarina & Spa****, situat langa faleza din Santa Susanna, este locul ideal pentru a petrece o vacanta dinamica: sala de fitness, tenis, flamenco, muzica live, mini-club, mini-discoteca, animatie.

   


FACILITATI: Piscina exterioara

Aqua hotel Montagut **** este situat la 150 de metri de plaja si la aproximativ 200 de metri de zona comerciala din statiunea Santa Susanna. In apropierea hotelului sunt multe baruri, restaurante, magazine, cat si statiile principalelor mijloace de transport in comun. Aqua hotel Montagut Suites **** este optiunea perfecta de cazare pentru familiile cu copii, oferindu-le acestora o vacanta placuta si relaxanta pe malul Marii Mediterane, in statiunea Santa Susanna.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotel Aqua Onabrava & Spa**** este situat pe malul marii, la foarte putina distanta de plaja si la 700m de centrul statiunii si de centrele comerciale. Hotelul Aqua Onabrava & Spa****, situat foarte aproape de plaja in statiunea Santa Susanna si oferind conditii foarte bune de cazare, se evidentiaza prin centrul sau de sanatate si sport Aqua-Fit.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Caprici**** din Santa Susanna se bucura de o asezare unica, pe malul marii, si este potrivit atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cei care vor sa se bucure de Marea Mediterana, aproape de centrele comerciale din Santa Susanna si Malgrat de Mar. A fost renovbat in anul 2019.


FACILITATI: Piscina interioara

Hotelul Caprici Verd, construit in iulie 2002, este situat in Santa Susanna, la numai 100m de plaja, aproape de centrele comerciale si de gara. Hotelul este renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator gratie sistemelor sale de reciclare a deseurilor si a apei si a utilizarii energiilor alternative, cum ar fi energia solara.

Hotelul Caprici Verd****, situat la 100 m de plaja din Santa Susanna si fiind renumit pentru grija cu care trateaza mediul inconjurator, este una dintre cele mai bune variante de cazare din statiune.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Spa & Wellness

Hotelul Florida Park**** este situat in statiunea Santa Susanna, la numai 150 metri fata de plaja.

 Hotelul Florida Park****, situat la 150 m fata de plaja in statiunea Santa Susanna, ofera clientilor sai posibilitati variate de petrecere a timpului liber: piscine (exterioara si interioara), centru Spa, teren de tenis, ping-pong, animatie.

 


FACILITATI: Piscina exterioara, Piscina interioara, Spa & Wellness

Hotelul Montemar Maritim**** este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in centrul statiunii Santa Susanna. In imediata apropiere a hotelului se afla numeroase cafenele, restaurante, baruri si magazine. Plaja este la 20m si foarte aproape de hotel se afla gara, lucru ce faciliteaza legatura turistilor hotelului cu celelalte statiuni din Costa Brava & Maresme, dar si cu metropola Barcelona.Hotelul Montemar Maritim****, construit in forma de vas de croaziera, reprezinta una dintre cele mai bune variante de cazare din Santa Susanna. Indicat si familiilor cu copii (camere Family si mini –club).


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tahiti Playa**** este situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in linistita statiune Santa Susanna (Costa Brava & Maresme). Hotelul se bucura de acces direct catre plaja.

Hotelul Tahiti Playa****, situat pe malul marii, langa plaja Llevant, in statiunea Santa Susanna, are acces direct la plaja si ofera clientilor sai, atat adultilor cat si celor mici, o gama variata de servicii si activitati recreationale.


FACILITATI: Aqua Park

 

Hotelul Indalo Park*** este situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, unde se poate ajunge cu usurinta dinspre Barcelona sau Girona atat cu trenul cat si cu masina.

Hotelul Indalo Park***, situat in zona centrala a statiunii Santa Susanna, este o optiune potrivita de cazare atat pentru cei ce doresc confort, cat si pentru familiile cu copii.

Aqua Park

Hotelul Mercury este situat in prima linie de hoteluri fata de plaja, in statiunea Santa Susanna (Costa Brava & Maresme); gara din statiune este chiar peste drum de hotel. Hotelul Mercury*** din Santa Susanna este o varianta buna de cazare, in prima linie de hoteluri fata de plaja, oferind o gama variata de posibilitati de petrecere a timpului liber in cadrul complexului.


FACILITATI: Piscina exterioara

Hotelul Tossa Beach Center**** este situat la aproximativ 150 m de plaja, in centrul statiunii Tossa de Mar si la 250 m de centrul statiunii, fiind inconjurat de paduri de pini.

 Hotelul Tossa Beach Center****, situat la 150 m de plaja in statiunea Tossa de Mar, este o varianta buna de cazare care, impreuna cu localizarea sa intr-o zona plina de verdeata, garanteaza vizitatorilor sai un sejur placut si confortabil.