Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024

Cauta unitati de cazare si ofertele Litoral 2024

Alege
Perioada

1

Mai multe filtre

Corbu


2 - unitati de cazare

2 - unitati de 3 stele

Lungime totala plaje: 500 m

Numar de plaje: 1

Tipuri de plaje: In statiune exista mai multe plaje/zone ale plajei de diferite tipuri: Plaja cu nisip, Plaja pentru windsurf

Fundul marii: Fundul marii este variabil in functie de plaja/ zona de plaja: Adancime mica, Fund de nisip

Mai multe despre plajele din Corbu

Casa Laricris se afla in localitatea Corbu si este o varianta de cazare economica in zona plajei Corbu. Dispune de camere curate si confortabile la un foarte bun tarif. 


Casa de la Corbu se afla in Corbu, la 700 metri de plaja.

Corbu

Lungime plaja: 500 m

Comuna Corbu se afla la 23 km distanta de Municipiul Constanta. Face parte din localitatile aflate pe litoralul Marii Negre si are in componenta sa urmatoarele sate: Corbu, Vadu si Luminita.

Datorita asezarii sale geografice intre statiunea Mamaia si Navodari la sud si Delta Dunarii la nord, comuna se bucura de un mare potential de dezvoltare turistica. Corbu ofera multiple posibilitati de agrement (sporturi nautice, pescuit, circuite motocross si ATV, biciclism) cat si obiective turistice (Cetatea Histria si cetatea Enisala) si o tabara de tineret.

Harta:

Plaje - Corbu

Plaja Corbu este o plaja retrasa, salbatica si virgina, pe alocuri nisipul fin este amestecat cu cochilii de scoici si melci iar apa este curata. Se afla in imediata vecinatate a comunei Corbu, chiar in dreptul indicatorului de intrare in comuna Corbu, se face un drum betonat la dreapta ce duce direct la plaja.

Amenajari turistice: 

  • Complexul Corbu Golf, se afla chiar pe plaja Corbu alaturi de vechea pescarie, zona de golf, avand plaja in partea din fata si un iaz natural cu stuf, pesti si pasari specifice Deltei Dunarii in spate. Este un loc de vacanta in natura cu totul deosebit.
  • Pe lacul Corbu se afla Tabara de tineret

Obiective culturale:

In apropierea comunei Corbu se afla:

  • Cetatea Histria, este cea mai veche asezare greceasca de pe teritoriul Romaniei
  • Cetatea Enisala ridicata de imperiul bizantin si de puterea genoveva la sfarsitul secolului al XIII-lea
  • Excursie in Delta Dunarii

Obiective timp liber:

In zona Corbu se practica mai multe sporturi de agrement:

  • Windsurfing si Kitesurfing- plaja Corbu este un loc unde se aduna practicanti al acestor sporturi
  • Pe lacul Corbu se practica si sporturi cu vele, aici se afla singura scoala cu atestare europeana de sporturi nautice cu vele. Tot de aici se pot inchiria si ambarcatiuni.
  • Scufundari si Snorkeling
  • Pescuit sportiv
  • Bird Watching- lacul Corbu impreuna cu grindul Chituc se afla intr-o zona strict protejata, unde Chira de Balta isi are locul preferat de pescuit si clocit. Mai intalnim su pescarusul argintiu, pescarusul razator, ornitologii de pretutindeni gasind in acest loc un teren de cercetare si observatie.

Circuite de ATV