Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Club Onix

Club Onix


Neptun, Romania

POZITIA GPS: 43.874725, 28.60189

Complexul de apartamente Club Onix***este situat in partea de nord a statiunii Neptun, la circa 500 m de plaja (10 minute), in apropiere de hotel Albert.

Club Onix este un complex de apartamente de vacanta in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt de lux si va asigura concediu select si relaxat. 

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

 - Onix, Neptun, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar camere: 10

Numar locuri: 15

In Club Onix exista urmatoarele tipuri de apartamente:
  • Apartamentele  cu 1 dormitor dispun de living cu o canapea extensibila, aer conditionat, TV color-cablu, dormitor cu pat matrimonial, bucatarie  utilata,  baie cu cada sau dus, balcon/terasa.
  • Apartamentele cu 2 dormitoare  superioare, sunt apartamentele situate la etajul 4, dispun de living dotat cu o canapea extensibila,  2 dormitoare cu pat matrimonial , 2 bai cu dus/cada, terasa, aer conditionat, TV color-cablu, canapea si fotolii, bucatarie dotata si utilata, masina de spalat.

Apartamentul cu 2 dormitoare standard, este situat la parter si este format dintr-un dormitor pricipal cu pat matrimonial, un dormitor mai mic inside cu doua paturi de o persoana, living cu bucatarie deschisa, zona de luat masa, canapea extensibila, o baie, terasa.

 
SERVICII : Apartamentele au serviciu de menaj zilnic. Prosoapele si asternuturile se schimba la 3 zile datorita politicicii de protejare a meciului pe care complexul o are. Complexul nu asigura parcare si nu exista posibilitatea de a rezerva locuri de parcare. Parcarea se face pe strada principala i fata sau in laterala condominiumului.
Check-in se poate face incepand cu ora 14:00, iar check-out se face pana in ora 12:00.

Facilitati si Servicii Hotel

Clubul dispune de:

  • Incalzire centrala
  • Lift
  • Sala de conferinte moderna de aproximativ 60 locuri
  • Terasa

In apropierea imobilului se afla terenuri de tenis si minigolf, baza de tratament balnear de la Doina, complexul comercial "Bazar" si mai multe restaurante si terase.

 

Informatii Litoral 2024

TAXA DE STATIUNE NEPTUN 

Incepand cu vara 2021 Consiliul Municipal Mangalia a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 5 lei/persoana/zi .

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti direct la receptia hotelului in prima zi de cazare.