Oferte Litoral 2024 Romania,Bulgaria,Grecia,Turcia,Egipt.Super Early Booking Vara 2024
Club Cristal

Club Cristal


Neptun, Romania

POZITIA GPS: 43.870149, 28.597650

Club Cristal*** este situat in apropiere de centrul statiunii Neptun, vis-a-vis de hotel Apollo, la 450 metri de plaja.  Complexul Cristal este  construit si dat in functiune in 2005, in care doar un numar limitat de apartamente se inchiriaza - celelalte fiind proprietati private. Conditiile de cazare sunt moderne si va asigura un concediu select si relaxat.

Adauga la Hoteluri Favorite

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

 - Cristal, Neptun, Romania

cautare oferte

Perioada

1

Servicii de cazare

Numar locuri: 5

Club Cristal dispune de apartamente cu doua sau trei camere dotate si utilate,  parcare, terase, incalzire centrala, aer conditionat.

  • Apartamentul cu 2 camere  (nr.1) este situat la parterul imobilului si are 1 living mare dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea extensibila si 2 fotolii, bucatarie utilata ; 1 dormitor cu pat dublu; baie cu cada; centrala  electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.

Capacitatea maxima de cazare este de 2 adulti si 2 copii (pana in 18 ani) sau 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 3 copii (pana in 10 ani).

  • Apartamentul cu 3 camere (nr.2) este situat la parterul imobilului si are 1   living  dotat cu aer conditionat, TV color –cablu, canapea  si 2 fotolii, bucatarie utilata;  doua dormitoare cu pat dublu; baie cu cada; centrala  electrica pentru incalzire si apa calda; terasa.

Capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti sau 2 adulti+2 copii.

Facilitati si Servicii Hotel

Club Cristal pune la dispozitia turistilor:

  • Parcare
  • Terasa

Descriere Servicii Hotel

 

 

Informatii Litoral 2024

TAXA DE STATIUNE NEPTUN 

Incepand cu vara 2021 Consiliul Municipal Mangalia a introdus taxa de statiune locala care este in valoare de 5 lei/persoana/zi .

Acesta taxa NU este inclusa in tarife afisate si se achita de catre turisti direct la receptia hotelului in prima zi de cazare.